bo do Asi te imie pasuje :)i jak zobaczylam po porodzie malą to powiedzialam ze bedzie Asia
właśnie , chciałam juz to dawno powiedieć, bardzo do Asieńki pasuje to imiębo do Asi te imie pasuje :)
Dziekuje dziewczynki, mnie tez sie tak od poczadku wydawalo, i jakos nie widze inego imienia dla niej!!olulek napisał/a:
bo do Asi te imie pasuje :)
właśnie , chciałam juz to dawno powiedieć, bardzo do Asieńki pasuje to imię
A mnie głowa boli, pęka dosłownie...DOBIjA mnie ta pogoda.
mi też się to imię podoba...Podobało mi się jeszcze bardzo imię Amelka
no to rzeczywiście pozno, bo mnie Asia zasnela o 9:30 i spala tak do 10:30 i od tamtej pory nic, i padal okolo 19:30no Antolek też spał dzisiaj odzinkę, ale pozno bo dopiero zasnął ok 15
nie dziwie Ci sie Maggie, jakby u nas cos takiego bylo, to pewnie cieszylabym sie tak sam jak TyNie mogę się juz doczekać...chyba bardziej nić Antoś i mój męzu razem wzięci![]()
![]()
to dokladnie tak samo jak AsiaBasiu moja Emilka podobnie śpi, ma drzemke rano ok. 10 zasypia, a potem juz nie śpi, ale juz ok. 19 idzie spac na noc. Ale w ten weekend przesuwamy zegarki, to znow sie z tym spaniem poprzestawia
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość