Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 kwie 2009, 10:06

Witam i ja :-)

Nie zaglądałam (tzn. zaglądałam ale nie pisałam) od soboty :ico_olaboga: ale jakoś nie miałam weny. Dzięki za troskę :ico_oczko:

Jeszcze odnośnie wózków, my mamy taki
http://www.allegro.pl/item605449949_min ... a_6_5.html , któraś z dziewczyn wstawiała ten link, mamy taki sam tyle,że nie jest z 2009 r. :ico_oczko: ale niczym się nie różni. Gie, na pierwszy rzut oka pokrowiec być może nie da się ściągnąć ale jak to powiedział mój G. nie ma rzeczy niemożliwych. Nasz wózek jak już wcześniej Wam pisałam dostaliśmy i też musiałam wyprać bo miał plamy, G. pościągał wszystkie pokrowce - siedzisko, budkę, kosz na zakupy, po prostu poodkręcał wszystkie śrubki jakimi były przykręcone. Wszystko wrzuciłam do pralki (nawet siedzisko mimo,że w środku jest chyba plastik) i nic się nie stało. Ręcznie wyczyściłam tylko kosz na zakupy i pałąk ten, za który dziecko może się trzymać.

Fotki Su jak zwykle cudniaste :ico_brawa_01:

I jeszcze co do wstawania - już obniżyliśmy Pauli łóżeczko, już w nim za długo nie posiedzi, łapie się za szczebelki i już na kolankach i za chwilkę jest ryk bo chciałaby wstać ale jeszcze nie może.
Później wstawię filmik małej kombinatorki :ico_oczko: .

A i bardzo rozgadała się - cały czas woła tatę, kurcze ja większość czasu z nią spędzam a ona zaczęła od taty :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2009, 10:23

Iwonka witaj :-)

a my sie zastanawialysmy gdzie sie podzilas :-)
A i bardzo rozgadała się - cały czas woła tatę, kurcze ja większość czasu z nią spędzam a ona zaczęła od taty :ico_oczko:
hehe to tak jak u nas, ja spedzam z malym caly dzien a on calymi dniami wola tata
już w nim za długo nie posiedzi, łapie się za szczebelki i już na kolankach i za chwilkę jest ryk bo chciałaby wstać ale jeszcze nie może.
hehe, no to juz niedlugo zacznie stawac pewnie

Czekamy z niecierpliowscia na filmik

Erik wlasnie zjadl 150 ml kaszki mannej, kolezanka przywiozla mi z Polski z formy BOBOVITA, maly zjadla ja ze smakiem, jest bardzo smaczna i do tego kilka lyzeczek pierwszego jogurciku owocowego z bananami :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 kwie 2009, 10:28

Erik wlasnie zjadl 150 ml kaszki mannej
maly zjadla ja ze smakiem
super, Patryk też zajadał się kaszkami tej firmy.
Czekamy z niecierpliowscia na filmik
już się wgrywa :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2009, 10:34

super, Patryk też zajadał się kaszkami tej firmy.
ja pierwszy raz mam z tej firmy, zawsze kupowalam z Nestle, ale teraz przezuce sie na BOBOVITE

No to czekamy :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2009, 11:11

hej, wpadlam Wam pokazac fajny link... jesli ktos lubi roslinki, hhhehehee

http://www.drosera.pl/papryfiutki-nasion-p-121.html

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 kwie 2009, 11:22

Gie, dobre :ico_smiechbig: czego to ludzie nie wymyślą :-D

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 kwie 2009, 11:24

witam:-)
Nocka w miarę, wstawałam do Majki tylko 2 razy, za pierwszym podałam jej smoka, a za drugim picie i po w sekundach mała spała :DD Odespałam troche poprzednia noc.

Gie papryfiutki są super - :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kurczę zastanowiłam się nad zakupem tych nasion :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: - naprawdę niebanalna ozdoba ;-)

Pati jeszcze chwileczkę, jeszcze momencik i juz będziesz w nowym mieszkanku - może humor ci sie poprawi i nie będziesz tak narzekać ;-) ;-) ;-)

A gdzie Marta - zaginęła po wczorajszej kolacji :ico_noniewiem:

Mała śpi, ściągnę pranie i naszykuje jej jedzonko, potem spacerek, zakupki i do pracy :-/

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 kwie 2009, 11:32

Iwona H, witaj po przerwie :-) czekamy na filmik, co ta Twoja Paula znowu wykombinowala ;-)

Gie, papryfiutki :ico_smiechbig: niezle, usmialam sie :-D

Pati85, jaki jogurt podalas Erikowi? taki zwykly, czy jakis specjalny dla dzieci? :-)

ja wlasnie napisalam maila do mojego gina, bo tabletki mi sie koncza... ma mi zostawic recepte w rejestracji... dobrze, ze nie musze isc do niego specjalnie na wizyte po te tabletki.. bo bym musiala znowu placic 60 funtow za samo "dzien dobry, skonczyly mi sie tabletki" :/

nocka u nas ok, ale od 7 bylo przewracanie sie na brzuszek i stekanie... nie narzekam, bo i tak juz o 7 nie spalam :-)
za chwile uciekamy na spacerek :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-04-22, 11:37 ]
A gdzie Marta - zaginęła po wczorajszej kolacji :ico_noniewiem:
jestem jestem, czytalam Was, ale nie mialam weny do pisania ;-)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 kwie 2009, 11:45

shoo, mi pediatra powiedziała że mogę spróbować podawać Majce danonki.
Wręcz nakazała podawać ;-)

[ Dodano: 2009-04-22, 11:49 ]
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla pauli - ślicznie sie podnosi, niedługo zacznie wstawać - Iwonka pilnuj się ;-) no i na 4 też zaraz pójdzie :-)
a jak ona już ładnie siedzi :ico_brawa_01:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”