Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 cze 2008, 14:29

Najwieksze szaleństwa odbywaja się po północy, kiedy zbieramy sie spać...wtedy Mały odkrywa takie fajne miejsca do kopania, jak np w żebra
Ta mala wariatka to samo :ico_olaboga: o polnocy to jakby normalnie piorun w nia szczelil-nie ma mowy o spaniu :ico_nienie: no a nie bede jej co noc wyzywac :-D
Oby po urodzeniu jej przeszlo :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!

26 cze 2008, 15:09

mmarta81, to widzę że twoja córa nocny marek? no i dobrze, dogada się z moim synkiem :-D

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 cze 2008, 15:35

witam wszystkie mamusie i kochane maleństwa . Jestem juz po obronie :064: stawiam wszystkim :ico_kawa: :ico_tort: Mam wakacje :) i dylemat co robić z wolnym czasem do którego nie przywykłam w pierwszy dzień
:ico_duzepranko: :ico_odkurzanie: :ico_prasowanko: a teraz juz bzikuje w domku, Jarek cały czas w pracy .
Co do badania glukozy to trzeba go zrobic w 6 miesiącu. Najpierw pobiera się krew na czczo, potem podaje do wypicia wodę, w której rozpuszczono dawkę glukozy i cytryne która łagodzi smak tej mikstury a badanie to trzeba zrobić żeby w razie wykrycia cukrzycy podać insuline Po godzinie ponawia się badanie i porównuje wyniki. Ja miałam iść dzisiaj ale jak tylko o tym pomyślałam to już mi rano było niedobrze i nie poszłam ( nie chcialam im tam znowu wszystkiego odać spowrotem )wybieram się jutro .
zirca tak północ to najlepsza pora na zabawy u mnie to samo no i jak tata przychodzi z pracy to też trzeba go przywitać Jarek jest tym zachwycony :684:

Awatar użytkownika
zirca

26 cze 2008, 16:17

slonko2008, no to chlup!!!! :ico_zdrowko: :ico_szoking: Kochana, gratuluję, dobrze że masz już to za soba :ico_brawa:
oj to widzę że będziemy sie spotykały na forum po północy...z Bejbikami przy cyckach :-D a w dzień-odsypianie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 cze 2008, 17:17

slonko2008, no to chlup!!!! Kochana, gratuluję,
GRATULACJE :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No to widze ze na badanie glukozy sie nie zalapie :ico_noniewiem: jak w 6 miesiacu je robia :ico_noniewiem:
A niech spadaja...nie wiem po co wogoe mam ta polozna...skoro to ja jej musze o wszystkim mowic :ico_zly:
Jeszcze mnie bedzie po urodzeniu malej nachodzic w chacie :ico_noniewiem: :ico_nienie: jak mnie wkurzy to ja wyprosze tak jak moja kumpela :-D ...ona powiedzila do poloznaj po 4 wizycie,,po co pani tutaj jeszcze przychodzi???,,-a ta sie spakowala i poszla i juz wiecej nie przylazla :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 cze 2008, 17:18

mmarta81, co do glukozy to ja nie wiem u mnie pisze ze robi sie ja do 28 tygodnia, a lekarz mi kazal zrobic nie wiem czemu choc u nas w rodzinie nikt nie mial problemow z cukrzyca i w ogole no ale jak kazal to zrobie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 cze 2008, 17:22

mmarta81, co do glukozy to ja nie wiem u mnie pisze ze robi sie ja do 28 tygodnia, a lekarz mi kazal zrobic nie wiem czemu choc u nas w rodzinie nikt nie mial problemow z cukrzyca i w ogole no ale jak kazal to zrobie
No a ja ide do poloznej 1.07-wiec juz bedzie po ptakach :ico_oczko:
Ale zapytam sie jej co z tym badaniem zeby jej sie glupio zrobilo :ico_oczko:
Przeciez nie polece teraz sobie tego prywatnie robic bo glupia piczka nie wie o co chodzi w jej pracy :ico_zly:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 cze 2008, 23:48

oj to widzę że będziemy sie spotykały na forum po północy...z Bejbikami przy cyckach a w dzień-odsypianie
Moj maly tak samo zaczyna fikolki przed 23 i tak ponad godzine z malymi przerwami, wiec tak jak mowisz zirca :-D :-D

[ Dodano: 2008-06-27, 12:20 ]
Dzien dobry przyszlym i obescnym mama :-D ja po sniadanku wlasnie zabieram sie za minimalne spzatanie, dzien dzis paskudny wieje pada i wogle jakas taka spiaca pogoda, Buziaki :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zirca

27 cze 2008, 13:21

adia26, ja zapomniałam...masz już imię dla swojego Księcia? :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 cze 2008, 13:29

Witajcie kochane mamuski .
Tak tak będziemy nocnymi mamusiami ,jak po urodzeniu się nie zmieni to nieprzespane noce jak nic :zdziw: ciekawe co na to tatuś powie jak rano do pracy będzie musiał wstać :ico_olaboga:
Badanie poszło całkiem sprawnie nie padłam i laborantka była ze mnie dumna hihihihi juz prawie miała mi dać naklejke z napisem dzielny pacjent :-D
mmarta81 nie martw się, pewnie jak o to zapytasz to cię na to skieruje moze u was nie jest to takie oczywiste żeby na to posyłać koleżanka w Hiszpanii też musiała się o to upomnieć .
[/b]

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”