Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 lis 2008, 20:36

no to udanej i "szybkiej"nocki zycze Doris :-D

a ja jutro do lekarza brrrr....ciekawa jestem jak ona mnie to zbada :ico_noniewiem: no ale chyba tak normalnie bo mowila ze trzeba wymaz zrobic i zebym sie najlepiej od razu do lekarki umowila a nie do pielegniarki zeby nie musiec 2 razy "tego"powtarzac...oni tu nie lubia "tam zagladac i raczej tego unikaja :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2008, 20:56

Jestemmmmmmmmm :ico_haha_01:

Moi chłopcy już śpią, D. wrócił z giełdy w bardzo złej kondycji, od rana boli go żołądek i ma biegunkę plus ból głowy więc wziął Smectę, No-spę i poszedł już lulu :ico_sorki:

Daria domek mi się podoba, cena rzeczywiście przystępna, tak myślę :ico_noniewiem: Kuchnia rzeczywiście mała choć chyba tych samych rozmiarów co nasza obecna hehe. A zabawa z paluszkami była przednia :ico_brawa_01: :-D Wiktor dziś wcinał sam makaron widelcem i też sporo upadło na dywan :ico_oczko:

Karola u ciebie też chyba się działo, co ? :ico_oczko: Grunt, że dzieciaczki zadowolone :ico_oczko:

Ewcik aha, a dlaczego nie obroniłaś się od razu ? To znaczy, że masz już fomalnie mgr czy nie ? A pracę napisałaś czy nie ? Temat masz ?

Daria no myślę, że jutro rzeczywiście zbadają cię dopochwowo ... Nic miłego ale parę sekund i po krzyku. Ja też muszę zrobić cytologię przed wylotem :ico_sorki:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 lis 2008, 21:04

Kamila,oby to nie byla zadna grypa zoladkowa ...bo to nic fajnego,i oby na D. sie skonczylo :ico_noniewiem: :ico_sorki:
ale czas leci...za miesiac juz D. leci nie? :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2008, 21:13

Daria oby nie, na wszelki wypadek nie zbliżał się do małego :ico_sorki: :ico_sorki: Ale teściówka też rano biegała do kibelka więc może coś im zaszkodziło :ico_noniewiem: gorączki nie ma, nie wymiotuje :ico_sorki:

Nooooo, już miesiąc i zaczyna do mnie docierać, że wyjeżdża i że zostanę sama na jakieś 2,5 - 3 miesiące :ico_olaboga: Zaczynam się bać, będę tęsknić :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-11-30, 20:14 ]
Mam nadzieję, że ten staż pomoże mi przettwać bo w sumie do 16 będę zajęta i nie będę miała czasu myśleć :ico_noniewiem: Jedynie wieczorami i w wekendy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 lis 2008, 21:38

Kamila,no ale tak patrzac realnie to z tesknota nie powinno byc zle nie?jednak twoj D. duzo pracuje i malo macie czasu dla siebie nacodzien...no i w weekendy tez na gieldy jezdzi i te sprawy tak wiec bedzie tak jak zawsze-poza wieczorami bo jednak wtedy bedziesz sama no ale zawsze na skypie mozecie pogadac ...za to jak dojedziesz do niego to az iskry pojda pewnie :-D :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-11-30, 20:41 ]
no i wez jeszcze pod uwage ze bedziesz musiala caly ten wyjazd zaplanowac,pakowanko i reszta...latanie po aptekach,lekarzach i inne takie tez Ci zajma czas....az sie boje ze dla nas go nie znajdziesz wtedy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2008, 21:42

Daria masz w sumie rację ... On pewnie gorzej zniesie ten czas ze względu na Wiktora :ico_noniewiem: no i ciekawe jak mały ...

A z tymi iskrami hehe, tylko żeby po 9 miesiącach na świecie nie pojawiła się mała Iskierka :-D

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2008, 21:58

widzę, że humorki przednie...
Glizdunia ten domek mi się podoba, sympatyczny! a jak u Was się tak zaczęło, to aż się boję jak to się skończyło!!! :ico_haha_01: a jutro wiesz, że my wszystkie będziemy myślami z Tobą!!!
Doris co za gnojki! a Ty tylko to robisz czy jak, że akurat Ciebie opr...? olej to, jeszcze trochę wytrzymasz...
Ewcik karciany wieczór? brzmi ciekawie...
Kamizela biegunka??? no oby się na Wiktora nie przeniosło, tfu tfu!!! a racja, oby z tej tęsknoty, a raczej radości ze spotkanie potem iskierki nie było!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 lis 2008, 22:00

Kamila a czemu nie?to nawet lepiej bo skoro i tak planujesz pobyt w domu przez jakis czas to byloby Ci na reke nie?a tak to tu sie pracuje w ciazy az do min.29tyg. i ciaza ,Wiktor i praca to duzo juz...wiec moze jak chcecie dziecko to lepiej od razu zeby odchowac troche nim pojdziesz do pracy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2008, 22:01

Karola hehe a może nawet mogłaby być :ico_noniewiem: :ico_oczko: To byłby powiedzmy kwiecień więc termin miałabym an Nowy Rok 2010 - Wiktor miałby 2,5 lat :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2008, 22:07

wiesz, tka napisałam bo bo sama tak wcześniej napiasałaś...nie żebym miała coś przeciwko... :ico_nienie: ja popieram całkowiecie
Hania poszła spać...ale cholera wydaje mi się, że miała gorączkę... :ico_noniewiem: już nie mierzyłam, ale głowa dość ciepła... :ico_noniewiem: od czego? aż się boję nocki
a dziś ja mam owulację i cholernie mnie znów boli...

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”