NICOLA_1985

02 sie 2010, 21:35

hej
tibby nie przejmuj sie przesadami na ślub bo to chyba tylko dla zabawy ludzie sobie wymyslaja jakieś zabobony :ico_oczko:
ale ja słyszałam tak, że w dniu slubu powinnaś nadepnąc pana młodego żebys to ty miała zawsze ostatnie zdanie, dobrze jesli troche popada deszcz i poswieci słonce bo ile deszczu tyle kasy a ile słonca tyle pogodnych dni :ico_oczko:
jakby Ci pogrzmiało tzn ze beda kłutnie (ale nie zaleznie od tego chyba sama dobrze wiesz ze małżenstwo bez kłutni to jak żołnież bez karabinu :-) )
jak sypna Ci grosikami po wyjsciu z koscioła to kto wiecej uzbiera ten bedzie trzymac kase albo raczej karte z bankomatu :ico_oczko:
jak bedziesz wychodzic z kościoła nie powinnas sie ogladac za siebie bo to wróży rozwód
po za tym jak tam dziewczyny tez cos pisały o czyms niebieskim, starym i pożyczonym na szczęście
no i nie powinny wam spaśc obrączki jak bedziecie sobie na wzajem zakładac bo to tez podobno wrózy nieszczescie czy cos.. nam spadła obraczka i jakos żyjemy :ico_oczko:
ale wiesz... wszystko do żartów ja nic nie brałam na powaznie :-D

dziekuje za wszystkie miłe komentarze dotyczące pokoiku mojego Krystianka :-)

wkleje Wam jak obiecałam tez fotki z pokoju mojej Karoliny bo nie zmienił sie w zasadzie za bardzo po za naklejkami nad biutkiem z kubusiem puchatkiem prosiaczniem tygrysiem i kłapouchym itp których teraz na zdjęciu nie ma bo było robione kilka miesiecy temu, ale to tylko to sie zmieniło, jak zrobie nowe to wkleje poźniej
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

03 sie 2010, 08:04

NICOLA_1985, sliczny pokoik ma Karolinka. Taki kolorowy! :ico_brawa_01: W sam raz dla dziewczynki :ico_sorki:
A i zapomniałam dodac, że śliczne masz zdjęcie w spodpisie :ico_brawa_01: Maluchy super do siebie podobne.

[ Dodano: 2010-08-03, 08:25 ]
Kawusia/herbatka dla któreś? :ico_kawa:
U nas nocka IDEALNA! Mały dostał kaszeczki do picia - takiej Bobovity brzoskwiniowej i spał mi od 22 do 7:30 :ico_sorki: W końcu najadł się do syta i spał jak kiedyś, kiedy wystarczało mu tylko mleko. :ico_sorki: Za dnia dostaje mleko, ale widzę, że kaszunia pomaga mu spokojnie spac, więc na noc będzie ją dostawał :ico_sorki:
A co do tego noszenia, to ja też wciąż noszę naszego urwisa i wcale mi to nie przeszkadza i w nosie mam teksty o tym czy nosic czy nie. :ico_nienie: Po to jestem dla niego żeby czuł się bepiecznie i kochany. choc teraz maluch jest na etapie ciągłego wstawania do siadu :ico_olaboga: ledwo co sie go połozy, a ten już myk i głowa w gore by usiąśc :ico_olaboga:
Wczoraj byłam na przymiarce sukienki :-D Znów się w niej zakochalam! :ico_wstydzioch: Muszą mi poszerzyc plecki, bo cycore mam za duże i nie można jej u góry zapiąc, i jeszcze halkę mi odrobiną przedłużą, bo ma dole sukienka mało się rozszerza. mam fotki siebie w sukience, więc później wkleję. Do tego jeszcze odpowiednio dopasują górę sukienki na biuście i będzie jak ulał. :ico_sorki: 12.08 kolejna przymiarka :ico_brawa_01: już się nie mogę doczekac. Wczoraj odebraliśmy obrączki :ico_brawa_01: Cudowności!!! :ico_brawa_01:
Tak wam nadaję o tym slubie, bo już sie nie mogę doczekac :ico_wstydzioch:

NICOLA_1985

03 sie 2010, 09:14

hej
Tibby nie dziwie sie ze sie nie umiesz doczekac :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: dawaj focie sukienki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :-D

my tez wyspani :-) przyjechala moja mama i zabrala Karoline na rehabilitacje, ja z Krystiankiem przy kompku ale zaraz zabieram sie za łazanki a mój Seba dzisiaj sobie zrobił wolne bo sie źle czuje, chyba grypa jakas sie u niego rozwija :ico_noniewiem: zeby mi dzieci nie pozarazał :ico_noniewiem:

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

03 sie 2010, 15:02

hej
Tak wam nadaję o tym slubie, bo już sie nie mogę doczekac :ico_wstydzioch:
to zupełnie tak jak my :-D , nawijaj nam o wszystkim żebyśmy były na bieżąco
NICOLA_1985, piekny pokoik Karolinki, a wy mieszkacie w domku czy mieszkaniu? bo takie spore te pokoiki dzieciaczków :-)

a my z moim P. planujemy wakacje chcemy jechać w góry żeby z małym sobie pospacerować ale ciagle nie możemy sie zdecydować. Ja chce jechać do jakiegoś fajnego hotelu spa tylko nie jakoś strasznie drogo najlepiej jak był by już z basenem ale zato na krórej tak na 5 dni a mój mężuś to wolał by jakiś pensjonacić przyzwoity z wyżywieniem ale za to na 7 dni ale ja nieukrywam że z takim malutkim dzieckiem to chciała bym jechać na krócej :ico_noniewiem: może znacie jakieś ciekawe miejsca polećcie coś??? :ico_sorki:
a wy wyjeżdzacie gdzieś z maluchami?

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

03 sie 2010, 15:11

oto fotki:
ja w sukience - bez poprawek jakichkolwiek - taka prosto z wieszaka:
Obrazek

tak wygląda góra sukienki:
Obrazek

to są nasze obrączki - kiepska jakośc:
Obrazek

a tak właśnie wyglądają nasze obrączki - zdjęcie katalogowe - tylko nasze są ciutek cieńsze:
Obrazek

kaczorek, przepraszam, że jeszcze nie doszły do ciebie te kupione tabletki, ale NA SERIO nie mam ani grosza przy duszy żeby ci wysłac listem je. W pt powinnam miec wyplate, wiec w poniedzialek od razu idziemy wysłac i zwiadomienia na slub i przy okazji zajme sie twoim listem z tabletkami ;-)
Niestety my na wakacje nigdzie nie wyjeżdżamy, bo mamy slub i chrzciny, więc to jest chyba zrozumiałe. ;-)
kaczorek, trzymam kciuki żebyście się dogadali co dowyjazdu i żebyście znaleźli odpowiednie dla was wszystkich miejsce.

NICOLA_1985

03 sie 2010, 15:25

kaczorek mieszkamy w bloku w m5 wiec w mieszkaniu mamy dosyc duzo miejsca, 70 m2. po za tymi dwoma pokojami mamy jeszcze dwa dodatkowe dwa razy wieksze (salon i nasza sypialnie) , do tego kuchnia (malutka) i łazienka razem z wc ( tez malutka) + wiadomo przedpokój łączący pokoje dzieci po jednej stronie mieszkania z salonem bo do naszej sypialni sie przechodzi z salonu (taki pokój na tyłach mieszkania :ico_oczko: i to wiekszy niz salon :ico_haha_01: )
bardzo sie ciesze ze udało nam sie kupic takie duze mieszkanie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: no ale teraz trzeba to spłacac.. eh... banki złodzieje... :ico_noniewiem:

tibby sukienka śliczna a Ty jaka laska w niej :-) , obraczki tez bardzo ładne :-D , my mamy z białego i żółtego złota z wzorkiem przez środek

[ Dodano: 2010-08-03, 15:27 ]
kaczorek my w tym roku nigdzie nie jedziemy bo po pierwsze Krystianek jest troszke za mały a po za tym kwestia finansowa... :ico_noniewiem:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sie 2010, 15:45

stawiam :ico_tort: :ico_tort: za 4 miesiace Zuzi ale za to daje nam dzis popalic pol dnia krzyczy nie wiem czy to juz zeby.

kaczorek, co do wakacji to jedziemy 15 sierpnia nad morze ale jeszcze nie wiemy gdzie

tibby, sliczna sukienka bedziesz piekna panna mloda

NICOLA_1985, zazdroszcze takiego duzego mieszkania my mamy 34m

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

03 sie 2010, 16:58

wisnia3006, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 4.miesiące Zuzki! Jejku, jak to szybko zleciało :ico_olaboga: Dopiero pamiętam co się urodziła, a tu już taka panna! daj nam jej aktualne zdjęcie!!! :ico_sorki:

NICOLA_1985

03 sie 2010, 18:16

wisnia :ico_brawa_01: dla Zuzi za 4 miesiace :-D ale juz dorosła panna super :-)
a co do mieszkanka no to rzeczywiscie 34 m to troche mało... :ico_noniewiem: przynajmniej dla mnie... ja mieszkalam z siostra i rodzicami na m3 i wiem ze ciezko było, ciasno... :ico_noniewiem: zawsze mówiłam sobie ze chce miec duze mieszkanie zeby moje dzieci miały osobne pokoje a ja swoja własna sypialnie... no i moje marzenie sie spełniło.. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2010-08-03, 18:18 ]
zdjątko aktualne prosimy Zuzinki naszej kochanej :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sie 2010, 18:50

wkleje zdjecie ja M wroci z pracy.

wlasnie pisze podanie o przedluzenie macierzynskiego. bo jutro musze jechac do szkoly zlozyc zdjecia do dyplomu i od razu wejde do pracy

Wróć do „Przedszkolaczki”