Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2008, 12:41

GLIZDUNIA, poprostu ją wypraszałam bo sie wtrącała i tylko wszyscy nerwy mieli

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2008, 12:56

No...położyłam gadzinę, a ona gada w najlepsze... :ico_zly: byłyśmy na spacerze i jakoś lżej mi było...bo przy jedzeniu znów musiałam się :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: normalnie nie mam dziś siły na tego dzieciaka...chętnie bym ją oddała byle komu...Ale, w końcu odpuściłam i jadła bawiąc się no i zjadła...Boże kochany, daj mi siłe i cierpliwość...

No nie wiem co jej jest...w sumie jak jestem w domu to na prawdę staram się jej poświęcać, wymyślam zabawy, wygłupiam się, tańczymy itp...musimy to wytrzymać, ale na prawdę mama i tata i te ich rady mnie wykańczają...Ja sama nie wiem, co powinnam a czego nie powinnam robić, czy lepiej jak ją wezmę do nas, czy lepiej być zimna jak super nianai i siedzieć z boku beznamiętnie...no nonono nie wiem tego przecież!!! a oni mają pretensje , ale żadnego dobrego pomysłu...jedyne co mówią, to że ją wezmą do siebie spać...Jasne, ciekawe jak ja byłam mała...czy tak by przy mnie skakali...Jagódka podziwiam, ja bym nie umiała tak pwiedzieć mamie, ale może powinnam???
Jagódka cholera...to może ja Ciebie zatrudnię co??? :-D popytaj znajomych, rodzinę...może się ktoś znajdzie???
Kamizela aż tak źle ze spodniami??? i łączę się w bólu rodziców przykłutych do dzieci :-)
Sikorka do Ciebie zawsze się uśmiechnę!!! oj, jak ja bym chciała mieć Ciebie tu blisko...Ty oazo spokoju...chyba się przeprowadzę :ico_haha_01:
dałaś się zastąpić na imprezce? nie potańczyłaś??? :ico_oczko:
Glizdunia widzisz...u każdego jakieś plusy i minusy...choć u Was to wszystko tak fajnie wygląda...Maycia sama się położy...spanie wspólne Wam nie przeszkadza i wszystko toczy się spokojnie i z uśmiechem...a u nas ciągle wielkie burze z piorunami, jak u Jagódki :ico_haha_01: tylko ja się jeszcze nigdy nie pakowałam...no, może w myślach...
Massumi a MisiUla co? wyspało się dziewczę...no to oczy dziś na zapałkach co?

ja za pół godzinki muszę gnać do pracy...mam klientkę...fajnie, ale z drugiej strony jakoś nie chce mi się....A jak wrócę to czeka mnie zaś wielkie sprzątanie i gotowanie, bo jutro mają przyjechać znajomi...ci od sylwestra...No i zapisali już nas, idziemy w 3pary, z tej 3to znam tylko dziewczynę i to sprzed kilkunastu lat...więc będzie okazja się poznać lepiej.
dobra, idę poszperać ciut na allegro...i zmykam, Miłego popołudnia!

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2008, 13:20

zborra, wiesz co prawda jest taka ze musisz zrobic tak jak czujesz
jesli czujesz ze jednak lepiej jak mała bedzie spala z wami to poprostu sie poswięc
ale najwazniejsze zebys nie robila nic wbrew sobie
zaufaj intuicji

widze ze u ciebie nerwy w jeszcze gorszym stanie niz moje
musisz wyluzowac szczególnie jesli chodzi o małą
jak bawi sie jedzeniem to niech sie bawi ona jest 1,5 rocznym dzieckiem wiec jeszcze ma prawo
nie usiądzie ci prosto przy stole z serwetką na kolanach i nie bedzie jesc nozem i widelcem
wiem ze to wkurzające jak babrze sie w tym żarciu ale uwierz mi jak to zaakceptujesz to o wiele lepiej sie poczujesz
spuść z siebie to powietrze

a jak dasz małą do ja bym sie poczuła ze sie poddałam
ale moze spróbuj na jedną nocke zobaczysz jak bedzie spała

jak im zrobi taki koncert w nocy to im sie odechce

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 lis 2008, 13:48

Zborra,Hanuta nie je?Maya widzisz tez dzis nieje..od rana zjadla 5 kulek winogrona....chcialabym zeby zjadla cos ale skoro nie ma checi to sila nie zmusze...

szlysmy do sasiadki ale ze ona spala jeszcze a Maya siedziala super w wozku sikorkowym-moze ona go lubi poprostu a starego nie?to pojechalysmy na spacerek i juz wrocilysmy....obie zadowolone :ico_haha_01:

o wlasnie Maya gryzie wafla ryzowego...bo chlopiec w TV jadl sniadanko i chyba chciala tez cos zjesc :ico_haha_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2008, 13:52

oj laseczki kochane

nie poddawajcie się, róbcie tak jak czujecie

nie mam czasu na pisania :ico_sorki: wybaczcie, ale wszystko przeczytałam

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2008, 13:56

My już po spacerku, niby 5-6 stopni ale wiatr wieje i ziąb niesamowity :ico_olaboga: Byłam w Biedronce i miałam stracha hehe bo tam pełno zabawek ale moje dziecko wskazywało tylko paluszkiem brum brum ale nie domagał się tak jak ostatnio :ico_sorki:

Doszły kalendarze - świetne są :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 lis 2008, 13:56

nudzi mi sie baaaardzo,mam spore zaleglosci we wszystkim a zanic sie zabrac nie umie :ico_wstydzioch: kopnijcie mnie plissss to moze sie za cos zabiore w koncu :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-11-28, 12:58 ]
Kamila,no to masz juz spokojna glowe do swiat...prezenty czekaja wiec luzik :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2008, 14:05

Daria to ślę kopniaka mobilizującego :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 lis 2008, 14:16

Kamila,no widzisz od razu zadzialalo bo wstalam wlaczylam ogrzewanie,zrobilam sobie zupke chinska bo mialam ochote a Mayci spagetti...i je :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2008, 14:48

No widzisz, mam zbawienną moc :ico_haha_01:

A ja skoczyłam do Biedronki po zestaw klocków dla Wiktora na Mikołaja, zaniosłam też koleżance pieniądze bo załatwiła nam tłumaczenia dokumentów u swojej sąsiadki więc taniej :ico_sorki:

Wracam do domu a tam kuzyn Dawida cały we łzach ... Płakał bo Wiktor wyjeżdża :ico_olaboga: :ico_placzek: On jest z nim strasznie związany, nie ma rodzeństwa to traktuje go jak brata :ico_placzek:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”