ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2008, 14:21

znowu spi!! :ico_szoking: ewcik czyli z zajec jestes zadowolona?mi by sie tez przydały.. :ico_haha_01:

ja zdazyłam wszystko zrobic, nastawiłam nawet obiad :ico_brawa_01: czekam na meza, ma dzis badania okresowe wiec i wolne, kombinuje nad jakimis zakupami :ico_noniewiem: w sumie nie ma co robic jak pogoda do bani i dziecko nie takie jak zawsze..

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

27 lis 2008, 14:32

ladybird23, no śpi, śpi. Mam wrażenie że tamto poranne to było tylko dospanie po nocce, a teraz ma drzemkę

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lis 2008, 14:37

A mój Karol, nie ma ochoty wybrać się na drzemkę. Kurcze, ale muszę go położyć jakoś, bo potem na tą dyskotekę idę to będzie dziadkowi marudził i jeszcze uśnie o 16.00, a tak nie chcę :ico_nienie: , bo nie będe potem z nim wojować do 24.00. Coś mu się poprzestawiały drzemki od wczoraj.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2008, 14:53

Dzień dobry.

My mieliśmy fajną nockę, Wiktor przebudził się o 5.30 i wzięłam go do siebie, nie odzywałam się to pokokosił się troszkę i gdzieś około 6 usnął do 8 :ico_sorki: Także może uda nam się go dziś przetrzymać do 20 :ico_noniewiem:

Rano poleciałam zanieść próbki do Sanepidu, wyniki za tydzień. U nas znowu zawitała wiosna hehe także byliśmy na 2 godzinnym spacerze :ico_szoking: :ico_haha_01: Wiktor ganiał za kotkami, gołębiami, głaskał pieska :ico_oczko:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-11-27, 14:11 ]
D. wysłał mi właśnie sms : "kocham cię" :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-11-27, 14:27 ]
A jeśli chodzi o dolegliwości ciążowe to nie miałam żadnych oprócz nieustannego parcia na pęcherz :ico_noniewiem: Ledwo usiadłam na kanapie i musiałam spowrotem iść do toalety :ico_zly: W pewnym momencie ciąży odczuwałam też potworne kłucie w okolicy pachwin i krocza szczególnie przy wstawaniu ... Kiedy to było ? Zaraz zerknę do zeszytu - to już był 35 tydzień. Reasumując - ciąża to był dla mnie cudowny okres w życiu :ico_brawa_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2008, 15:42

Nic nie wiem co u Was.

dopiero wstałam i wzięłam prysznic, zaraz z psem

wpadłam tlko napisać, że z mieszkania nici... ładne, ale dojazd kijowy i samochodem i kolejką. To jest nowe osiedle, do którego nie ma jeszcze drogi = błoto.
koszt to 1700zł + opłaty, ale w czynszu, nie ma opłat za wodę i gaz. więc miesięcznie koszty dodatkowe byłyby w granicach 500-600zł za prąd wodę i gaz.
No i tam jest telewizja kablowa w której są 3-4 programy i babka nie wyraziła zgody by założyć sobie telewizję czy internet :ico_szoking: wyobrażacie sobie że ja będę tam siedzieć bez neta?? :ico_szoking: no jeszcze tv przeżyje, ale neta nie! :ico_nienie: a taki bezprzewodowy do laptota, to majątem by wyszedł przy moim korzystaniu

no i postanowiłam już teraz zrezygnować z częsci pracy... wykończę się na tych nockach. zostawie sobie tylko jeden serwis na grudzien. aczkolwiek przez pierwsz tydzien grudnia bede musiala robić wszystkie, bo wypowiedzenie itp.

dobra tyle o mnie pa

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2008, 16:05

doris szkoda, że jednak to mieszkanie nie wypaliło :ico_olaboga: Ale nie rozumiem tej kobiety, dlaczego nie pozwala na założenie interentu ??? Ja też bym już chyba nie wytrzymała bez neta :ico_olaboga: :ico_noniewiem: I masz rację, porzuć te nocki :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lis 2008, 16:40

doris, szkoda że jednak z mieszkania nici. Tylko strasznie dziwne te wymagania, chociaż z drugiej strony to pewnie obawia się że założycie a tu umowa co najmniej na rok a po paru m-cach się wyprowadzicie i będzie musiała płacić. A skoro się męczysz na tych nockach to pewnie że zrezygnuj. I tak dasz sobie radę :D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 lis 2008, 16:41

halo halo,jestem...bylam z sasiadka na spacerku,na placu zabaw i byla u nas na kawce...Maya usnela na kanapie jak sobie gadalysmy i spi do teraz juz z 1,5h....wiec mam chwilke :-D ale fajnie mi tak zlecialo przedpoludnie!!!wogole to na spacer wybralam sie sikorkowym wozkiem bo z mojego cos zeszlo troche powietrza w przednim kole no ale ono jeszcze nie bylo nigdy pompowane :ico_noniewiem:

Kamila,wiosna w PL? :ico_szoking: :ico_haha_01: widac ze Wikusiowi bardzo sie podobalo na spacerku :ico_haha_01: kot kot kot...widze maja z Maya podobne zainteresowania :ico_haha_01:

Doris,dojazd bym przezyla ale brak netu :ico_szoking: :ico_nienie: ...no jakas niezyciowa ta babka...szukacie dalej rozumie...no i nie dziwie Ci sie ze rezygnujesz z tych serwisow i tak w grudniu w polowie sie chcesz przeprowadzic to jak tu chodzic do pracy jak niewaidomo gdzie bedziesz mieszkac nie? :ico_noniewiem:
sasiadka jest bardzo samotna tu w UK i dam jej namiar na TT ,moze znajdzie tez bratnie dusze :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2008, 16:42

doczytałam...

my w ogóle nie znamy bajek - Kinga ich nie ogląda. jak tv jest włączone to chce oglądać ale film itp, jak przełączę na bajkę to jest foch i nie ogląda

Jagódka JESTEŚ NAJCUDOWNIEJSZĄ MAMUSIĄ JAKĄ JOGODA I TWOJA FASOLKA MOŻE MIEĆ - NIE MYŚL INACZEJ

kamizela, fociaki śliczne

[ Dodano: 2008-11-27, 15:44 ]
Patrycja.le, ale my neta założymy na swoje nazwisko i jak się gdzieś indziej przeniesiemy net przenosi się z nami. tzw usługa na nazwisko, a nie na konkretny adres... głupia babka i tyle...

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2008, 16:46

Daria pewnie, że daj jej namiary na tt :ico_brawa_01: Choć pewnie raźnie jej bo poznała już ciebie :ico_oczko:

A ja mam owulację :-D :-D Muszę trzymać D. na dystans :-D :-D :-D :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”