emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 21:58

bylam w sszkole,egzamin napisalam z pomoca, ale wazne, zado przodu :ico_oczko:
synus sie bardzo cieszyl, jak wrociilam - super uczucie :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-12-21, 20:59 ]
jutro juz jedziemy do moich todzicow, czeka mnie pakowanie :ico_olaboga:
maly dopiero usypia...

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 22:17

bylam w sszkole,egzamin napisalam z pomoca, ale wazne, zado przodu
synus sie bardzo cieszyl, jak wrociilam - super uczucie
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Emila ile Marcelek ma zębów :ico_szoking: :ico_brawa_01: za kolejne ja zauważyłam u Franka obok lewej górnej jedynki wyrzynjąca sie dwójke smiesznie to bedzie wyglądac bo prawej jedynki górnej jeszcze nie ma :ico_haha_01: .
maly dopiero usypia...
u nas tez ostatnio kłopot ze spaniem małego bo mu sie jeszcze bawic chce o tej porze :ico_olaboga: ile te dzieci maja siły normalnie az sie dziwie.
Jednym słowem zostałam ciocią Po raz kolejny
gratuluję szczesliwym rodzicom :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 gru 2008, 09:02

hejka, ja tylko na chwile

Bianka marudna, bo kolejne zeby chyba wychodzą, no i załapała katar.apojutrze czeka nas wyjazd, znów ok.600km trza pokonac, planujemy wyjechac w wigilie raniutko
no i zapomnialam o najwazniejszej wiadomosci: Bianka zaczęła raczkować :ico_szoking: taki sposób porusznia chyba jej sie podoba, bo smiga teraz jak nie wiem co :-D

Mam jeszcze pytanko;jak macie dekoder do tv, my zastanawiamy się nad cyfrowym polsatem :ico_noniewiem:

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 gru 2008, 09:56

witam z ranka i częstuję :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:
Bianka zaczęła raczkować :ico_szoking:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dona to ja już teraz życzę Wam szczęśliwej i bezpiecznej podróży.
Jeśli chodzio tv satelitarną to my już 3 rok mamy Cyfrowy Polsat i jesteśmy zadowoleni. Na chwilę obecną cały dzień mamy włączone dwa kanały z bajkami - Ceebebies i Disney Channel. Jest dużo bajek edukacyjnych dla najmłodszych. Jeśli chodzi o dorosłe kanały to też nas zadawalają. Moi rodzice mają Cyfrę Plus i już tak zadowoleni nie są. Nam też ich platforma nie odpowiada. A mój wujek miał Cyfrę Plus i dokupił Polsat, bo mu niektórych kanałów brakowało :-D
Wydaje mi się, że powinniście porównać ofertę kilku operatorów. MY zrobiliśmy to przesz internet, a w punkcie sprzedaży przedstawiliśmy swoje oczekiwania i doradzono nam Polsat, który sami już wcześniej wybraliśmy.

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 gru 2008, 10:02

Dzień dobry :-)

Ale sie wyspałam :-D :ico_brawa_01: nawet nie pamiętam jak wziełam Franka do łózka :ico_wstydzioch: i chyba raz tylko jadł ok 4 póżniej sie przebudzał tylko pociumkac i spalismy do 8 :-) . jak ja bym chciała żeby tak było zawsze :ico_sorki:

Dona, dla Bianeczki za raczkowanie ogromne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Franuś dalej cos tam tworzy wydaje mi sie że sie porusza na siedząco pól czworaka najlepiej mu idzie jak mnie w pokoju nie ma :ico_oczko: wiec do końca nie wiem jak on sie przemieszcza cieszy mnie to że potrafi z pozycji leżącej na dywanie usiąść i przyjąć pozycję do raczkowania :-)
Mam jeszcze pytanko;jak macie dekoder do tv, my zastanawiamy się nad cyfrowym polsatem
my mamy kablówkę Vectra.

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 gru 2008, 10:11

Witam z rana :ico_oczko: Nocka taka jak zwykle.
A teraz moja choinka no i Kubusiowa :ico_oczko:

Obrazek

Obrazek

A Wam kochane przyjaciółki zyczę zdrowych , wesołych i spokojnych świąt i żeby pod choinkami były upragnione prezenty!!!!!!

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 gru 2008, 10:17

zirafka, śśśśśśśśśśliczna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i Kubuś jaki zainteresowany :-)
A Wam kochane przyjaciółki zyczę zdrowych , wesołych i spokojnych świąt i żeby pod choinkami były upragnione prezenty!!!!!!
dziekuje i wzajemnie :-)

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 gru 2008, 10:18

No i jeszcze taki mój mały wariat, który jak widzi aparat to takie miny struga :ico_oczko:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 gru 2008, 10:21

No i jeszcze taki mój mały wariat, który jak widzi aparat to takie miny struga
nie no poprostu bombowy :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 gru 2008, 10:31

No takie miny teraz strzela do aparatu, że mozna paść. A wczoraj zjadł dwie miski zupy dyniowej tak bardzo mu smakowała :ico_brawa_01: Zauważyłam, że jak daję mu takie zupki specjalnie dla niego przygotowywane czyli takie papkowate i bez żadnych kostek rosołowych to spi mi o niebo lepiej w nocy . Może bolał go brzuszek??1 Ale teraz jest duzzo lepiej. Ciekawa jestem jak sie bedzie spisywał w wigilję :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_oczko:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”