a ja przed chwilą z mężem sie sciełam a propo WigiliCiekawa jestem jak sie bedzie spisywał w wigilję

a ja przed chwilą z mężem sie sciełam a propo WigiliCiekawa jestem jak sie bedzie spisywał w wigilję
o cie krece!!! widze ze nie tylko mamy ta sama tesciowa ale meza chyba tezkłutnia o to że najpierw jedziemy do tesciów na 17 a na 19 do moich
rodziców i że u moich bedziemy nocowac ze wzgl. na Franusia nie bede go po nocy ciągnęła i że bedziemy u moich dłużej ale jak tłumacze mojemu P. że moi rodzice są sami i będą na nas i siostre moją czekać a że jego rodzeństwo mieszka z rodzicami i sami nie bedą jak my pojedziemy to nie kuma tylko sie obraża że zawsze musi być po mojemu. A w pierwszy dzień bedziemy u tesciów a w drugi znowu u moich. No i od słowa do słowa teksty typu że Franek jest czesciej z moją mamą
ja to robiłam Kubusiowi pulpeciki takie gotowane w jarzynkach z marchewka pietruszka koperkiem i porem i takie mu dawałam i mu smakowało. Nie dodawałam smietany bo jak raz dałam do zupy to miał biegunke więc te pulpeciki to tak rozdrobniłam, że miał tak jakby taka zupkę.czy tylko dajecie prosto z wody pulpeta czy z sosikiem?? mozna juz dawac ze smietanka z kartonika np 12%?
my mamy cyfrowy polsat i nie nazekam. W sumie cały czas i tak u nas leci jeden program tzn bajki dla dzieciMam jeszcze pytanko;jak macie dekoder do tv, my zastanawiamy się nad cyfrowym polsatem
Bianka zaczęła raczkować
ja daję mojej bez sosu. Ale napewno mozesz zagęścic mąką i ze śmietanką. Raz małej dalam sosu takiego z papierka i nic jej po nimn nie było. Moja jada w kawakach. tzn dziabe jej widelcrm kawalek a ona go gryzie. U nas nic w formie papki nie przejdzie.jak robicie pulpety tzn czy ten sosik zaklepujecie maka i dodajecie smietane lub przecier czy tylko dajecie prosto z wody pulpeta czy z sosikiem?? mozna juz dawac ze smietanka z kartonika np 12%?
niestety tak sie nie da bo moja siostra tez najpierw do tesciów ( u niej dokładnie ta sama sytuacja z mezem )z tym ze powiedziała ze jak chce to ona z dziecmi bedzie u naszych rodziców a mąz u swoich jA może połączcie rodzinki i zróbcie jedną współną wigilię? Np. Twoich rodziców zaproście do teściów lub odwrotnie? Przede wszystkim porozmawiajcie na spokojnie.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość