Zubelek Ty to potrafisz człowiekowi poprawić humorek
i kto to mowi?? marta hihi aparatka
obie jestescie udane hehe
zubelek nie przejmuj sie hihi literowki zdarzaja sie kazdemu
ja tak szybko klikam ze nie mam czasu na czytanie hehehe
zwlaszcza teraz hihih
bo ja na szybko.. chaotycznie napisze.. sorki ale powinnam teraz robic mnostwo innych rzeczy za wyjatkiem siedzenia na tt.. ale rozumiecie.. wy nalogowe tiktakowiczanki mnie rozumiecie prawda kochane??
teraz zostalam sama.. az dziwnie... na 2 godziny totalnie sama... adas zabral leosi i tate na mecz.. a ja mam czas zeby sie wyszykowac . bo jak wroca to dziadek zostaje z leonem a my wychodzimy na imprezke hehe
a ja zamiast sie kapac. i robic jedzonko (co by
fele jutro troche podtuczyc hehe).. to siedze z wami.. a co..
bylismy dzis w parku na spacerku polaczonym z jesienna sesja zdjeciowa
slonca nie bylo ale jesienne kolorki dodaja uroku i kolorow hehe
jak weszlismy do parku to leos zasnal hihi wiec sami sobie pstrykalismy fotki. potraktowalam wozek jako statyw hihi tzn ustawilam aparat na budzie od gondoli i bawilismy sie samowyzwalaczem
uwielbiam takie akcje hihi
adas sie smial, ze zamiast postawic wozek blizej to uzywalam zooma i biegalam co chwile do aparatu zeby ustawiac kolejne fotki hihi
ale wolalam tak sie poruszac i siegnac tylko reka hehe
jak rzuce na fotosik to wkleje
hehe
potem leos dolaczyl do zdjec hehe
po powrocie szybko na basen. pojechalismy sobie indywidulanie tym razem. tam gdzie byl mniejszy dla maluchow i taki do plywania wiec moglam sie troche rozruszac a tatus ktory lubi moczyc tylko dupsko w wodzie byl happy
a po basenie.. juz dziadek przyjechal
na skypie pogadalismy z rodzinka.. i nastal wieczor
szybki dzionek na maxa hihi
tak jak lubie
adas tylko woli przystopowac i odpoczac.. no ale coz... czasu brak hihi
teraz tez pewnie znerwicowany bo nasi graja hehe ale wierzymy w nich i trzymamy kciuki
POLSKA GOLAAAAAAAA
musze uciekac...
jasnie pani nie zdrarzylam jeszcze przeczytac tego forum.. ale miazga z tego co piszesz. jakies palanty...na maxa heheheheeh
wpadne jutro do luski zeby ci nie podpasc hihihihi
a brat ladna wioche odstawia... nieladnie
[ Dodano: 2007-11-17, 21:03 ]i to mial byc post na szybko
i jak tu mozna ze mna sie umawiac na godzine????
chyba wczesniej trze mi neta odciac hehehe