Aleksandrowicz
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

08 kwie 2008, 15:54

Frydza jestem jestem :ico_haha_01:

Ty to jestes szybka :ico_brawa_01: my dopiero wroclismy z Olkiem ze spacero - zakupów i dopiero za obiad sie zabieram :ico_haha_01: Alek zasnąl przed drzwiami do domu jak czysciłam kółka :ico_szoking: szybko go rozebrałam i do łóżeczka, ale pospał z 15 minut tylko..ide do garów

[ Dodano: 2008-04-08, 15:56 ]
a Alek zjadł dzis ze sloiczka, bo od rana był aktywny i nie pozwolił mamci sie zabrac za jego amam..

Asiula - to ,mamy podobnie z @, ja tez mam takie objawy przykre..

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 kwie 2008, 16:08

ja tez jestem
ale mam lenia :ico_haha_01:

ugotowalam zupke szpinakowa.. pycha...

zaraz ide z lelkiem na ogrod , pora na ostatnia drzemke

wstalismy przed 10 a mi wciaz malo bo ciezko bylo zwlec sie z lozka, oj pospalabym

w nocy jak juz pisalam lelek koncertowal ale potem juz spal spokojnie
cholera ciezko bedzie zrezygnowac z nocnego cyca
bo on bez tego nie zasypia jak sie przebudzi i pierwsza drzemka nad ranem tez podczas cyckania
to sie urzadzilam

a na dowod meskiej madrosci
wczoraj kiedy lelek tak sie darl po przebudzeniu to adam mowi ze chyba trzeba mu smoczek zwrocic
chyba go pojebalo
no ale faceci najlepsi w zazegnaniu klopotow
najprostsze wyjscie z sytuacji
a zapomnial jak to lelek w nocy smoczka odrzucal, plul nim
i dlatego go porzucilismy calkowicie..

jak jeszcze raz wpadnie na taki pomysl to go walne :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-04-08, 17:27 ]
P
madziorka hihi pisze:ugotowalam zupke szpinakowa.. pycha...

miala byc zupa z soczewicy:

a na drugie niespodziewanie schab panierowany keczupie i zapiekany z majonezem cebula
wpadl mi w oko w zamrazarce kiedy szukalam pomyslu na obiad
to sie adas zdziwi, bo ja nigdy schabu ne przyrzadzam hehe i ucieszy zarazem

lelek zasnal po dlugim marudzeniu
tzn najpierw zamiast spac to smial, fikał i wstawal w wozku
potem kiedy go zostawilam i zajelam sie obiadem z niecierpliwosci to on urzadzil koncert
wzielam go domu bo na deszczu nie chcialo mi sie go bujac w wozku
i usnal
udalo sie bo podzzcas zasypiania w jadalni, na zewnatrz sypnelo, lunelo.. niezle
a teraz znow sie rozjasnilo i lelek w wozku odtransportowany na ogrod ufff

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 kwie 2008, 18:08

madziorka hihi, a co to za schab w kechupie i majonezie?
dawaj przepis

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

08 kwie 2008, 18:12

Witam ja tylko na chwile usprawiedliwiam sie czemu mnie nie bylo http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... MAodmGGoXg wiec tyle teraz lece pozmywac bo wode mam hehhe :-D odezwe sie pozniej kochane

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 kwie 2008, 18:20

wlasnie na innym forum przeczytalam ze w szczenicie brak pradu stad wasza dzisiejsza nieoecnosc hehe
nawet w linka madizu nie wchodze bo jestem pewna ze to wlasnie tam przeczytam
masakra

jagodko
przepis mam od mamy z innego forum
schabowe lekko potluc
pokroic na kawalki grubsze
opanierowac z keczupie
ulozyc w naczyniu do zapiekania
na wierzch wylozyc cebule pokrojona wymieszana z majonezem
zapiekac ok 50min
az zmieknie

naprawde super!!!

zaraz bede palaszowac

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

08 kwie 2008, 21:19

Witam wieczorkiem my też zaliczyliśmy spacerek ale u nas pogoda śliczna ale zimno że chej dosłownie mroźne powietrze. Madziorka ale dziwnie ciekawe czy drobiowe też by były dobre?
Magda ale miałaś dzień słyszałam w wiadomościach mówili zabić to mało
Muszę wam coś powiedzieć śmiesznego przed chwilą M mie woła bo szukał bidulek żyletek szukał i szukał i nic w końcu mnie woła i mówi gdzie moje żyletki a ja patrze a one na dolnej półce były :ico_smiechbig: no starość nie radość ślepiec jeden :ico_smiechbig:
Co do @ to ja miałam dopiero pierwszy raz po porodzie i czekam na drugi jak narazie to nie nażekam skąpa była i nic nie bolało ale nie wiem może to przez te chormony ale jeszcze tylko miesiąc i nie będe musiała brać :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: nareszcie troche zrzuce bo one ogromny apetyt wyzwalają i narazie zgubić ciężko
Zamówiłam panele przywiozą w czwartek a podłoge wypanelujemy ale nie moge się zdecydować jaki wzór

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

08 kwie 2008, 21:36

Jestem!!
Dziewczyny masakra!!!
Czułam sie dziś jak za czasów komuny.
Wstajemy rano... nie ma prądu. No trudno myslę, pewnie wkrótce oddadza. Jarek idzie sikać i krzyczy, ze wody nie ma. Dziwne. No ale bywa i tak. Za chwilę patrzymy komórki poza zasiegiem. :ico_szoking: Zero kontaku. O co chodzi? To juz normalne nie jest.
W pierwszej chwili przestraszyłam sie, ze nie będę miała jak zrobic mleczka Tomkowi, Ale na szczęście gaz mieliśmy. W pobliskim sklepiku babeczka sprzedaje w zaciemninym wnętrzu co tylko może. Z zaplecza przyniosła nam trzy ostatnie butelki wody. Na półkach prawie pusto. Przeciez nie było dostawy.
W supersamie babeczki stoja przy drzwiach w polarach i sprzedaja to co najpotrzebniejsze: chleb, masło, wodę, mleko, świeczki i zapałki. W wielkich koszach poukładany towar wygląda jak dary dla powodzian.
Na szczęście jedzenie mam, ale nie wiadomo czy awaria sie nieprzedłuży. Mieli naprawic do 14 a tymczasem juz mówią, ze potrwa do późnych godzin nocnych. A moze dłużej....???
Chwilami działała tylko sieć PLUS, momentami również Era, ale rzadko. Brat mój zadzwonił i powiedział co jest grane bo ma internet bezprzewodowy.
Kolażanka zadzwoniła z naprzeciwka, ale nas rozłączyło. Poszłam do niej, aledomofon nie działał. jakis facesz na szczęście szedł i mi otworzył. Wchodzena górę a ona biedna po kołdrą sie trzęsie z zimna. Temperatura jej spadła do 17 a piec bez prądu nie działa. Herbaty zrobic nawet nie mogła, bo kuchenka elektryczna. No wiec moje mieszkanie stało się sztabem kryzysowym hehe. Przyjechało jescze moje rodzeństwo i wspólnie siedzielismy sie grzaliśmy i kombinowalismy obiad i mycie naczyń.
Najgorzej było z kibelkiem bo cisnęło wszystkich a wody nie było jak spłukać bleee... Ludzie na ulicy zbierali snieg do wiader i później tym spłukiwali sedesy.
Najbardziej bałam sie olodówke bo miecha i morożonek cały zamrażalnik i szkoda by było żeby się rozmroziło.
To tak w skrócie. Mogłabym tak pisac i pisac...
Sklepy, banki, firmy pozamykane. Na ulice wyszło wojsko bo nie działały alarmy i było dodatkowe niebezpieczeństwo napadów. Bankomaty tez nie działały więc jak ktos kaski nie miał to nonono.
No ale na szczęscie po 18 wszystko wróciło do normy. Woda na razie brudna leci, ale mamy prąd i dzieki Bogu.
Ja nie wiem jak kiedyś mogli życ bez tych udogodnień.
Przynajmniej dzień wesoły bo nie bylismy sami z Tomkiem :-D .

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 kwie 2008, 21:48

kamila :ico_szoking: niezle spustoszenie !!!normalnie szok ze w dzisiejszych czasach jeszcze zdarzaja sie takie sytuacje awaryjne hehe i dopiero wtedy okazuje sie jak technika przyzwyczaila nas do wygody i latwego zycia..
no ale widac ze przynajmniej wesolo mieliscie hihi

dziewczyny szukam spacerowki dla lelka
mialam tutaj kupic ale kiepski wybor
a ja mam wymagania. chce zielona
u duzy kosz na zakupy
i nie taka zwykla parasolke na tych najmniejszych kolkach
poradzicie cos?
i jakie firmy preferujecie? poza chicco innych raczej nie kojarze..
dzieki z gory

wydaje mi sie w poszukiwaniach na allegro natknelam sie na wozek madzi coneco? tak?
i kamili chicco CO4 czy jakos tak?

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 kwie 2008, 21:55

Witam wieczorkiem :ico_oczko: bylismy na zakupkach i u pradziadkow Wikuni :-D
madziorka hihi pisze:wczoraj kiedy lelek tak sie darl po przebudzeniu to adam mowi ze chyba trzeba mu smoczek zwrocic
chyba go pojebalo
no faceci maja pomysly ze hej hihihi
edyta29 pisze:no starość nie radość ślepiec jeden
hihihihihihihi
-indigo- pisze:Najgorzej było z kibelkiem bo cisnęło wszystkich a wody nie było jak spłukać bleee... Ludzie na ulicy zbierali snieg do wiader i później tym spłukiwali sedesy.
wspolczuje braku wszystkiego naprawde,ale ten kawalek mnie rozsmieszyl :-D KAMILKO I MADZIU dobrze ze juz wrociliscie do cywilizacji :ico_oczko: ALEKSANDROWICZ hop hop gdzie jestes :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-04-08, 21:57 ]
madziorka hihi pisze:dziewczyny szukam spacerowki dla lelka
ja mam zwykla ewerflo :ico_oczko: ,a ty madziorka w takich nie gustujesz :ico_oczko:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 kwie 2008, 22:05

skad wiesz ze nie gustuje w takich? nawet nie wiem jak wyglada

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”