jezusie takiego długiego posta napisałam z rana i go nie ma co za kicha
[ Dodano: 2008-03-04, 10:54 ]no dobra to pisze jeszcze raz
otóż kochane popłacze wam troszkę bo ja dzis drugi dzień w pracy koszmar , wczoraj przezywałam bo malutka troszke popłakiwała bo po raz pierwszy obudziła sie bez mamy i to było dla niej dziwne , jak ciocia do mnie zadzwonila i powiedziła ze mała popłakuje i mnie szuka to siedziłam na kiblu ze sraką :) i zwiałam z pracy o 15 do mojego skarba
Także dziewczyny jak możecie siedzieć w domku ze swoimi dzieciaczkami to siedzcie jak najdłuzej bo naprawde serce peka jak trzeba wyjsc z domu i zostawić maleństwo na cały dzień
no ale tak z dobrych wiadomości to załatwiłam sobie piątki wolne dopóki młoda nie skończy roku - taka zamiana zamiast tej godziny wczesniej wyjscia ciesze sie bardzo , bo taka ewentualnośc tylko jest ze moge przejsc na 3/4 etatu zeby być z malutka w domu jeden dzień dłuzej, no ale muszę to przemyśleć i przekalkulować jak to wychodzi kasowo no bo tu głownie o finanse chodzi
powiem wam ze moje dziecko wczoraj po powrocie moim do domku oszalaó z radości jak mnie zobaczyło piszczała szalała smiechy w głos pełne szaleństwo superrr, okazała prawdziwa miłóść do mamusi
Kasik- babie tzreba było wywalic w ryło tylko by sie oblizała
ja mam na sprzedanie Chicco Trio S3 ale cały zestaw spacerówka gondola i fotelik a ciebie zapewne taka opcja nie kręci niektóre elementy wózka sa nowe jak spiworek i folia przeciw deszczowa
Caro ja widze ze wy serio serio za chwile przystapiecie do dziłania z powiększaniem rodziny
Kolka ja to co i rusz mam poparzenia solarowe bo tak to jest jak chmak sie zerwie jak azor z łańcucha i leci na solar, mi zawsze pomaga woda termalna z Vichy ale stosuje ja zawsze na twarz bo Andriu przy mnie to bladziocha jak sie opalę hihh i w celach oszczednościowych tylko na twarz ja daje
Mordka Kacprrro super to jego chodzenie nasza Lenka tez juz zaczyna sama jak widzi jakiś punkt oparcia to daje smialo sama
Katrin ostrzezenie dobre hihi ja bym musiła tube na dachu wozic która by ostrzegala zdrogi bo jadę

a szczegolnie na warszawie ja na rondzie jade na wyczucie hihh
no dobra mam nadzije ze teraz sie pokaze moj post