Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2009, 12:02

Iwona Twoja corcia jest przeslodka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i jak fajnie wstaje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
hej, wpadlam Wam pokazac fajny link... jesli ktos lubi roslinki, hhhehehee
he he ale sie nasmialam, dobre, skad Ty to wytrzasnelas :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
Pati85, jaki jogurt podalas Erikowi? taki zwykly, czy jakis specjalny dla dzieci? :-)
taki specjalny dla dzieci, te ze sloiczkow u nas sa takie
Pati jeszcze chwileczkę, jeszcze momencik i juz będziesz w nowym mieszkanku - może humor ci sie poprawi i nie będziesz tak narzekać ;-) ;-) ;-)
wiem wiem, ze ciagle narzekam, ale juz niedlugo

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 kwie 2009, 12:08

[ Dodano: 2009-04-22, 11:49 ]
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla pauli - ślicznie sie podnosi, niedługo zacznie wstawać - Iwonka pilnuj się ;-) no i na 4 też zaraz pójdzie :-)
a jak ona już ładnie siedzi :ico_brawa_01:
dziękujemy :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-04-22, 12:09 ]
Iwona Twoja corcia jest przeslodka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i jak fajnie wstaje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 kwie 2009, 14:05

witam z pracki ;-)
jestem sama i lubię takie dni - cisza, spokój, nikt nie goni oprócz papierów ;-)
wybrałam się ciut wcześniej z Mają bo wskoczył po drodze do biedronki po soczki i deserki a przy okazji kupiłam sobie 7 days-a (pycha) i jogurcik pitny "różowy grejpfrut z zielona herbatą - po raz pierwszy z czymś takim się spotkałam - pychowy - polecam z mlekowity ;-)

no nic biorę się za kolejnego klienta czyli kolejny wniosek :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

wiecie co ja naprawdę nie rozumię tych urzędów, po co komu tyle papierzysków, kto to w ogóle czyta :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:

[ Dodano: 2009-04-22, 14:22 ]
WIDZĘ ŻE WSZYSTKIE WYBYŁY NA SPACEREK :-/
A JA SAMA SIĘ KISZE W ZIMNY JAK W PSIARNI BIURZE - WCALE SIĘ NIE DZIWIĘ ŻE WIECZNIE JESTEM CHORA, JAK TU JEST ZIMNO JAK CHOLERA. jESZCZE SIEDZĘ PRZED KOMPEM NIE RUSZAM SIĘ ZBYTNIO TO CO SIĘ DZIWIĆ - WYMARZNĘ A PÓŹNIEJ JESTEM CHORA - ZNOWU MNIE GARDŁO ZACZYNA BOLEĆ :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

sorki za caps look, ale te wnioski piszę dużymi literami ;-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 kwie 2009, 14:22

Iwona H, ale fajna ta Twoja Paula :ico_brawa_01: i juz niedlugo zacznie Ci sie na dobre podnosic... moj tez tak wczoraj stal na kolanach, ale troche mu w tym pomoglam ;-)

margarita83, zazdroszcze Ci tych 4 godzin w pracy, mozesz sie wyrwac z domu, kasy troche zarobisz, a i tak wiekszosc dnia mozesz spedzic z Maja :-)

pamietam tej biedronkowy jogurt z czerwonego grejpfruta - jest chyba napisane na opakowaniu, ze "dodaje energii", nie? pamietam tez z pomarancza i melissa (ten niby mial dzialac uspakajaco)... pic na wode, ale dobre to bylo ;-)
ja najbardziej lubilam jogurty orzechowe (z orzechami laskowymi)... moglam je dostac w Leader Price... ale jak ten sklep zlikwidowali, to juz nie umialam ich znalezc
za to tutaj mozna je kupic :ico_brawa_01: w ogole, uwielbiam jogurty pod kazda postacia

[ Dodano: 2009-04-22, 14:23 ]
margarita83, nie ma tam ogrzewania, czy macie klime wlaczona?
moze zacznij przynosic sobie sweter do pracy? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 kwie 2009, 14:32

margarita83, nie ma tam ogrzewania, czy macie klime wlaczona?
moze zacznij przynosic sobie sweter do pracy? :ico_noniewiem:
to jest domek jednorodzinny, rodziców mojego szefa.
Biuro mieści się w piwnicy, a oni teraz juz nie palą, a jak podpalają to tylko na noc.
Mam bardzo gruby polar, zresztą firmowy ale i tak marznę :-/

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2009, 16:37

Jejku naprawde tu pustki, codziennie tak pusto i cicho :ico_placzek:

Pokaze Wam nowa fryzurke Erika :-D

Obrazek[img]http://[/img]

Obrazek
[img]http://[/img]

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 kwie 2009, 17:16

margarita83, to popros szefa o jakas farelke, albo cos :ico_noniewiem:

Pati85, fryzura Erika jest mistrzowska! :-D

[ Dodano: 2009-04-22, 18:33 ]
kurcze, Jaspi mi sie dzisiaj tak zaklinowal w lozeczku, ze mialam biede go wyciagnac... cale udo mu sie zablokowalo miedzy szczebelkami i do tego zaczal sie wiercic i isc do przodu :ico_olaboga: a przy okazji tak ryczal i sie rzucal, ze myslalam, ze mu sie cos stalo z ta nozka :ico_olaboga:

ale na szczescie nic mu nie jest :ico_sorki: teraz sobie wesolo pelza po pokoju.. a ja czekam na A. i chyba wyskoczymy na jakies tapas na miasto (w ramach kolacji)... bo chili con carne zamrozilam na zyczenie A.

dzisiaj bylo (i w sumie jest nadal) tak cieplo, ze pierwszy raz poszlam z malym na spacer bez kocyka... tzn. mialam, ale schowany :-) a on mial tylko boda, spiocha i cienka bluzeczke :-) dzisiaj bylo 31 stopni w sloncu i bezwietrznie :ico_olaboga: :-D
chyba lato nam sie zrobilo...

[ Dodano: 2009-04-22, 18:53 ]
Pati85, tak myslalam, kogo mi Twoj Erik przypomina w tej fryzurze... myslalam myslalam i wymyslilam :-D

otoz przypomina mi tego pana (tzn. ogolnie SAMURAJA, nie, ze tego konkretnego) :-D

Obrazek

hehehe ;-)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 kwie 2009, 20:25

Pati85, Erik wygląda jak laleczka i szczerze - jak dziewczynka, śliczna dziewczynka ;-) Do roczku ciężko mu będzie nie obcinać tych włosków :-/ one są już takie długie - może odstąpicie troszkę Majce??? ;-)

Mój łysolek już śpi, musialam ją dzisiaj ululać po kąpieli, miala jakiego chimera :-/
dzisiaj było 31 stopni w słońcu i bezwietrznie
ty nas chcesz zabić tymi opowieściami - właśnie teraz się domyśliłam ;-)

Gie nie zaglądnęła po pracy - hmm ... oby tylko nic się nie działo :ico_brawa_01:

aha Marta, szef przyszedł później i napalił w piecu ;-) wczoraj siedział tam w biurze i doszedł do wniosku że tam jest zimno jak sie tak siedzi przy kompie - powiedziałam mu że miło że wie o tym bo wczoraj wyszłam sztywna z biura i nie wiedziałam jak mam wziąć Majkę na ręce.
Mam nadzieję że teraz będzie codziennie napalone :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2009, 20:35

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-04-23, 08:02 ]
Berek z rana :-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 kwie 2009, 08:12

witam :-)

margarita83, no to sie szef postaral, miejmy nadzieje, ze nie bylo to jednorazowe.. trzeba dbac o pracownikow :-)

Gie, nooo elegancki wozek i elegancki pasazer w nim :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i jak ladnie sie podnosi do siedzenia :ico_brawa_01:

my wczoraj wieczorem, tak jak wspominalam, poszlismy na miasto na tapas... "zaliczylismy" dwie knajpki i bylo bardzo milo... chociaz pod koniec Jasper juz byl tak zmeczony, ze zaczal marudzic... nie pozwolilismy mu sie zdrzemnac przed wyjsciem, liczac na to, ze zasnie w wozku :ico_puknij: no i dostalismy za swoje :P

nocka super, bez pobudki... idziemy szamac :-D

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”