My po spacereku teraz musze troche posprzątac i obiadek mojemu W zrobić .
Dzis mam drugą nocke więc ne mam czasu poseidzieć i popisać
buziaki
[ Dodano: 2008-04-01, 13:48 ]
Zubelku witaj kochana, buziaki dla was
zubelek pisze:No i Gabi od 2 tygodni robi sama siku i kupk na kiblk i nocnik
mama-emilki pisze:My po 3,5 godzinnym spacerze - nóg nie czuję Emi zachwycona zwierzakami w ZOO, najbardziej jej się podobał lew i małpki
- nawet mi nie mów .... tak dziś było pięknie - a od jutra od 12 godziny mam zamiar iść na urlop .... to pewnie pogoda musi byc "pod psem"Barbara pisze:Wlasnie widzialam podoga, od jutra ochlodzenie
- powiem Ci szczeze że nie wyobrażam sobie życia w bloku - ale to pewnie dlatego że nigdy nie mieszkałam ale pewnie do wszystkiego można sie przyzwyczaic i na wszystko znaleźć sposób i rozwiązanie ....mama-emilki pisze:Wy macie ogródek
Aginka pisze:Barbara, a byłaś w kopalni soli w Wieliczce czy Bochni ???
mama-emilki pisze:Ale za to Wy macie ogródek i Asia moze sie wybawić na powietrzu... Tylko pozazdrościć
w Bochni jest lapiej - Wieliczki nie polecam dla dzieci - trzeba je nosic na rękach bite 2-3 godzin - są okropnie kręte i strome i śliskie schody - natomiast w Bochni sie chodzi bardzi mało - jedzie sie kolejką - - pamiętam Kacper nawet spał w "kopalnianej sypialni " pewnie nie miał wtedy roczku - polecamBarbara pisze:Aginka bylam w Krakowie, ale bardzo dawno temu...
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość