Witajcie Kochane!
Jak ten czas pedzi,znow mamy pierwszy i kolejny Wielki Dzien na Kwietniakach,bo tyle solenizantow,a wiec [size=150]
Kochanej Martynce i Olence w dniu ukonczenia 11 miesiecy i kochanym Mayeczce,Olence i Krystiankowi w dniu 10 miesiecznicy wszystkiego co najlepsze,usmiechnietych dni,radosci w serduszkach i zdrowia.[/size]
Kolka-ja nie wiem czy przezyjemy,obawiam sie,ze nie,wiec jak tesc bedzie wychodzil po robocie to choc zdawaj relacje jak tam posuwaja sie prace.A rajdu po miescie bez wozka nie zazdroszcze,bo sama ostatnio wzielam nosidelko

i poszlam na drugi koniec osiedla z Antkiem,myslalam ,ze skonam
I idz na solarium!!!
Caro-prezenty superasne,moj maly dostal juz od mojej kuzynki piekny bujak.Jak znajde link to Wam pokaze jaki.
AP-ja jeszcze nie mam pomyslu,ale jednym z prezentow na roczek bedzie sesja u Ciebie(tyle,ze po roczku,kolo lipca bo wczesniej nie bedzie nas w Polsce)
[ Dodano: 2008-03-01, 10:55 ]Kamelek -brawa dla bezbolesnego dla Lenki odstawienia cyca.

I powodzenia w pracy!!!
Mordeczka-jak poszukiwanie mieszkanka?
Kasik-najwazniejsze,ze piszesz czasem co u WAS.Ja jakbym zaczela pracowac to juz na TT na pewno nie umialabym zajrzec

Pozdrowionka.