Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 kwie 2009, 20:03

Witam pozno ale lepiej tak niz wcale :-)

Shoo tu nie mam zabezpieczen przed Jula i juz wszedzie za mna lezie nawet do kibelka :-D Kojec mam w Polsce i zaslaniam nim kwiaty bo sie jej liscie spodobaly.

W lecie to pewnie frekwencja bedzie skromna na watku bo pogoda piekna i dzieciaczki beda na polku urzedowac :-)

Milego wieczorku zycze.

Jutro idziemy sie szczepic i wazyc a potem do dentyysty wiec zagladne dopiero wieczorkiem.

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 kwie 2009, 20:44

No ja wpadłam zerknąć co sie dzieje i dopiero teraz biorę sie za prasowanie :ico_prasowanko:
Kupilam sobie Gingersa - chciało sie go już w sobotę - chyba wytrabie całego i podejrzewam że mi zaszumi :ico_zdrowko:
lecę żelazko sie nagrzało ;-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 kwie 2009, 08:02

hej dziewczeta :-)

szkrab, no to witaj w klubie, ja tez mam wlasnego malego adoratora, ktory za mna czolga sie, gdzie popadnie :-D

daj znac, ile wazy Julka, jestem ciekawa :-)

margarita83, ze tez Ci sie chce prasowac ;-) sa ludzie, ktorzy to lubia, ja - nienawidze :ico_zly:

u nas nocka taka sobie... maly duzo razy sie budzil na smoka (tak od ok. 4)... ale bywalo gorzej, poza tym, jakims cudem czuje sie wyspana :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2009, 08:53

witam i ja :)

kabaret udany, usmialam sie do lez, az mi makijaz splynal, przysiegam... Teatr Capitol PIEKNY!!! A raczej bar w srodku - no miodzio... Po spektaklu byl bankiet, rozdawali szapmana i jakies przekaski, ale my sie spieszylismy do domku, bo byla juz 21:30, wiec zlapalam w locie jeden kieliszek trunku (Pan prowadzil :-D ), wypilam szybko i wyszlismy... Poszlabym jeszcze raz na ten kabaret, smialismy sie, az nas brzuchy rozbolaly :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Moja mama niezbyt zadowolona z opieki nad Su, bo mala usnela po 19:00 i tyle bylo z zabawy :-D :-D :-D :-D hehheee, wiec nie nawsciekaly sie dlugo - chyba ze dwie gdzinki tylko...

wczoraj wracajac z pracy kupilam sobie sukienke na komunie mojej pierwszej chrzesnicy (mamy 10 maja), kosztowala 130 zl, ale ma fason taki, jak chcialam - ma zakryte ramiona (moje piegi :ico_zly: ), nie jest bardzo krotka (za kolano chyba), odcieta pod biustem... bardzo mi sie podobala... Jest kolorowa (w jakies kwiaty, czy cos...), ale ma tez troche czarnego, wiec nie bede musiala kombinowac z butami... :ico_sorki: Panu tez sie podobala (cieszy sie, bo ja i sukienki/spodnice... hhmmm... nie za bardzo... :ico_nienie: :-D ), wiec jestem happy :ico_sorki:

Nocka w miare, polozylismy sie o 23:00, Pan chyba raz wstawal do Su na karmienie, a mala wstala jak zwykle po 5:00 :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-04-28, 08:55 ]
acha, dla Julki :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 kwie 2009, 09:27

Gie, fajnie, ze wypad sie udal... ten "bar" to taki, jak na zdjeciu?

http://www.eventmapa.pl/images/news/Capitol.JPG

jezeli tak, to bardzo pomyslowy, podoba mi sie :-)

oo i widze, ze komunie masz w ten sam dzien, kiedy my bedziemy chrzcic Jasperka :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2009, 09:37

a teraz kilka fotek:

Obrazek

Zuzi juz nawet na chwile nie moge zostawic w bujaczku, bo sie podciaga do siedzenia i laduje rekami na podlodze przed bujaczkiem... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: Teraz sadzam ja w spacerowce (mamy chwilowo w domu, a nie w wozkowni), albo wkladam do kojca jak musze ja na chwile zostawic...

ze spacerku z Babcia:

Obrazek

Obrazek

tu sie napatoczyl kolega z rowerem:

Obrazek

potem poszlysmy z mama po Kaliszanke, zeby i ja wziac na spacer. Moja siostra ja wyszykowala na dwor, a ta jak zobaczyla, ze Zuzia siedzi W JEJ WOZKU, to powiedziala, ze nie idzie na zaden spacer!!! :ico_noniewiem: No i moja mama musiala ja dlugo przekonywac, stanelo na tym, ze wyjelysmy Su z wozka, Kaliszanka sie do niego wpakowala i obiecala, ze chwile pojezdzi, a potem odda go Zuzi - no i tak bylo - jak dojechalysmy do parku i Kaliszanka dojrzala bujawki, to wyszla z wozka i Zuzia mogla spokojnie w nim posiedziec... :ico_sorki:

Obrazek

zdazylam wejsc z parku do domu (juz po spacerze) i zadzwonili znajomi, ze przyjezdzaja zaraz po mnie i Su i zabieraja na grilla... pojechalysmy na 2 godzinki, wiec Su sie dotlenila...

tu z moja kolezanka:

Obrazek

[ Dodano: 2009-04-28, 09:42 ]
SHOO - witaj :) dokladnie ten bar - no w srodku jest cudnie... i jeszcze siedziala dziewczyna i grala na fortepianie... atmosfera nieziemska... no i sama elita zaproszona, bo to premiera, wiec widzialam kilka znanych twarzy (aktorek i aktorow), ale nie znam nazwisk... :ico_noniewiem:
oo i widze, ze komunie masz w ten sam dzien, kiedy my bedziemy chrzcic Jasperka
oooo, to obie sie uduchowimy 10-ego, hhehhee :-D :-D
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2009, 09:54 przez Gie, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 kwie 2009, 09:43

Witajcie

Gie super zdjęciowe sprawozdanie :ico_brawa_01:
a... i pochwal się sukienką
Widzę, że Su ma czapeczkę chyba od babci, to ta? W ogóle Su ślicznie wygląda.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2009, 09:43

aaaa i wlasnie sprawdzilam na koncie - DOSTALAM WRESZCIE ZWROT Z US!!!!!! JJUUPIIIII!! POJDZIEMY W TYM TYGODNIU ZAMOWIC DYWAN!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-04-28, 09:53 ]
a... i pochwal się sukienką
witaj IWONKA :)

pochwale sie moze jak sie w nia wystroje przed komunia ;)
Widzę, że Su ma czapeczkę chyba od babci, to ta? W ogóle Su ślicznie wygląda.
tak, to czapa wlasnie od babci-tesciowej ;)

tez mi sie Su podobala w tym wdzianku, dzieki za mile slowa :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 kwie 2009, 10:00

pochwale sie moze jak sie w nia wystroje przed komunia ;)
oki, poczekamy na fotki

[ Dodano: 2009-04-28, 10:06 ]
A nam się szykuje wyjazd na majowy weekend, pojedziemy do rodzinki w zielonogórskie, ślicznie tam u nich jest, mają domek praktycznie przy samym lesie. Mamy tyko nadzieję,że kolega G. zamieni się na zmiany na sobotę 2ego bo 1 i 3 G. ma wolne (kolega jeszcze się namyśla).

[ Dodano: 2009-04-28, 10:13 ]
Gie, ta ukrywana córeczka to siostrzenica :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2009, 10:21

A nam się szykuje wyjazd na majowy weekend, pojedziemy do rodzinki w zielonogórskie, ślicznie tam u nich jest, mają domek praktycznie przy samym lesie.

super!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zycze, zeby kolega sie zamienil na zmiany :ico_sorki:
Gie, ta ukrywana córeczka to siostrzenica
acha i wszystko jasne :ico_oczko: :ico_oczko:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”