czołem laseczki
spoźnione ale szczere życzonka dla Kacperka buziaków cała moc !!!!!!!
Dzxiewczyny ja tez mam problem co kupić Lence na roczek , ale moze kupimy jej cos do ogrodu jakis basen czy zjezdzalnie no jeszcze zopbaczymy , fajne są tez te bujane zwierzaki co Caro pokazywała ale czy moje dziecko zechce sie na tym bawić ma jzu jednego słonika bujaka - jeżdzika i Jumbo tylko sie kurzy a ona mu ogon oberwała i ciagnie go za uszy i krzyczy

od jednej babci Lenka ma dostać wózek dla lalek

będzie to napewno śmiesznie wygladać jak ruszymy na spacer hihihi
u nas też była piękana pogoda wiec przeleciała sobota i niedziela na dworku zleciała a wczoraj pojechalismy na zakupy ciuchowe i przepykalismy tyle kasy ze lepiej nie mówić

no ale zakupiłam sobie buty , płaszczyk sodnie i jeszcze jakisz szmatki narazie ma spokoj , ale jest tyle fajowych ciuchów które chciałbym miec żeeee alepiej nie mówic
Moja córeczka ogarnia nową sytuację , wie że musi zostac sama bez mamusi , ale budzi sie o 6 i musi sie z nami pożegnac przed pracą.
Trzyma sie tylko jedengo palca i pomyka po caym domu nawet po centruma handlowym chodziła jak paw dumna za jedna rączkę a jak ja R chciał wziąsc za druga to sie wyrywała i szła sama za jedna hih taki mały kaczor śmieszny , kurde ale nie mamy jeszcze zębów

niby mamy widoczne takie białe kreski na dziąsłach ale kicha no kicha ja jz zacznam sie martwić co to bedzie z tymi zębolami