Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2007, 02:32

kochane jestem na sekunde wklejam wam posta ktorego pisalam dzis ok poludnia. nie moglam sie tu dostac. a teraz mamy goscia wiec nie moge was poczytac dokladnie... chlopaki wypili butelkje whisky wiec zaraz sie kladziemy hihi tzrymaja sie niezle o dziwo hihi

aha dodam tylko odpowiedz dla feli,
adas mowi: darujmy sobie mecz. niech fela wpadnie.. a ja jestem zaaaaaaaaaa
takze zapraszamy was na niedziele...
chyba ze na mecz jednak idziecie.. bo my raczej nie hihi
chyba ze wy sie decydujecie.. to moze
szczegoly bilety po 10-15 f rezerwacja telefoniczna. szczegoly w coolturze. ja nie mam ale moge sie dowiedziec jakbyscie chcieli.. to tyle co wiem
buzioleeee
hej mamuski
wkurza mnie forum na maxa... strasznie dlugo otwieraja mi sie stroby po czym.. nonono... nie ma nic... wczoraj wieczorem bylo to samo.. no i dzieki temu polozylam sie juz o 22.30 i do polnocy troche poczytalam, nakarmilam leosia i poszlam spac.. leos o dziwo obudzil sie dopiero po 5 hihi takze wstalam wypoczeta jak na te godzine po 5 nieprzerwanych godiznach snu wow wow wow hihi
a ten malu wariat zjadl i do 7 lezal, gadal, i takie tam.. ja w tym czasie spalam.. ale juz przed 7 dochodzily glosniejsze guuu z lozeczka wiec musialam wstac, wziac leosia do lozka nakarmic i wtedy usnal momentalnie.. spal do 10.30 hehe
nawet musialam go sama lekko wybudzic bo spieszylismy sie na szczepienie.. wlasciwie druga czesc trzeciej szczepionki czyli jedno uklocie... uffff
i poszlo... leos byl dzielny.. na razie nic mu nie jest... oby tak do wieczora... ostatno juz udo mu nie spuchlo.. i byl super
mam nadzieje ze dzis tez tak bedzie. zwlaszcza ze to tylko jednko klucie. no zobaczymy
nie ma co gdybac...
wpadlam do domu na sniadanko, gotuje zupke, leos zjadla cycka, zasnal i jak tylko sie obudzi to wychodzimy na zakupki. tym razem do innych sklepow.. musze znalezc jakies rekawiczki. cos zimowego ,. szalik chyba tez sie przyda do polski hihi na sanki chociazby hehe
wczoraj polazilam jak zwykle do nocy... ale nic nie kupilam. szukalam i dla leosia bodziakow, i tych zimowych akcesoriow.. ale kicha na maxa.. tylko a spozywke sie zaopatrzylam
spotkalam kolezanke wiec posmialysmy troche bo ona taka rozchichrana szalona hihi
no i w drodze powrotne spotkalysmy adasia wiec zabral nas do auta.. jak dobrze bo jakos tak ciemno chlodno brrrr niepewnie hehe

pisze ten poscik o godz 13, zapisze sobie na dysku i potem moze uda mi sie wreszcie zajrzec na tt i go wkleic.. potem moge nie miec czasu na klikanie d;atego korzystam z chwili. leos spi , i nie mam nic do robotki hihi
dzis chyba wpadnie adasia szwagier (przyszly chrzestny leosia) przylecial rano. takze moge nie miec czas na tt hehe

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2007, 11:26

hej dziewczyny
emilka, jasnie pani a co to za nastroje?

Maggie fajnie ze sie wkoncu dogadalysmy (choc ciezko bylo :-D ).

Ilonka ja sie dołączam do prosby feli moze by tak pare zdjec lenki co? Mysle ze kasia nic by nie miala przeciwko.

A ja prosze was dziewczyny o trzymanie kciukow i to bardzo mocno. Chcemy samochod sprzedac i kupic nowy. Pierwszym kupcom sie nie spodobal samochod, drudzy byli zdecydowani go brac ale wtedy tesciowej nie bylo (a to na nia samochod) bo byla w czestochowie i sie rozmyslili, a dzisiaj trzeci kupiec byl. Niby sie spodobal ale ja poki pieniedzy w reku nie bede miala to sie nie bede cieszyla wiec prosze trzymajcie bardzo mocno kciuki by go wzial.

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 lis 2007, 11:40

hej dziewczyny juz jestem!!!
no to melduje ze tez mam nastrój do d@@@@ wiec nawet nie chce mi sie pisać :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2007, 12:10

martuchafrost pisze:to melduje ze tez mam nastrój do d@@@@ wiec nawet nie chce mi sie pisać

ej dziewczyny usmiech mi tu szybko prosze, moze jak ja wam nie poprawie humoru to chociaz ten pan ok?
Obrazek

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 lis 2007, 12:26

Gosia bo Ci walne :ico_oczko: :ico_brawa_01: ale mnie rozbawił ten facet :ico_brawa_01: a kciuki za autko trzymam :ico_oczko:
no ja miałam wczoraj rozmowe z Jackiem czy tu zostajemy czy wracamy do Polandu, ja jestem na zostanie, Jacol odwrotnie tylko po co mam wracac do Polski????? kurcze sama nie wiem :ico_olaboga:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2007, 12:47

martuchafrost pisze: kurcze sama nie wiem

no ja tez ci nie poradze. niby zycie tam jest prostsze ale do domu tez ciagnie. To chyba wszystko zalezy od pracy. Jak by mial Jacek jakąś obgadaną w polsce to mozna sie zastanawiac. A kim on jest z zawodu?

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

14 lis 2007, 13:09

Marta a pamietasz jak pisalam,ze T chcial do Norwegii? teraz mu zal Bristolu,bo jednak sie przyzwyczail :ico_puknij: poczekamy zobaczymy hi hi ale napewno wolalabym w uk zostac,niz do Polski,bo bardziej mi sie podoba...ale moze kiedys zmienie zdanie,kto wie :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-11-14, 12:11 ]
ja tak sobie mysle,ze jak Oliver bedzie w Uk czy tez nawet w Norwegii,to ma lepszy start ,niz w Polsce...chyba, ze sie cos zmieni :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-11-14, 12:11 ]
Gosia rozbawil mnie ten pan hi hi TY to masz pomysly :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-11-14, 12:13 ]
ja dzis jechalam na rowerze na poczte ,odebrac paczke z ebaya he he a ze do 11.30 mozna,to musialam rano jechac,a spac poszlam chyba o 4 :ico_olaboga:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2007, 13:28

lucy23 pisze:a spac poszlam chyba o 4

a co ty tak robilas do pozna? Waasza 4 to moja 5, czyli 1,5h pozniej ja juz mam pobudke.
lucy23 pisze:,to ma lepszy start ,niz w Polsce..

tez mi sie tak zdaje.

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

14 lis 2007, 13:33

Hej dziewczy :-)
Ja dzis znow nietentego sie czuje , tzn fizycznie juz ok ale wszystko mnie wku@@@@ ,mam dola na maxa :ico_placzek: a moj slubny jeszcze mnie wku@@@@ swoim zachowaniem, juz nie mam sily :ico_olaboga: czy faceci sa tacy tempi zawsze? ze jak im palcem nie pokazesz to nie widac?? chwilowo mam go dosc :ico_olaboga: i jak sobie pomysle o swietach to juz :ico_placzek: ja nie chce swiat :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-11-14, 12:39 ]
Przeczytajcie to http://wiadomosci.onet.pl/1450419,2678,1,kioskart.html szczyt glupoty :ico_puknij:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 lis 2007, 13:47

Gosia mój Jacol jest elektrykiem ale nigdy w zawodzie swoim nie pracował :ico_olaboga: a w mojej małej mieścinie "najwyższe zarobki" sa ok 1200 na łapę, ja jakbym chciała dostac super robote to bym musiała do Poznania dojeżdżać ( ok 70 km) czy to ma sens???? tłumacze Jackowi ze mały tu bedzie miał lepiej, ale on sie tłumaczy ze mały nie bedzie znał rodziny i dziadków, dla mnie to nie problem wsiąść w samolot i leciec :ico_oczko: ale trudno mu wytłumaczyc cokolwiek i jeszcze jak sobie pomyślę ze mam leciec do Polski to mnie szlag trafia bo zamiast odpoczywać bedziemy jeździc do calej rodziny :ico_olaboga: a ja nie lubie do kogoś jechać i tam spać ja taki domator jestem pod tym względem, oczywiście lubie sie bawic ale jak ktos do mnie przyjedzie :ico_oczko: no i teściowa :ico_zly: chyba bede non stop napita zeby znieść wszystko ze spokojem :ico_zly:

Wróć do „Pozostałe”