Im -strasznie mi przykro,ze jednak dostalas to wypowiedzenie.Czesto tak to jest,ze to co wydaje sie koszmarem w koncu jest dla nas tym lepszym rozwiazaniem.Zycze,zebys znalazla lepsza prace!!!Np,wiem,ze w Polsce otwieraja siec sklepow ALDI i szukaja mlodej kadry menadzerskiej.Moze sprobujesz?
Kari-no Ci z Krakowa to naprawde tupeciarze!!!A skad oni maja Wasz numer telefonu przy takiej ochronie danych osobowych w naszym kraju?Powiedz im,ze peszek i koniec,przeciez nie wejdziesz ani ty ani oni do auta a uzywane ma prawo sie psuc,tymbardziej jak zaczyna go uzytkowac ktos inny niz dotad.
I caluski dla pieknie chodzacego Krystianka!!!Super!!!!A corenka tez Ci slicznie rosnie
Caro-ta Twoja ciekawostka to cala prawda o naszym szczesliwym,beztroskim dziecinstwie
A ze juz jest po 24 to mamy 29 luty i dwie nasze Kwietnioweczki wlasnie koncza 10 miesiecy!!!
[size=150]
Dla mojej kochanej synowej Victori i uroczej Lenki z okazji miesiecznicy zawsze usmiechnietej buzki,mnostwa radosci w odkrywaniu swiata i zdrowia na kazdy dzien!!!Buziaki!!![/size]
[ Dodano: 2008-02-29, 00:55 ]Bawimy sie w babulinke:
A tu gramy z tata na gitarze
W sumie rozowe nosza dzieczyny,ale co ja moge zrobic jak mama otula mnie takim szlafroczkiem...
musze zawsze sprawdzic temperature podczas kapieli
No i zdjecie z czubem

(troszke maly ten czub bo mama mowi,ze nie ma z czego go zrobic)