Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2009, 15:38

shoo, za każdym razem co oglądam te zdjęcia to śmieje się do łez - one są przekomiczne ;-)

[ Dodano: 2009-04-29, 15:42 ]
jeszcze zdjęcia z kapieli ;-)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2009, 15:43

margarita83, noo, moglabys je do gazety wyslac, pamietam, ze w ktorejs babskiej gazecie byla rubryka "moje dziecko powiedzialo, moje dziecko zrobilo.." i mozna sie bylo chwalic dokonaniami i przysylac smieszne zdjecia, powiedzonka itp... za najlepsze byly nagordy... mysle, ze Majka by jakas zgarnela :-D

[ Dodano: 2009-04-29, 15:45 ]
margarita83, zdjecia z kapieli super! a skad taki recznik wytrzasnelas?? bardzo mi sie podoba :-D ja mam zolty - kaczuszke :-)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2009, 16:39

cześć

ja dopiero teraz bo jakoś od rana kiepsko się czuje, głowa mnie boli ze :ico_szoking: , tabletki nie pomagają :ico_olaboga: . Dobrze że do południa G. był w domu to dziećmi się zajął, dziś dopiero o 10 zwlokłam się z łóżka ....

Gie, serio dzisiaj masz kiepski dzień :ico_pocieszyciel:
margarita, zdjęcia Majki te zza szyby naprawdę bardzo śmieszne :ico_haha_01: i z kąpieli super :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2009, 19:27

:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dziewczynki

ciekawe jak Gie mija popołudnie, oby dobrze :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-04-29, 19:28 ]
shoo, recznik Maja dostała na chrzciny, jest z Ikei ;-)

[ Dodano: 2009-04-29, 19:30 ]
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40132254

to ten Marta

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2009, 19:37

margarita83, recznik jest zawodowy :-D

Iwona H, moze cos Cie lapie... coz moge powiedziec... zjedz czosnek!! surowy :P

ja juz wykapalam Jasperka.. od czasu, kiedy zaczal raczkowac, to caly jest brudny! mimo, ze codziennie zamiatam, a myje podlogi co drugi dzien... chyba musze zaczac je myc codziennie :/ tak samo z jego kapielami, chyba zaczniemy sie kapac codziennie, a nie co 2-gi dzien, jak do tej pory... poza tym, cieplo sie robi, wiec pewnie tez maly sie wiecej poci, jak kazdy :ico_noniewiem:

kolacje tez juz zrobilam.. teraz dochodzi.. zrobilam curry z krewetkami-gigantami :-D
jeszcze nie kosztowalam, ale tym razem zamiast 6 papryczek chili wrzucilam 4... az sie boje tego skosztowac, po ostatnim razie, kiedy bylo TAKIE pikantne (w nadziewanych baklazanach), ze oczy mi z orbit wyszly :ico_szoking:
ale przynajmniej A. smakowalo, bo on lubi takie ostre potrawy :ico_noniewiem: takie, po ktorych sie zionie ogniem :ico_oczko:

oo wlasnie wrocil... zatem zajrze jutro :-) moze troszke pozniej, niz zwykle, bo zamierzamy rano z Jasperkiem isc do Gibraltaru poogladac spacerowki i moze kupic jakies ciuszki, bo te, co mamy - zeszmacone sa do potegi :ico_olaboga:

udanego wieczoru :-)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2009, 20:23

ale przynajmniej A. smakowalo, bo on lubi takie ostre potrawy :ico_noniewiem: takie, po ktorych sie zionie ogniem :ico_oczko:
no P. też uwielbia takie jedzonko, ja tez ale nie az takie jak on. On do każdego dania dosypuje pieprzu albo chili :ico_szoking:

dzisiaj byłam u nas na podwórku, umyłam samochodzik, a z Mają bawiła się teściowa :ico_szoking: , zaprosiła nas na obiad na piątek :ico_szoking:

mieliśmy jechac do Zoo w piątek albo w niedzielę, więc chyba pojedziemy w niedzielę, jeżeli do tego czasu się nie pozabijamy ;-)

Tak więc i ja zmykam.
Kolorowych snów babeczki.

Ahah - Emi ma już 8 ząbków, po 4 na dole i górze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2009, 20:49

Ahah - Emi ma już 8 ząbków, po 4 na dole i górze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
serio? :ico_szoking: dużo!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Emi

[ Dodano: 2009-04-29, 20:55 ]
A.... u nas wyjazd jest pod znakiem zapytania i nie z powodu zamiany zmian (tu już dogadali się) ale z powodu ospy :ico_zly: , to znaczy ciekawe czy ospa u nas nie zawita bo dziś dowiedziałam się,że jest wysypana córka mojej siostry a z moimi dziećmi bawiła się 2 dni temu :ico_noniewiem:
w piątek po południu mieliśmy jechać, no zobaczymy....
Iwona H, moze cos Cie lapie... coz moge powiedziec... zjedz czosnek!! surowy :P
wydaje mi się,że to nie z choroby tylko ciśnienie :ico_noniewiem: , głowa już nie boli, zobaczymy co będzie jutro.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2009, 08:16

dzien dobry, ja sie dzisiaj szybko melduje, bo za chwile wychodzimy.. zajrze pozniej i napisze wiecej :-)

nocka taka sobie, maly o 3 zaczal sie budzic, bo smok, bo sie przekrecil itd... pozniej, jak juz zasnal, to A. zaczal chrapac i nie dalo sie spac :/ dlatego na reszte nocy przenioslam sie do drugiej sypialni i bylo cacy ;-)

aa i w koncu dostalam @ :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ale ulga :-D

margarita83, obiadek u tesciowej? juz chyba macie lepsze konakty, nie??

Iwona H, uuu... lepiej nie ryzykowac z ta ospa... a Patryk przechodzil juz jakies "dzieciece choroby"?

brawo dla Emilki.. rzeczywiscie 8 zabkow to duzo, ale Jej wczesnie w ogole zaczely wychodzic :-) pewnie juz wszystko ladnie gryzie...
ja zaczelam podawac Jaspiemu sloiczki z wiekszymi kawalkami i jak sama gotuje, to juz nie wrzucam do blendera, tylko widelcem rozgniatam i je.. mimo, ze na poczatku mial odruch wymiotny ;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 kwie 2009, 08:57

Witam lachony :)

Więc - wszystko się poukładało jednak wczoraj - mialyscie racje:

Po pierwsze:

wymienili mi tę kartę :ico_sorki: :ico_sorki:

Po drugie:

bilans samobójców równy zeru :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Po trzecie:

poszlismy zamowic wykładzinę... okazało się, że jest na miejscu i muszą ją tylko dociąć i obszyć, więc będzie do odbioru już dzisiaj :ico_sorki: Wyszlo 490 zł z 5% upustem, a że miałam przy sobie tylko 470 zł, bo się nie spodziewałam, że od razu ją kupimy, zaproponowałam, że te 20 zł dopłaci dzisiaj Pan przy odbiorze. Ale Pani w Komforcie po prostu zwiększyła nam upust i zapłaciłam niecałe 470 zł :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Po czwarte:

teść jednak nigdzie nie jedzie na długi weekend, więc Pan wcisnął mu psa, tak więc nasz wyjazd jednak wypali :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Ja wczoraj prałam, a Pana wysłałam na zakupy weekendowe, bo sobie uświadomiłam, że to będą święta, więc pewnie wszystko pozamykane... Dzisiaj po pracy zacznę nas pakować (Pan idzie na 18:00 do pracy, więc moja mama przyjedzie o 16:00 po swojej pracy na godzinkę zająć się Su, a Pan w tym czasie pojedzie po dywan-ja jestem w domu ok. 16:40 dopiero), a w piątek pewnie ok południa wyjedziemy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: cieszę się niesamowicie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Oby wszystko wypalilo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

MARGARITA - jak zobaczyłam wczoraj balkonowe zdjęcia Majki, to mało z kanapy nie spadłam... :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: aż Pana wolalam z kuchni, żeby tez to zobaczył... no nie z tej ziemi... hahhaaaa.... :-D :-D :-D
No, widzę, że teściówka się rozkręciła... :ico_brawa_01: Mam nadzieje, ze sie pogodzicie z Panem do tego weekendu i jednak będzie mila atmosfera...

IWONKA - mam nadzieje, ze ominiecie jednak te ospe :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: i wyjazd wypali :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

SHOO - witaj... przykro mi z powodu kiepskiej nocki... Ale co to za tajemniczy wypad tak z samego rana?? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

U nas nocka może być... ja dzisiaj sie zlitowalam nad panem i polozylam sie od brzegu, zeby mogl sie wyspac, bo na noc do pracy, a po powrocie dlugo nie pospi, bo wyjezdzamy. Mala obudzila sie o 1:00 na karmienie, a potem po 4:00. Jak wychodzilam do pracy o 6:00, to jeszcze spala... :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-04-30, 09:00 ]
aaaa i zapomnialam dzisiaj komorki z domu... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-04-30, 09:56 ]
acha, moj dlugi weekend nieco sie przedluzy, bo Pan idzie od poniedzialku do srody do pracy na caly dzien, a tesciowa jeszcze w tym szpitalu, wiec nie mamy co zrobic z Su, wiec ide na 3 dni urlopu, juuuppiii!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2009, 10:08

Dzień dobry :-)
Gie, jak miło, że wszystko sie poukładało - uff :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No wiem, że zdjęcia Majki powalają, ja za każdym razem brechtam.
Jeżeli chodzi o P. to wczoraj normalnie gadaliśmy przez tel. - mamy plana w piątek po obiadku u teściówki wyruszyć do zoo ;-) , mamy ok. 60 km więc do kąpieli akurat wrócimy :-)
shoo poszła z małym do Gibu na zakupy ciuszkowe - pisała wczoraj, może ominęłaś ;-)
no i masz szczęście - odpoczniesz trochę :-)
brawo dla Emilki.. rzeczywiscie 8 zabkow to duzo, ale Jej wczesnie w ogole zaczely wychodzic :-) pewnie juz wszystko ladnie gryzie...
no tak wcześnie, i jakoś ładnie jej to idzie, zuch dziewczynka :-)

[ Dodano: 2009-04-30, 10:12 ]
Obrazek

[ Dodano: 2009-04-30, 10:13 ]
zajebiaszcza ikonka :DD :DD :DD

[ Dodano: 2009-04-30, 10:15 ]
A my kupujemy Majce cos takiego ;-)
http://www.allegro.pl/item619425912_sup ... arcie.html - jeszcze tylko muszę wybrać odpowiedniego sprzedawcę :DD

Chciałam kupić zwykłą drewnianą, ale P. nie chce :ico_zly:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”