Hey kobietki!!!
Wlasnie Vinee zasnela,wiec mam chwilke na TT.
Dziewczyny nie bylo mnie troche,bo w poniedzialek pojechalismy do Shrewsbury ogladac domki z agencji, no i w koncu zecydowalismy sie na jeden z nich.Miasto naprawde mi sie spodobalo,bardzo duze centrum i jakos takie cieple nastawienie mam do tego miejsca!!!
Wrocilismy dopiero okolo 20 wieczorem,padnieci jak nie wiem co,bylo tak strasznie zimno,ze szok!!!Wczoraj Bablu pracowal do 21 wiec z Vinee caly dzien same,za to poszlysmy sie na miasto,choc lalo jak za cebra,ale co robic w domu,Vinee pod folia przeciwdeszczowa a ja z parasolem,do tego jak zrobilam zakupy to ledwo pchalam wozek,,ufff..i jeszcze okropne korki w miescie,wrocilysmy do domu po 3 godzinach!!!
Dzis za to super pogoda,sloneczko od rana,wiec juz po 14 poszlysmy na spacer w naszym rejonie,Vinee sie wyszalala za wszystkie czasy
Z tego wszystkiego nie pamietam co tam kazda z Was pisala
tak to jest jak sie ma zaleglosci,tyle klikacie,ze szok!!!
Julie fotki Nathanka przystojniaczka super!!!Widac,ze zabawa byla na calego!!!Pewnie z tych wrazen zasnac nie umial,tyle atrakcji i zabawek!!
Gosia jak to Pawel mowi,ze malo przybiera na wadze Tomus!!
przybiera super naprawde i nie mow,ze z niego niejadek,bo 15,5 kilo samo mowi za siebie
Maggie a gdzie fotki
Antosia?Ty tez dawno nic nie wklejalas i sie nie chwalilas!!
Zubelku tak mi szkoda Zuzi,tyle juz biedna choruje
ja mysle,ze nie masz sie cio bac,najwazniejsze,ze bedziecie we 4 juz,a to najwazniejsze!!!Reszta sie jakos ulozy,tak jak Maggie mowila,rozne sa opinie,ile ludzi tyle opinii,ale ja wierze,ze Wam sie uda i bedzie juz tylko lepiej!!!
Ela i Madziorka super,ze sie spotkacie
Delfina znowu nas opuszczasz???
Lucy super,ze sie zapisalas na kurs!!!Brawa dla Ciebie!!
Martus przeciez tesciowa masz klawa
Ja bym chyba na polska rzeczywistosc juz chyba sie nie umiala przestawic
,dobrze mi tu i jestem tu szczesliwa!!!
Tyle co moja lepetyna zapamietala z Waszych postow,jak sobie cos przypomne to napisze oczywiscie!!!
Wklejam Wam pare fotek,zamecze Was iloscia..hihihi
(ta fotka mnie smieszy,bo Vinee sie ustawila pod sciana
)