Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

16 sty 2009, 01:02

ale szkoda tak ze jedzie w sumie to byla moja jedyna kolezanka :ico_placzek:
To przykro, że wyjeżdża... jaka by nie była :ico_pocieszyciel:
Ja też niby mam znajomych, ale żadnej takiej serdecznej koleżanki. Nie mam szczęścia do przyjaźni :ico_noniewiem:
Za granicą chyba wogóle ciężko o przyjaciół... zwłaszcza wśród Polaków, są bardzo zawistni... nie rozumiem tego, przecież powinni się trzymać razem.

Uciekam już spać, bo późno. Ula śpi, jak dotąd nie zrobiła żadnej pobudki, może pośpi do rana :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sty 2009, 01:57

Za granicą chyba wogóle ciężko o przyjaciół... zwłaszcza wśród Polaków, są bardzo zawistni... nie rozumiem tego, przecież powinni się trzymać razem.
To prawda.........

Ja się wykąpałam właśnie, zeszłam na dół a Rafał u Norberta był bo płakał. Poszłam ja do niego, ale nie chciał spać więc siedzi tu jeszcze chwilkę z nami. Zbieramy się zaraz lulki.
Ula śpi, jak dotąd nie zrobiła żadnej pobudki,
Dobrze Ci.. Norbert z 5 razy już płakał :-/

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 09:33

Witam i stawiam :ico_kawa:

u nas ciezka noc jak tylko sie polozylam to niunia co chwilke plakala musialam ja za reke trzymac do tego o 3 sie posikala nie wiem jak to zrobila bo pampers nie byl az tak mokry a pizdzamka i nawet przescieradlo mokre na ranem jej znowu zimno bylo bo tylko na snie jej pizdzamke sciaglam i rajtuzki zalozylam no i body z dugim rekawem wiec wzielam ja kocykiem jeszcze przykrylam no i spi teraz

do tego ta kolezanka zadzwonila mi przed 8 ze samolot nie leci tam gdzie zamowilismy bilet pewnie na miejscu autobusem bedzie musiala podjechac wiem ze w polsce tak robia tylko ciekawe czy ona sie bedzie wiedziala jak zapytac no i znowu sie martwie :ico_olaboga:

a co do przyjaciol za granica to naprawde tragedia ma sie znajomych ale takiej dobrej kolezanki to nie

Klaudia to nie ta co bylismy na sylwestra

mamy w sumie dobrych znajomych tylko ze mieszkaja daleko no i nie mozna sie z nimi dziennie widywac ale to sa znajomi jeszcze z polski

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

16 sty 2009, 09:52

Dzień Dobry :-)
Iwona, dzięki za :ico_kawa: właśnie popijam :-) Nocka super, jedna pobudka nad ranem na herbatkę i spałyśmy do 8:30.
Dobrze Ci.. Norbert z 5 razy już płakał :-/
Ulka też czasem zanim się spać położę to kilka razy pobudki płaczące robi...
do tego ta kolezanka zadzwonila mi przed 8 ze samolot nie leci tam gdzie zamowilismy bilet
To Wy źle zamówiliście, czy coś się pozmieniało? NIe stresuj się, poradzi sobie :-)
Idziemy na nocnik

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 09:59

To Wy źle zamówiliście, czy coś się pozmieniało? NIe stresuj się, poradzi sobie :-)
dobrze zamowilismy tylko czasami jest tak ze samolot leci np do katowic a masz bilet do krakowa to cie autobusem zawoza

Majka jeszcze spi, szkoda ze mnie obudzila tym telefonem bo nie dosc ze sie przejmuje to jeszcze spac mi sie chce

Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sty 2009, 10:34

I ja się witam!
My z Rafałem już wstaliśmy bo przesyłka była. A Norbi jeszcze śpi.. jak nigdy wstaliśmy przed nim :ico_noniewiem: Oho... coś już go słyszę :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 10:42

kurcze Majka dalej spi mam nadzieje ze nie wstanie z goraczka juz przez te choroby sie boje jak ona tak dlugo spi moze tylko nocke odsypia :ico_puknij:

Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sty 2009, 10:48

Wczoraj się położyłam o północy, Rafał jeszcze na kompie siedział. Norbiego położyłam koło siebie, ale strasznie się wiercił przez godzinę i coś usnąć nie mógł a ja już byłam w półśnie i mnie tym wybudzał. W końcu jak Rafał przyszedł o 1 spać to położyłam Norberta do łóżeczka ale jego łóżeczko postawiłam wzdłuż naszego łóżka i opuściłam barierkę w dół. Spał więc do teraz w swoim łóżeczku, ale oczywiście musiałam go trzymać za rączkę od czasu do czasu jak zakwękał czy jak wiercił się szukają smoka.

Idę zrobić małemu kaszkę.

[ Dodano: 16 Styczeń 2009, 09:51 ]
mam nadzieje ze nie wstanie z goraczka juz przez te choroby sie boje jak ona tak dlugo spi moze tylko nocke odsypia :ico_puknij:
OJ oby nie.. Może po prostu śpi dłużej, zobaczysz jak wstanie.

[ Dodano: 16 Styczeń 2009, 10:01 ]
Śniadanko jemy i włączymy sobie jakiś filmik bo trochę się ich ściągnęło a nie oglądaliśmy.

Pinko a wczoraj oglądaliście "Sex w wielkim mieście" ten film? I jak? Podobał się?

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 11:39

OJ oby nie.. Może po prostu śpi dłużej, zobaczysz jak wstanie.
majka wstala o 10 zdrowa cale szczescie nie wiem czy ja bede dzisiaj kladla spac zobacze jaka bedzie w dzien

zaraz idziemy na spacerek

a z ta kolezanka okazalo sie maz mi sprawdzil ze to jest obok lotnisko mniejsze tylko ciekawe czy jej rodzinka bedzie wiedziala ze tam maja po nia jechac

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

16 sty 2009, 11:41

mam nadzieje ze nie wstanie z goraczka
Oby nie :ico_sorki:
Spał więc do teraz w swoim łóżeczku,
Super, wielkie :ico_brawa_01:
Pinko a wczoraj oglądaliście "Sex w wielkim mieście" ten film? I jak? Podobał się?
Tak ten film oglądaliśmy, nawet fajny, długi, ale nas nie nudził :-) Można się przy nim wyluzować :-)

[ Dodano: 2009-01-16, 10:43 ]
majka wstala o 10 zdrowa cale szczescie
To dobrze, że zdrowa :-)
a z ta kolezanka okazalo sie maz mi sprawdzil ze to jest obok lotnisko mniejsze tylko ciekawe czy jej rodzinka bedzie wiedziala ze tam maja po nia jechac
Tym już się martwić nie powinnaś, Ona jest dorosła, więc powinna dać sobie radę.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”