Witam wieczorkiem
majka polozyla sie jeszcze raz dzisiaj spala pol godzinki do tego kaszle, ma katar i podwyzszona temperature
A bierzesz coś? Wiem, co to znaczy ból gardła, parę dni temu też mnie tak bolało, to jakiś wirus musi być... polecam ciepłą herbatkę z miodzikiem i cytrynką.. pomagaJa chodze w domu w szalu bo tak mnie to gardlo boli.
zabki ida tylko widze ze majce z nosa leci i kaszle wiec jednak temperatura nie od zabkowiwona83, żeby tylko Majka się nie rozchorowała, może jej kolejne ząbki idą
W ślady taty idzie mały talent Wam rośnieGabriel spośród podstawionych przedmiotów wybrał dziób do robienia tatuażu
To prawda, że ludzie bez dzieci najwięcej mają do powiedzenia o wychowywaniu, też mam taką koleżankę... na szczęście mnie nie krytykowała jeszczejuz chce zeby mieli dzieciaka niech zobacza jak to jest fajnie
Nie przejmuj się, szkoda nerwówteraz mi napisali ze to nie jest normalne ze niunke tak choruje a co to ja ja specjalnie zarazam
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości