Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 kwie 2008, 13:50

Witam się i ja coś mi nie przychodzą powiadomienia na pocztę ze tutaj piszecie a na samego tt wchodzę rzadko z braku czasu :ico_noniewiem: ale teraz jestem :-D
karolina24, to pokazuj pierścionek nam tutaj szybko!!! :ico_oczko:
edulitano to ja też zaciskam kcukasy o bejbisia :ico_oczko:
Megge jak tam Antoś lepiej już ????,no pogoda to jest okropna u nas to normalnie jesień :ico_olaboga: nie wiem co sie stało z wiosna???
No a u nas powoli leci jakoś chcemy ten kredyt wsiąść na mieszkanko ale małe problemy wyszły bo E nie dostanie więcej sianka na umowie niż ma teraz wiec będzie ciężko :ico_noniewiem: nam spłacać no ale jak wynajmiemy to na to samo wyjdzie wiec powoli już warjuje z tym problemem :ico_zly: sama nie wiem co będzie lepsze ???Oli zdrowa jak na razie i oby tak dalej szło bo powoli odstawiam jej leki jak sie uda to będzie super wiec trzymajcie kciuki za powodzenie w tym odstawianiu :ico_oczko: ... :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

08 kwie 2008, 15:38

Dzięki dziewczyny za kciuki :-) Paulina, - my też staramy się o kredyt na domek i boje się jak to będzie jak będziemy go spłacać 30lat :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 kwie 2008, 16:32

edulita, ja też sie boje ale powiem Ci ze zamartwianie się na jakich właścicieli trafimy do wynajmu i czy nas nie wyrzuca itp to chyba wole już płacić na swoje u nas wynajem wychodzi nas tak samo jak kredyt wiec nie ma chyba co myśleć..

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

08 kwie 2008, 16:37

Czesc dziewczynki
U nas ju lepiej, choć Antolek jeszcze kaszle, ale ogólnie to widze że lepiej się ta moja łobuzica czuje :-D
Aż ja odżyłam, dzisiaj mam USG woreczka żółciowego bo ostatnio miałam silny atak...troche sie boi, ale musi byc dobrze...
Karolinka no no pierscioneczkiem sie chwal szybciutko...no i pisz jak tam Maciusiowe zabki.
Paulina, Edulita ja tez bałabymn sie kredtu na tyle lat...ale to jedyna szansa zeby miec swój domek...wiec moze warto... :/

U nas pogoda ładna, bylismy dzisiaj na krótkim spacerku ale z wózeczkiem, bo nie chcę żeby Antoś się już męczył, czy spocił, narazie jest jeszcze osłabiony.

Awatar użytkownika
edulita

08 kwie 2008, 16:41

Maggie, - jak najszybszej poprawy kondycji dla Antosia
Paulinko, - to racja zamiast komuś portfel nabijaćlepiej spłacać swoje, my mamy swwoje mieszkanie w bloku ale malusie 47m2 a chcemy mieć jeszcze dzieci a im wcześniej tym lepiej :-) fakt że jeszcze ostatecznej decyzji nie podjeliśmy ale jesteśmy bardzo na tak :-)

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 kwie 2008, 17:28

Maggie, ja tez życzę Anolkowi dużo siły i precz choróbsko :ico_sorki:
edulita, no właśnie lepiej płacić na swoje pewnie my nie mamy wogóle swojego mieszkania wiec dla nas to jedyne wyjście w tej chwili pewnie kupimy małe mieszkanie dwu pokojowe bo na więcej nas nie stać a może kiedy zmienimy tak jak wy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
edulita

08 kwie 2008, 18:23

Paulinko, - w życiu wiele się zmienia czasami nieoczekiwanie i napewno kiedyś przyjdzie moment że będziecie mogli zmienić - życze wam tego z całego serca i trzymam kciuki żeby te najbliższe plany się powiodły.

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 kwie 2008, 20:31

edulita, no oby sie udało bo na razie to same problemy wynikają po drodze :ico_noniewiem: ja też Tobie życzę powodzenia w załatwieniu mieszkanka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
edulita

10 kwie 2008, 18:07

Paulinko, - chyba niedostaniemy takiego kredytu jakbyśmy chcieli a ten który nam oferują to zamało bo kupimy a nie wiem jak wykończymy więc to bezsensu się robi :ico_noniewiem: myślimy i na nowo przeliczamy a mi się :ico_placzek: chce.

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 kwie 2008, 20:30

edulita, no dlatego właśnie my nie kupujemy tego typu domku bo w sumie jest tanio ale to surowy stan wiec na wykończenie potrzebne drugie tyle :ico_noniewiem: a może rozejrzycie się za czym innym???tańszym???

Wróć do „Kącik dla rodziców”