Mati chodzi do zerówki przedszkolnej.
Mateusz nie umie powiedzieć R. ale u niego z wymową to tak troche ciężko. Naszczęscie w przedszkolu ma zajęcia z logopedą.Dostał tez ćwiczenia które musimy wykonywać codziennie
moja w tamtym roku miala zajecia z logopeda i cwiczenia ale teraz stwierdzila ze jest oki a ja martwie sie tym ze nie wymawia rMateusz nie umie powiedzieć R. ale u niego z wymową to tak troche ciężko. Naszczęscie w przedszkolu ma zajęcia z logopedą.Dostał tez ćwiczenia które musimy wykonywać codziennie
dziękujelala, super podpisik duzy chlopczyk
a u nas w ferie przedszkole normalnie pracuje, dyżury to tylko w wakacjeu nas tez sa ferie ale przedszkola maja dyzury
u nas niby tez zle sie wyrazilam chodzilo mi ze sa laczone grupya u nas w ferie przedszkole normalnie pracuje, dyżury to tylko w wakacje
wiesz twoj starszy a moja jeszcze wczesniak to w ogole sie martwiemagda75, poczytaj wyzej, u Łuka najpierw poszło R, a dopiero później seplenienie, moze bedzie tak samo. Łuk nieco starszy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość