Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 kwie 2009, 09:18

hejo Gie :-) jak minela noc? spacerek z mama sie udal? chyba tak, bo widzialam zdjecia na n-k :-) wszyscy usmiechnieci :-)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 kwie 2009, 09:59

Cześć :516:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 kwie 2009, 10:39

Iwona H, witaj :-)

[ Dodano: 2009-04-27, 10:44 ]
maly juz po drzemce... teraz poleruje mi podlogi :-D jakie dobre z niego dziecko ;-)

a co do spacerowki, to chyba jednak sprowadzimy sobie z Polski te spacerowke, ktora Wam kiedys pokazywalam... tutaj to wszystko takie drogie!! za cene, ktora nam pasowala (100 euro) mozna dostac tylko taki szajs... a na allegro za niecale 400 zl (czyli wlasnie ok. 100 euro) mozna dostac super wozeczek, z folia przeciwdeszczowa, pokrowcem na nogi, parasolem i wszystkimi bajerami, na ktorych nam zalezalo... mam nadzieje, ze facet z allegro zgodzi sie wyslac do Hiszpanii, bo jak nie, to bede musiala przez rodzicow kombinowac.. i pewnie znowu to zajmie wieki :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2009, 10:56

buuu, ja dzisiaj chyba znowu z Wami nie pogadam, bo mamy tyle roboty, ze szok :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

a po pracy szybko szykujemy sie do W-wy, bo jedziemy do tego teatru na kabaret, wiec wrocimy pewnie poznym wieczorem, wiec juz nie zajrze... :ico_placzek:

moze jutro w pracy bedzie spokojniej...

w koncu nam watek "zemrze..." :ico_placzek:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 kwie 2009, 11:08

Gie, no coz, jakos przezyjemy Twoja chwilowa nieobecnosc ;-)
baw sie dobrze na kabarecie, zazdroszcze Ci, sama z checia bym sie wybrala :-)

[ Dodano: 2009-04-27, 11:09 ]
:ico_tort: za mojego dwutysiecznego posta :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2009, 11:11

Gie, no coz, jakos przezyjemy Twoja chwilowa nieobecnosc
nie napisalam tego w takim sensie... ze przeze mnie nam watek umrze... nie schlebiam sobie az tak bardzo :ico_nienie: po prostu widze co sie ostatnio dzieje...

:ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
baw sie dobrze na kabarecie
dzieki :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-04-27, 11:12 ]
za mojego dwutysiecznego posta
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

[ Dodano: 2009-04-27, 11:21 ]
aaa i ja sie dzisiaj urywam po 13:00 :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 kwie 2009, 11:29

Shoo, za posty :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Gie, to dziś się trochę rozerwiesz :ico_oczko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 kwie 2009, 11:30

Gie, no coz, jakos przezyjemy Twoja chwilowa nieobecnosc
nie napisalam tego w takim sensie... ze przeze mnie nam watek umrze... nie schlebiam sobie az tak bardzo :ico_nienie: po prostu widze co sie ostatnio dzieje...
wiesz, nieobecnosc kazdej z nas, odbije sie powaznie na tym watku... bo w koncu zostalo nas raptem 4 (czynnych, w tej chwili), Ty, margarita, Iwona i ja... bo Pati poki co nie ma, szkrab zajeta pakowaniem... no i tyle :-)

coraz smutniej i pusciej sie tu robi :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-04-27, 11:32 ]
Shoo, za posty :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
za mojego dwutysiecznego posta

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-04-27, 11:33 ]
my sie za chwile bedziemy kaszowac i uciekamy na spacer.. pogoda sliczna :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 kwie 2009, 15:12

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Julki
i
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla mojej imienniczki ;-)

zajrzałam z pracy ale zaraz się szefuńcio pojawił i musiałam bez wylogowania się zamknąć stronkę :-/

Jestem niedospana bo wczoraj gadaliśmy z P. do 24 (ścięliśmy się ok. 17 więc później dyskusja wrzała), no i Maja od 5 stała w łóżeczku, przekimała jeszcze chwilkę na moim ramieniu z nogami na P. ale my oboje nietomni :-/
Mała teraz zasnęła, ciekawe ile pośpi.
Wieczorem będe prasować bo już nie mam w co ubrać dziecka :ico_wstydzioch:

Chyba zaraz też się położę :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 kwie 2009, 19:25

margarita83, pewnie teraz prasujesz ;-)

ja wpadlam tylko zobaczyc, czy moze cos na tym naszym forumie ruszylo, ale.. bez niespodzianek ;-)

Jasper mi zniknal za sofa, poszedl tam sobie i slysze, ze cos drapie ;-) ale poki nie ryczy, to ok.. nie mam juz sily za nim wszedzie biegac i go przenosic na dywan, bo on i tak z niego ucieknie ;-)

kolacje juz zrobilam, teraz wystarczy tylko na 15 do piekarnika wlozyc i bedzie gotowe... zrobilam faszerowane baklazany... 2 sa okej, 2 sie troche rozgotowaly, bo Jasper zaczal marudzic i poszlam go uspokoic.. no i zapomnialam o baklazanach :/
w ogole, A. zazyczyl sobie pikantne, wiec wrzucilam kilka papryczek chili.. nie wiedzialam, ze sa az tak ostre .. przed chwila skosztowalam tego farszu i oczy mi na wierzch wyszly - o tak: :ico_szoking:

zaraz ide kapac Jasperka, A. wraca juz do domu i bedziemy chyba ogladac final Hell's Kitchen.. :-D zajrze tradycyjnie jutro, papaa :-)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”