Witam!U mnie 12 tydzien i 5 dzien.Mam do Was prosbe albo ja nie kumata jestem ale nie umie wklejic sobie suwaczka ani zdjecia z usg a mam w kompie bo maz je zeskanował a tak bym chciala miec suwaczek i pokazac Wam naszego koczkodanka małego,pomozcie bo robie ja tam napisane a tu nie pokazuje sie nic.A Ja po tym usg genetycznym czuje sie psychicznie o niebo lepiej ,tak jakby mi ciezar spadł a i mdłosci mniejsze mam a piersi bola ale tez nie tak jak na poczatku..Jestem na L4 i ciesze sie z tego bardzo ,bo w pracy tylko stres mialam i wogole atmosfera nie fajna.
[ Dodano: 2008-12-29, 14:40 ]
A co do imion to dziewczynka Wiktoria a chłopczyk Kacperek no ale napewno moj maz jeszcze cos zaproponuje wiec zapowiada sie na ciekawe rozmowy

.Ja dzis sprzatam ale idzie mi to jak krew z nosa ,bo mecze sie szybko ale powoli sobie wszystko porobie.Na obiadek ide do mamci wiec to mam z głowy ,maz w pracy.Zaczełam nawet ciuszki ogladac na allegro,ale zaczniemy kupowac jak bedziemy wiedzieli płec.Troszke dostane od znajomych a reszte dokupie ,to taka frajda kupowac juz sie nie moge doczekac powiem szczerze.