to pożycz mi swojego męża do pomocyasiab my już na szczęście pierogi mamy zamrożone. Mężu lepił w niedzielę - 300 na wigilię, 50 na obiad i 20 dla cioci i wujka na wigilię. Całą niedzielę w kuchni spędził, ale stwierdził, ze warto było

to pożycz mi swojego męża do pomocyasiab my już na szczęście pierogi mamy zamrożone. Mężu lepił w niedzielę - 300 na wigilię, 50 na obiad i 20 dla cioci i wujka na wigilię. Całą niedzielę w kuchni spędził, ale stwierdził, ze warto było
najlepiej poszukaj w marketach. Chociaz ja dostalam w takim normalnym sklepie. Są albo paluszki krabowe albo a'la krabowe czyli surimi. ja robiłam z tymi drugimi. szukaj ich na mrozonkach ewentualnie takich w zalewch gdzies między sledziami czy przysmakami morzadziewczyny gdzie kupujecie te paluszki krabowe? bo chcialabym zrobic ta salatke...
jak ja bym chciała troche pospaćtroche dzis pospalam za dlugo i mam tyly
bosz... co za ludzie??????? Maskrę tam macie, ze tak powiemKartki o zakazie palenia i tę z lodówki zdjęli i kazali mi wypierdalać
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość