Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 mar 2008, 22:44

Kolka dziewczynce tez bym nieobcinala!!! ale moj to by mial wlosy czyt. grzywe az po kolana do tej pory!!! :-D

Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

12 mar 2008, 22:50

Mróweczka, ja wiem :-D Ale tak mi się podobał z tą grzywą... Tzn teraz też jest ładnie, ale tę grzywę miło wspominam :-)

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 mar 2008, 22:55

powiem Ci ze ja tez miło wspominam :-D

[ Dodano: 2008-03-12, 22:01 ]
a na bloga narazie niemam cos weny :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

12 mar 2008, 23:56

no widze ze cos sie ruszylo i mamy nastepna strone... a to od kilku dni nowosc :D
Kurcze , kiedy ja znow bede miala czas na TT :-D po Kacpra 18 pewnie :D
Plecy mnie napier*** juz nie wyrabiam... W piatek ide do masazysty chyba ...znaczy na roletix ... no i juz musze leki brac caly czas... troche boje sie ze to wszystko sie zle skonczy...
Dziewczyny sorki ze nie odpisuje na wszystkie posty ale ...nie mam sily :ico_wstydzioch:
Kacpo dzis pol dnia na dworze byl i musialam go co chwila wyjmowac z wozka bo musial podotykac ziemi...trawki...barierki od schodow...a jak poszlam z nim na bazarek to ... wziął sobie scierke i ja nie zauwazylam tego... a pozniej to nie wiedzialam komu ja zapitolil i nie wiedzialam komu ją oddac tak wiec mam kradziona scierke do naczyn :-D Chyba za to wiecej na tace dam hahahahha :ico_haha_01: :-D :-D

[ Dodano: 2008-03-12, 23:11 ]
Kolka jestes jeszcze? :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-03-12, 23:14 ]
nie ma... trudno :((
strasznie mi sie podoba Twoje zdjecie wiec nie moglam sie powstrzymac i...

Obrazek

Awatar użytkownika
Blanka26

13 mar 2008, 00:21

hejka wieczorową porą. a mój bącek się obudził i sobie śpiewa :ico_haha_02:
Mróweczko sorki mnie też się skojarzyła ta fasolka z :ico_ciezarowka: :ico_wstydzioch:

moja Oleńka też ma loczki za uszkami i z tyłu na całej główce :-D I też nienawidzi za rączki :ico_noniewiem:

caro rower bardzo mi się podoba. Ale z tym "zaszaleliśmy" znaczy, że niech się dzieje wola nieba??? :-D

dziś anwet nie byliśmy na dworku bo głupi deszcz padał. A jutro idę do fryzjera :ico_brawa_01:

a mąż nadal chory

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

13 mar 2008, 00:43

Mroweczko-a jak fasolka nie znaczy zafasolkowanie to co znaczy,ze nia jestes???Bo teraz to mnie wychodza te blond pasemka i nie kumam,

Caro-jak moja kolezanka w 14 miesiecy po porodzie poszla na calosc,to juz za pierwszym razem zafasolkowala :-D ,mimo,ze wg starych obliczen szans nie bylo.Terza wszystkie w napieciu bedziemy oczekiwaly czy nadejdzie Twoja @ ( i oby nie nadeszla,to mialybysmy super nowy watek :ico_oczko: )

Delicja-a co fajnego spiewa Olenka o tej porze?I wklejaj jutro zdjecia po powrocie od fryzjera

Kolka- :ico_nienie: jak mozna w kochanym szkrabie dostrzegac podobienstwo do K?Ja wszelkie podejrzenia o podobienstwie Antosia do naszej K tlumie w zarodku i staram sie nie dostrzegac. :ico_haha_01: Jak dotad skutecznie bo nic nie wypatrzylam.

Iw rybciu-a co Ty tutaj tak malo piszesz?Jak tam Twoj Jedrulka?

[ Dodano: 2008-03-13, 00:15 ]
Mordeczko-sliczny ten skrapek Kolki :ico_brawa_01: A ze spacerami widze masz sajgon jak ja,mojemu tez za nudno w wozeczku :ico_placzek: Zycze przyjemnych masazy i zeby Cie w koncu kregoslup przuestal bolec-wygrzewaj go.

Awatar użytkownika
Kolka

13 mar 2008, 10:04

Witam :-) Kurczę, ale pada u nas :ico_zly: Trzeba chyba za porządki w końcu się wziąć :ico_noniewiem:
a jak poszlam z nim na bazarek to ... wziął sobie scierke i ja nie zauwazylam tego... a pozniej to nie wiedzialam komu ja zapitolil i nie wiedzialam komu ją oddac tak wiec mam kradziona scierke do naczyn :-D Chyba za to wiecej na tace dam hahahahha :ico_haha_01: :-D :-D
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: a to gospodarny chłopak :-D Ładna chociaż ta ścierka?
Ja wczoraj chciałam być, ale net mi padł. Napisałam posta i nici :ico_zly: Dzięki za scrapka :ico_sorki: Jak zwykle piękny :ico_sorki:

Mróweczka ja też nie kumam o co chodzi z tym "jestem fasolka" Od razu z jednym mi się skojarzyło.
Delicja, pochwal się nową fryzurką :-)

Katrin, ja nie wiem, czy mi wkręcają te podobieństwo czy nie, ale oczy na 100% ma po niej. U nas i u nich każdy ma piwne, a one jedyne mają niebieściutkie :ico_noniewiem: I w ogóle układ wokół oczu... Zobaczymy za kilka lat :ico_oczko: Ale teraz opowiadają mi, że jak patrzą na zdjęcia małej K to wykapana Julcia jest. Aż chyba sama muszę te fotki obejrzeć. A dziś jej imieniny. Niestety... skończy się tylko na telefonie z życzeniami, bo mój mąż na drugą zmianę do pracy :-)

I dziecko mi się wkurza już...

A jeszcze Wam napiszę, jak mnie rozczuliła z rana, aż się popłakałam ze szczęścia.... Zawsze rano bierzemy ją do swego łózka, żeby z nami pobrykała :-) A ona dziś nachyliła się nad R i pocałowała go prosto w usta, a za chwilę mnie :-D :ico_brawa_01: Tak nas tym zaskoczyła... co za miła odmiana po ciąganiu za włosy i dłubaniu w oczach.... Tym bardziej, że tego jej nie uczyliśmy. Tzn uczyliśmy, ale inaczej :-D

Idę, bo zaraz wyjdzie z siebie. Papa

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

13 mar 2008, 10:38

czesc :)
Mroweczce chodzi o to ze ma juz ponad 500 postow i jest TIKTAKOWA FASOLKAKolka, ścierka ładna w takich kolorkach jakie lubie :-D
Julka to mądra dziewczynka... buziaka dala i pewnie za to teraz chce zeby mamusia caly dzien sie z nia bawila :-D katrin, wygrzewam jak tylko moge i mam czas... no i naprawde musze sie za ten kregoslup ostro wziasc bo zwariowac idzie :/
a rowerki z bujakiem sa fajne na zdjeciu... w rzeczywistosci dzieciaki wola zeby jezdzil a nie sie bujal :-D
cos ostatnio weny nie mam do pisania..jestem jakas taka ... rozmemłana :-D
mialam dzis wyprac wozki,uprasowac garniak Kacpra,wymyc chodzik i isc to wszystko sprzedac ,znaczy wstawic w komis...ale chyba skozystam najpierw z allegro :-D bo isc mi sie nie chce na miasto :-D

Awatar użytkownika
Kolka

13 mar 2008, 11:50

Mroweczce chodzi o to ze ma juz ponad 500 postow i jest TIKTAKOWA FASOLKA
no tak... ale ja jestem bystra :ico_olaboga: :ico_puknij:
No widzisz, jaki Kacper bystry? Nie dość, że znosi do domciu potrzebne rzeczy, to jeszcze nie byle co :ico_haha_01: A ścierka zapewne niebieska? :-D :-D
Julka w ogóle taka przylepka teraz się zrobiła, pewnie chciała nas przekupić :ico_oczko: Bardzo dziękuję za maila :ico_sorki:

Co tu zrobić na obiad? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Blanka26

13 mar 2008, 11:53

hejka dziewczyny. mojego fryzjera szlag trafił. Mój mąż ma zapalenie płuc :ico_olaboga: :ico_placzek: pójdę za tydzień.
Oj tak w ogóle to mi się płakać chce, mam jakiś taki dzień, wszystko mnie denerwuje. jeszcze ta jebana alergia . Znowu coś jej krostki wyskoczyły, już miała idealną skórę i znów jakieś cholerstwo. Już nie mam sił z tym walczyć, nie mam co jej dawać jeść, ciągle je to samo. Na okrągło. od wczoraj wprowadziłam chleb, bo mnie już szlag trafia. dokąd będzie tylko na samym mleku i ryżu. A olence tak chlebuś posmakował, najchętniej cały by jadła. Boże spraw, żeby ta alergia już poszła :ico_placzek:

katrin, Olenia śpiewała łała tata :-D
idę sobie łeb wysuszyć umalować się, pić dać dziecku.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”