Awatar użytkownika
mosob
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

30 maja 2007, 10:07

witajcie
w Krakowie też chłodniej, zrobiło się bardzo przyjemnie

biedny Kubuś a kysz , a kysz wstrętne choroby

Chloe wózek pierwsza klasa śliczny i pewnie bardzo wygodny ale jak dla mnie cena obłędna, nieosiągalna ,mam dylemat czy aby nie za drogi ten co wybrała Jola

Awatar użytkownika
Kocica_26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 maja 2007, 10:12

Heloł

Piję kawkę teraz więc znopw mam czas na kompa :-D Moje dziecię szaleje w łóżeczku na czworaka (tam mu najlepiej wychodzi :-D ) i piszczy z radości w niebogłosy :ico_olaboga: Zaraz mi uszy wysiądą :ico_noniewiem:

Maritko, ja tez z Hubciem piłam kawkę, ale chyba w 2 połowie ciąży, bo na początku mnie mdliło nawet od zapachu :-D A Anię tez czytałam, ale tego Krupu czy jak mu tam nie pamiętam :-D

Sosna daj znać co z Zuzią , jeszcze chora??? :ico_chory: Mam nadzieję, że już lepiej.....

Chloe, fajna ta spacerówka. Wydaje mi się, że bardzo ją chwalili na wątku o spacerówkach. Tylko nie wiem czy dokładnie ten model :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jagula
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

30 maja 2007, 10:15

Heloł!
Najlepsze życzonka dla Kelly :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: i żeby mamusia zawszebyła przy tobie i nadodatek zdrowiótka :ico_buziaczki_big:
czytam dalej a Witaminki nadal nie ma :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

30 maja 2007, 10:16

ja spacerówkę mam z mojego i jest a'la parasolka ;-) i jestem zadowolona bardzo bardzo :-)

no i jest gdzies po Patryku też niekiepska... w gołdzie, także w razie czego mamy awaryjnie :-D a za rok i tak tandem :-P

Joli mi się podoba bardzo, Chloe też ale cena ani ciut ciut ;-) hihi

Awatar użytkownika
Kocica_26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 maja 2007, 10:18

No Mososb, cena duża tej spacerówki Inglesiny. Ja kupiłam taki tani wózek, ponieważ potrzebuję go tylko na wyjazdy. Gdybym nie miała spacerówki to też patrzyłabym za jakąś porządniejszą. W wózku na codzień nasze dzieci (przynajmniej moje dziecko :ico_haha_02: ) spędzają długie godziny i musi byc to wózek bardzo wygodny (tak mnie się wydaje :ico_noniewiem: ). Ten mój nowy wózeczek to taka zwykła parasolka i nie jest zbyt komfortowa. Znaczy się mam porównanie do xlandera, który jest mega wygodny. Ale namieszałam :ico_puknij: Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi, bo ja już się pogubiłam :ico_noniewiem: Chodzi o to, że jak się kupi tani to przeważnie jest to gów*o a droższy jest fajniejszy i przede wszystkim lepszy dla dziecka. Nie ma cudów. Oczywiście jezeli kogoś stać :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mosob
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

30 maja 2007, 10:19

Awatar użytkownika
Jagula
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

30 maja 2007, 10:21

Oj Kubuś :ico_chory: dla niego :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: niech szybko wraca do zdrowie . Krup też kojarze z Ani .
Kocica , Chloe super wózki ja to mam taki zwykły stary model parasolki dostaliśmy w spadku :-D ale małż stwierdził , że i tak trza kupić jakiś porządnu , żeby 5 wytrzymał :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
Kocica_26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 maja 2007, 10:22

No Mosob, superowy ten wózeczek. Maritko w przyszłym roku możesz juz takim zasuwać :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Naprawdę superowy pomysł :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Jagula
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

30 maja 2007, 10:24

mosob, toż to prawie autobus :-D fajny ten wózek

Awatar użytkownika
Kocica_26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 maja 2007, 10:25

Heheheheh, Jagulko pewnie że porządny. Wszystkie dzieciaczki po kolei bedą w nim jeździć. Ja już gondolkę od naszego wózka mam spakowaną i też czeka na małego ktosia :ico_haha_02: Tylko jeszcze trochę poczeka, bo starania chcemy rozpocząć latem lub jesienią przyszłego roku :-D Ale wszystko odkładam i zakupy tez robię z myślą, że będzie dla drugiego bejbiska :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”