edit53, dla pierwszego synka imie mialam od zawsze po prostu juz kiedys postanowilam ze jak w przyszlosci bede miala synka to bedzie Olus a ze mojemu mezowi tez sie podobalo wiec tak sie stalo

a z drugim to wlasnie jak u ciebie milion razy sie odmienialo i liste robilam i wykreslalam i dopisywalam i tak w kolko.A Dawid mi sie spodobalo jak kiedys gdy bylam z Olkiem w szpitalu to byl taki sliczny maly chlopczyk mial z 1,5 roczku i tak mi utkwilo ze nasz drugi szkrab takie wlasnie dostal imie.
[ Dodano: 2007-10-13, 12:15 ]
[shadow=red]dziewczyny mam wiadomosci od
asika82!Zatrzymuja ja na oddziale na 2-3 dni chca porobic wszystkie badania bo narazie nie wiadomo skad ten bol.Lekarz mowil ze moze to byc np.infekcja ukladu moczowego ale nic pewnego.Bede wam na bierzaco pisac jak sie Aska odezwie[/shadow].
[ Dodano: 2007-10-13, 12:17 ]
nieczytelnie wyszlo wiec jeszcze raz.
dziewczyny mam wiadomosci od
asika82!Zatrzymuja ja na oddziale na 2-3 dni chca porobic wszystkie badania bo narazie nie wiadomo skad ten bol.Lekarz mowil ze moze to byc np.infekcja ukladu moczowego ale nic pewnego.Bede wam na bierzaco pisac jak sie Aska odezwie.
[ Dodano: 2007-10-13, 12:42 ]
Aktualizacja:prawdopodobnie zapalenie ukladu moczowo-plciowego ale czekaja na wyniki badan zeby potwierdzic w 100%.Dzisiaj pobrali Asi krew a jutro badanie moczu.