kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

22 lut 2010, 21:40

wisnia3006, fajna decyzje podjeliście nam z meżem tez marzy sie domek pod miastem.

kratka, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: waga dzidzi wsam raz

tibby, trzymam kciuki za ustalenie daty u ksiedza

lidziasc, dzięki jakoś sie trzymamy :ico_noniewiem:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

22 lut 2010, 22:31

Mam rodzine koło Łodzi w Koluszkach ale jest to chyba 2 strona??

kładę sie juz bo dzis sie narobilam
okna, mega sterta prania dentysta,znowu prasowanie...
jutro nie robie nic :ico_oczko:

Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2010, 01:03

a ja sie dopiero witam - nie :ico_noniewiem: miałam wcześniej czasu :ico_noniewiem:
może jutro będę mieć wiecej :-D
jutro też mam wizytę u gina :-)
miłej nocki :ico_haha_01:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

23 lut 2010, 08:48

hejka

ja na nogach od 6 bo Seba wczesnie zawozi Dominiczke a ja ja ubieram.
Cos mnie glowa pobolewa...
Dzis jade z kumpelką do przychodni ma termin do Ginekloga i bede siedziala z malutkim 3 miesiecznym kubuniem na dole czy na spacerku a ona na wizyte :-)

dzidzia juz od rana buszuje w brzuszku.

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2010, 10:12

a ja zlapalam jakies chorobsko, gardlo cale biale od flegmy, nos zasmarkany, ale goraczki nie ma. Do lekarza nie ide bo i tak tu nic nie pomoga, chyba ze poczuje sie duzo gorzej lub goraczka bedzie sie trzymac, a tak to strata czasu, u nas nic nie przepisuja jesli nie ma sie infekcji bakteryjnej.

zelazo kobietki mam pytanko bo ostatnie tygodnie spie w nocy jeszcze mniej niz zwykle, po prostu sie budze i niemoge zasnac spowrotem, dzis w nocy spalam gora 3 godzinki :ico_olaboga: a potem z rana jestem niewyspana i jak nie wezme zelaza to robi mi sie strasznie niedobrze i mdlejaco. I tak co dzien :ico_zly: Czy wy tez macie tak z zelazem?? Niedlugo chyba oszaleje, bo niedosc ze spac nie moge to nudzi mi sie, chyba wezme sobie jakas ksiazke do lozka i tyle. W sumie fajnie ze jakos sie przygotowuje do nocnych pobudek i to sobie zawsze powtarzalam, no ale sa granice, potem w dzien chodze jak lunatyk i mi niedobrze, tylko zelazo pomaga. Wyniki mam pewnie ok, u nas jak by bylo cos nie tak to by powiedzieli po badaniu krwi.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

23 lut 2010, 10:24

witam się.

Mamcia, ja niestety mam takie same noce co ty. Koszmar! A do tego jeszcze dziś chyba ze cztery razy szłam siku. Myślałam, że oszaleję. W gatkach mokro, bo te głupie globulki biorę, a po nich tak ze mnie leci, że szok :ico_olaboga: Do tego wszystkiego pies mój dziś piszczał co chwilę w nocy. Nie wiedzieć dlaczego. M. w ogóle spał jak kamień... Nie mogłam sobie pozycji znaleźć :-/

Wczoraj z ustalenia daty u księdza nici. Miał wizytacje jakiegoś biskupa i nie miał czasu. Na szczęście mamy do niego tel i dziś jak M. wróci z pracy, to się zadzwoni i umówi na jakiś termin.

Dostałam w końcu pin do mojej nowej karty i mogę jechać dziś ją aktywować. Może jakieś zakupki dla małego zrobię - ręcznik chociaż mu kupię, bo ma jeden, ale taki stary (po którymś dziecku z rodziny) i do tego jakiś szorstki. Nie chcę żeby jego pupcię wycierał jakiś szorstki ręcznik.

lidziasc
Wodzu
Wodzu

23 lut 2010, 10:27

MamciaKochana, wspolczuje ci tych nocek
Biedulko,mam nadzieje ze ci sie to ureguluje.
ja sie dzis w nocy budzilam co godzine :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2010-02-23, 09:31 ]
tibby, a duzo ci jeszcze brakuje??

Ogolnie dziewczynki czego jeszcze nie macie?????????

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

23 lut 2010, 10:40

lidziasc, ciuchów mam co niemiara, więc nie kupuję i nie rozglądam się za żadnymi!!!! :ico_nienie: Zrobiłam sobie i rodzinie ZAKAZ! Bo na serio więcej w szafę nie zmieszczę! :ico_noniewiem:
No tego ręcznika mi brakuje. Potem jeszcze wózek, laktator, wanienka, wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe, gaziki jałowe plus gencjana, sól fizjologiczna (czyt. sama apteka!). no i wiadomo, że proszki żeby wyprać tą stertę ciuchów ;-)

a tak to mamy wszystko. na szczęście teściowie chcą kupić nam wózek!!! byłam w szoku jak to usłyszałam. wkońcu się zaangażowali. więc największy wydatek mamy z głowy i możemy spokojnie kupić resztę pierdółek.

lidziasc
Wodzu
Wodzu

23 lut 2010, 10:44

tibby, tak wiem ze ubranek masz full hihi
ale bedziesz stroila przystojniaczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja w nast tyg bede robila exmisje mezowych ciuchow do innej szafki gdzie teraz sa zabawki :ico_haha_01:
Dominike przeniose z komody na jego półki a dzidzia do komody...
niewiem czy nam sie to uda bo mam swira na punkcie ciuszkow i Dominika ma sterty a w polowie i tak nie chodzi :ico_haha_01: :ico_noniewiem:
no ale coz poradze jak tak uwielbiam ja stroic i teraz za grosze na ciuchach czy na allegro mozna kupic cos fajnego :-)

super ze tesciowie sie zdeklarowali :ico_brawa_01:
a jaki wozek??
masz juz wybrany??

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

23 lut 2010, 10:57

a jaki wozek??
masz juz wybrany??
tak. chcemy coś takiego: kolor popiel-banan http://allegro.pl/item922204195_baby_me ... _pomp.html

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”