Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

01 kwie 2008, 13:47

My po spacereku teraz musze troche posprzątac i obiadek mojemu W zrobić .
Dzis mam drugą nocke więc ne mam czasu poseidzieć i popisać :ico_olaboga:
buziaki :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2008-04-01, 13:48 ]
Zubelku witaj kochana, buziaki dla was :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 kwie 2008, 14:49

zubelek, Witaj Kochana :ico_buziaczki_big:
Tesknilysmy za Toba !!!!!

zubelek pisze:No i Gabi od 2 tygodni robi sama siku i kupk na kiblk i nocnik

Ogromne :ico_brawa_01: dla Gabi !!!
My nadal "walczymy", i jakos nam narazie nie wychodzi :ico_noniewiem:
No i jeszcze :ico_brawa_01: za zabki!!! :ico_brawa_01:
A jak sie dziewczynki czuja??

Justynka, śliczne zdjecie Adusi w podpisie :ico_brawa_01: , zamyslona cos ta Twoja cora na tym zdjeciu :-)

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

01 kwie 2008, 15:00

Barbara pisze:zamyslona cos ta Twoja cora na tym zdjeciu :-)

chociaż raz Basiu :ico_oczko:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

01 kwie 2008, 16:59

Justynka śliczna Adusia :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 kwie 2008, 19:43

mama-emilki pisze:My po 3,5 godzinnym spacerze - nóg nie czuję :ico_oczko: Emi zachwycona zwierzakami w ZOO, najbardziej jej się podobał lew i małpki :-)

No to sobie poogladalyscie zwierzatka Gabi :-) . Ja jak bylam z Asia w ZOO w Krakowie, to niestety akurat bylo karmienia malp i Asia widziala tylko jednego goryla, ktory pewnie nie byl glodny :ico_haha_01: , i tez sie jej podobal, a lwów nie bylo wogule...

A dzisiaj spala mi tylko 1h i teraz juz po kapieli zasypia, albo juz zasnela, bo cisza w pokoju :ico_haha_02:

[ Dodano: 2008-04-01, 19:45 ]
Wlasnie widzialam podoga, od jutra ochlodzenie :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 kwie 2008, 20:36

Gabi az Wam zazdroszcze, tu nie mamy ZOO, najblizsze jest w Krakowie a wiec ponad 80km od nas :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2008, 20:50

Barbara, ja tez mam najbliższe w Krakowie - to odemnie jakieś 160 km :ico_szoking: - ale i tak jeżdziliśmy z kapikiem kilka razy w niedzielę .... Barbara, a byłaś w kopalni soli w Wieliczce czy Bochni ??? - my się pewnie wybierzemy z dzieciakami - może za 2 tygodnie ....

Barbara pisze:Wlasnie widzialam podoga, od jutra ochlodzenie
- nawet mi nie mów .... tak dziś było pięknie - a od jutra od 12 godziny mam zamiar iść na urlop .... to pewnie pogoda musi byc "pod psem" :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

zubelu kochana - jak Twoje dziewczynki ? jak ich zdrówko ??

[ Dodano: 2008-04-01, 20:53 ]
mama-emilki pisze:Wy macie ogródek
- powiem Ci szczeze że nie wyobrażam sobie życia w bloku :ico_wstydzioch: - ale to pewnie dlatego że nigdy nie mieszkałam ale pewnie do wszystkiego można sie przyzwyczaic i na wszystko znaleźć sposób i rozwiązanie ....

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 kwie 2008, 20:58

Aginka pisze:Barbara, a byłaś w kopalni soli w Wieliczce czy Bochni ???

Aginka bylam w Krakowie, ale bardzo dawno temu... :ico_noniewiem:

mama-emilki pisze:Ale za to Wy macie ogródek i Asia moze sie wybawić na powietrzu... :-) Tylko pozazdrościć :-)

niby tak, ale niestety na poczadku ogrodu mamy maly stawek, ktory sobie zrobili moi rodzice jak jeszcze Asi na swiecie nie bylo, i az mi ciarki przechodza, jak Asia biega, bo oczywiscie mosi biegac wlasnie kolo stawku, a caly ogrod ma przed soba :ico_zly:
Ale i tak juz go tata moj zasypal, wiec nawet jak by wpadla (odpukac!) to ma wody tak po kostki, niedlugo ma kupc siatke, to bede spokojniejsza

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2008, 21:08

no i jestem na chwilke.
Dzieci mam zdrowe,Gabi raz miala katar i obie przeszly grype jelitowa poza tym nie choruja,nawet jak je zawialo czy przemokly...oby tak dalej.
W U.K jest ok choc mojemu M sie nie podoba,Zuza tez jest na nie,chce do domu,nie ma tu kolezanek,teskni za domem,przyjaciolmi ,nawet lozkiem swoim.Mi sie podoba,mimo,ze nie znam jezyka jakos daje rade.moglo by sie w koncu ocieplic :ico_haha_01:
Co do nocnika to dodam,ze Gabi nie chciala na niego siadac jak kupilam ale pokazala,ze chce na kibelek,posadzilam ja i zrobila siku,na drugi dzien sikala raz do wc a raz pod siebie :ico_haha_01: na 3 dzien zaczela na nocnik no i juz jest oki.obeszlo sie bez placzu,ufff :ico_haha_01: Duze juz wasze dzieciaczki,i ja musze cos wkleic i zmienic fotke w podpisie ale na to musze troche czasu znalezc a narazie mam tatusia w gosciach na 2 tygodnie :-)

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2008, 21:11

Barbara, ja mam przed domem oczko wodne - nie powiem - Kacpra przyjemność kąpania się w nim omineła ale Norbetr- mój bratanek - jaliczył kąpiel ... a znając malwinkę też będzie ciężko - ale ją póki co bardzoej interesuje piaskownica - robi w niej "am da Ap"- (jedzenie dla psa )

Barbara pisze:Aginka bylam w Krakowie, ale bardzo dawno temu...
w Bochni jest lapiej - Wieliczki nie polecam dla dzieci - trzeba je nosic na rękach bite 2-3 godzin - są okropnie kręte i strome i śliskie schody - natomiast w Bochni sie chodzi bardzi mało - jedzie sie kolejką - - pamiętam Kacper nawet spał w "kopalnianej sypialni " pewnie nie miał wtedy roczku - polecam

[ Dodano: 2008-04-01, 21:20 ]
:ico_spanko: dziewuszki :ico_spanko: dobrej nocy :ico_spanko:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”