Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 kwie 2009, 12:17

QRWA, QRWA, QRWAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wlasnie zadzwonil pan, ze Jego mamie cofneli przepustke do domu na weekend (Ona jest na tych rehabilitacjach od pon. do pt.), bo znowu skoczylo Jej cisnienie... Co oznacza, ze nie ma sie kto zajac naszym psem i chyba nie pojedziemy na ten wyjazd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boshe, co za dzien, w nonono kopane!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2009, 12:18

Te buty maja 8 cm obas :-D :-D :-D :-D

Jeste wreszcie jeden pozytywny aspekt dnia:

dostałam nowiutkiego kompa, wiec pozbylam sie juz Toski, juupiii!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: I mam ogromny 19-calowy monitor... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
8 cm :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: - kulosy bym połamała na 100 % .

No brawo dla nowiuśkiego kompa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja mam starego rupcia, który ledo chodzi, a jeszcvze dzieci mojego szefa sobie graja w gry jak idę do domu, szlag mnie trafia.
Hasło założyłam i mam ich w du***

[ Dodano: 2009-04-29, 12:19 ]
Gie, a twoja mama nie mogłaby zająć sie psem, albo ktoś z znajomych???
na pewno coś wymyślicie z Panem.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2009, 12:35

Gie, no wlasnie.. macie tylu znajomych, popros kogos, pewnie sie zgodza :-)

margarita83, emotke mam ze strony http://www.glitter-graphics.com/

jeszcze mi sie te podobaly:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

idziesz do podstrony Animated GIFs i ja akurat wybieralam z kategorii "Smileys"

[ Dodano: 2009-04-29, 12:39 ]
Obrazek hehe i ta jeszcze jest dobra, chyba sobie ja do podpisu wstawie :-D jest jak z filmu Glupi i glupszy.. pamietacie te scene?? :-D

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 kwie 2009, 12:45

problem jest taki, ze moj pies czesto zostaje w domu u tesciow (jak np. gdzies wyjezdzamy na wakacje), jest przyzwyczajony do domownikow, oni go uwielbiaja...

ale jak raz zostawilam psa na kilka godzin u mojej mamy w mieszkaniu, to jej malo drzwi nie wydrapal, normalnie jakiejs korby dostal...

mamy jednych znajomych, ktorzy moze by przygarneli psa na 3 dni (ostatnio mowili nawet, ze mogliby go wziac na zawsze), ale oni maja kilkuletnie dziecko, ktore nie zna w ogole mojego psa... dzieci sa nieprzewidywalne, a i ja za swojego psa nie dam sobie reki uciac... co innego dzieci z rodziny, ktore pies zna i jest z nimi oswojony, a co innego obce dziecko - po prostu sie boje... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2009, 13:01

Gie, rozumiem i nie zazdroszcze Ci tego ograniczenia... no bo w koncu zwierzak w domu ogranicza... a mowilas, ze tesciowej nie moze byc, a co z tesciem?? moze on by sam zostal z psem?

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 kwie 2009, 13:05

mowilas, ze tesciowej nie moze byc, a co z tesciem?? moze on by sam zostal z psem?
to tez skomplikowane...

tesc pewnie moglby zostac z psem, ale on zazwyczaj w weekendy wyjezdza do swojego szwagra na dzialke (jakies 100 km od naszego miasta), albo jezdzi do W-wy do swojej mamy. Gdyby jechal na dzialke, moze moglby wziac tam ze soba psa (o ile szwagier by sie zgodzil), ale tesc nie ma samochodu, wiec musielibysmy tam zawiezc psa. No i gdyby tesc mial telefon komorkowy, to moznaby do Niego zadzwonic i spytac o plany na dlugi weekend, ale niestety nie posiada komorki (uparcie twierdzac, ze nie jest mu do niczego potrzebna :ico_zly: :ico_zly: :ico_puknij: ), wiec musimy poczekac do popoludnia, zeby zadzwonic jak bedzie juz w domu...

[ Dodano: 2009-04-29, 13:08 ]
nieee, kurna, to wszystko jest bez sensu...

jestem juz tak wkurzona tym kombinowaniem, ze najchetniej bym od razu wszystko odwolala i zostala w domu... to wozenie psa 100 km na dzialke tez jest bez sensu... straci sie tylko czas i pieniadze, a w niedziele po powrocie z wyjazdu trzeba bedzie znowu jechac po kundla... :ico_puknij:

w gre wchodzi tylko tesciowa (jesli wypuszcza ja ze szpitala), tesc, jesli zostalby na weekend w domu i ewentualnie moja mama, ale nie wiem wlasnie jak pies by zniosl pobyt u niej i nie chcialabym, zeby mama byla uwiazana przez naszego psa w domu...

[ Dodano: 2009-04-29, 13:11 ]
i az glupio mi bedzie zadzwoic do kadr i odwolac wszystko... nie dosc, ze ocknelismy sie z tym wyjazdem za pozno i wszystko trzeba bylo przygotowywac w pospiechu, na szybko (przeciez ktos musi nam przygotowac ten domek, w ktorym bysmy mieszkali), to teraz powiem, ze zartowalam i wcale nie jade... :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

kuzwa, niech ten dzien sie dzisiaj skonczy, bo normalnie dawno nie mialam takiego pecha!!!!

i stawiam na kolejnego samobojce pod moim pociagiem... :ico_zly:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2009, 14:39

i stawiam na kolejnego samobojce pod moim pociagiem... :ico_zly:
oby nie :ico_sorki:
Gioe faktycznie masz fatalny dzień, ale jutro będzie lepiej, zobaczysz.

Każdy z nas ma czasami zły dzien ;-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2009, 15:04

Gie, wdech wydech, wdech wydech... zobaczysz, siadziesz, przemyslisz to na spokojnie, podzwonisz, pozalatwiasz i sie wyjasni.. i skonczy sie tak, ze pojedziecie na urlop, a pies zostanie z tesciami ;-)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2009, 15:28

no to teraz obiecane foty z za szyby ;-)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2009, 15:35

margarita83, :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: