Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 mar 2009, 10:45

Czesc śpiochy i pracujące dwupaczki :-D ja zajadam się jajeczniczką i piję herbatke :)
Dzisiaj od samego rana mdłości :ico_sorki: ale woda niegazowana daje rade!!

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 mar 2009, 12:43

nikt nie pisze, co jest dziewczyny? :) nuuuuuuudze sie, chce do domu :) Jak urodzi sie chłopiec bedzie OSKAREK :) :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

05 mar 2009, 13:10

witam się i ja

właśnie mam przerwę na banana :ico_oczko:

isiawarszawa, kurcze fajnie że juz masz imie , ja to chyba będę miała problem , a juz dla chłopca to masakra :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

05 mar 2009, 14:19

A ja dzis zrezygnowalam z pracy z powodu mdlosci :ico_haha_02: w zyciu tak zle sie nie czulam do kibelka caly ranek latalam :ico_placzek:
Zrobilam rosolek synkowi i kubeczek mi pomogl juz jest lepiej ale wykorzystam ten wolny dzien i ide spac bede zagladac od czasu do czasu

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 mar 2009, 15:17

Ja też dzisiaj rano wisiałam na kibelkiem i mdłości zamieniły się w wymioty. Ale się najadłam i troszke mi przeszło!!
Sabcia bidulko. Pospij sobie to lepiej ci się zrobi!!
isiawarszawa, fajnie że macie już imię, ja się nawet nie zastanawiałam nad tym :)
wiolaw, mój mąż poweidział że jak będzie chłopak to on wybiera imię :) już się boje co wymysli.

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 mar 2009, 16:05

sabciu bo ty córcie będziesz miala mówie Ci
isiaw jak to Ci e nie przyjmą nigdzie? to niemożliwe, kobieta w ciąży musi być raz w miesiącu na wizycie, w mojej przychodni zapisujesz sie tego samego dnia , co prawda stoi sie nierz od 8 do 14 w kolejce ( ja nie musze :-D ),ale dlatego bo to jest lepszy taki lekarz, ale w innych poradniach K przyjmuja tego samego dnia. Na 100% jest jakaś gdzie Cie przyjmą. Nie mówiąc o tym, że jak chyba do 8 czy 10 tyg kobieta nie zglosi sie do gina to nie chcią wyplacić becikowego ( podobno :ico_noniewiem: )

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 mar 2009, 17:10

no nie chca mnie przyjąć.... :(

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 mar 2009, 17:28

isiawarszawa, nie rozumiem jak to możliwe że niechą przyjąć kobiety w ciązy do ginekologa??? Ja bym zadzwoniła do NFZ i zapytała się dlaczego ta przychodnia nie chce mnie przyjąć na badania z okazji tego że jestem w ciązy. Chore jakieś.
Mi lekarz pierwszego kontaktu nie chciał wypisac badań lekarskich i już robiłam zadyme, że za co płace składki i mi się należą badania jak jestem w ciąży. DOstałam ale tylko na krew i na mocz.
Isia zrób porządek i wiedz że jako kobieta w ciąży masz większe prawa!!!

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 mar 2009, 17:32

z tym że ja jestem "cielaczkiem" nie lubie awantur, nie umiem walczyc o swoje, ale jak powiedziałam rano piotrusiowi o tym to powiedział ze nie zostawi tak tego... on jest taki nerwowy jesli chodzi o to co sie komu nalezy :(

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 mar 2009, 17:47

isiawarszawa, nie narzyczony robi porządek!! W takich sytuacjach kochana musisz się nauczyć walczyć o swoje i czasem przecież spokojnym głosem bez awantury ale stanowczo "poprosić" o swoje i co się należy. Ja jestem taka że najpierw bardzo spokojnie i rzeczowo dyskutuje a jak widze że nie działa to wtedy mocniej się udzielam. Niestety uczyłam się bardzo długo, ale teraz już nie odpuszczam bo wiem że łatwo jest wtedy dać się klepać po tyłku. A nie raz dostałam. Teraz jestem już zawsze przodem!! Isia nie daj się należy ci się darmowa opieka lekarska!!!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”