Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 kwie 2009, 10:46

witaj MARGARITA :)

Ciesze sie, ze z P. juz lepiej :) I mam nadzieje, ze wypad do ZOO sie uda, chociaz podejrzewam, ze w taki dlugi weekend beda tlumy w podobnych miejscasch... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Ikonka fajna, ale nie moge patrzec na te zalzawione oczeta... :ico_placzek:

hustawka baaardzo mi sie podoba... pokaze Panu, to moze i my kupimy... a czemu Ty chcesz zwykla drewniana??

[ Dodano: 2009-04-30, 10:51 ]
aaaa, zapomnialam napisac:

wczoraj PATI przyslala mi sms-ka... tylko, ze przeczytalam go na szybko pomiedzy jakimis czynnosciami i nie przyswoilam sobie dokladnie... wiem, ze wszystko u nich ok i chyba Eris pelza do tylu, no i ma juz 2 zebalki... jak bede w domu, to Wam przepisze dokladnie tego sms-a (przeciez nie mam teraz komorki :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: )

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2009, 11:58

Gie, pewnie masz rację z tymi tłumami, ale przecież nie będziemy siedzieć w domu. No zobaczymy jak to wyjdzie.
Z P. to my tak tylko przez telefon - podejrzewam że taka normalna rozmowa to będzie dzisiaj bądź jutro. Nie chcę psuc tego weekendu, ale pozostawienie sprawy bez poskutkuje kolejną awanturą tego typu. Mam juz dosyć więc chcę widzieć jasność w tej materi, a że akurat padło na długoi weekend - no cóż - życie :-|

dlaczego huśtawka drewniana - kosztuje 30 zł, a nie 130 zł :ico_noniewiem:
Choć ta plastikowa jest znacznie bezpieczniejsza więc chyba za moment ją kupię - mam dzisiaj takie luzy że śmigam po necie aż miło :P

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 kwie 2009, 12:28

Gie, pewnie masz rację z tymi tłumami, ale przecież nie będziemy siedzieć w domu.
no racja, nie napisalam tego po to, zeby Was odwiesc od pomyslu - kazdy wypad jest lepszy, niz siedzenie w domu... :-D
Z P. to my tak tylko przez telefon - podejrzewam że taka normalna rozmowa to będzie dzisiaj bądź jutro. Nie chcę psuc tego weekendu,
racja, zawsze lepiej zalatwiac takie sprawy jak najszybciej... zycze powodzenia :)
dlaczego huśtawka drewniana - kosztuje 30 zł, a nie 130 zł
no racja, moglam sie domyslic, ze pewnie ten plastikowy bajer jest spro drozszy... :ico_puknij:

kupilas juz??
a co z tym siedzonkiem na rower??

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2009, 13:29

hejo, witam ponownie :-)

Gie, tak jak Marta napisala, skoczylam do Gibu polazic po sklepach.. poogladac wozki (parasolki), ubranka itp.
kupilam malemu 2 sliczne koszulki (rozmiar 6-9 miesiecy, ale tak mi sie podobaly, ze nie moglam sie oprzec, a to byly ostatnie sztuki i nie mieli wiekszych :( ) powinny byc dobre na teraz, ale za miesiac pewnie beda za male :ico_placzek:
kupilam tez smoczki i skarpetki, ktore niby nie spadaja ze stop, tak jest napisane na opakowaniu... zobaczymy :ico_puknij: bo to byl nasz odwieczny problem - zeslizgujace sie skarpety..

margarita83, hustawka fajna, tylko ja bym miala problem z jej zawieszeniem... tzn. tak na raz to okej, ale nie chcialabym, zeby mi w drzwiach wisiala non stop :ico_noniewiem: gdzie ja zawiesicie ??

Gie, no widzisz babo!! wszystko sie ulozylo, trzeba tylko byc spokojnej mysli i nie panikowac :-) fajnie, ze jedziecie i ze bedziecie miec juz ten dywan.. w koncu mala bedzie mogla sie wyszalec do woli :-)

aa co do ZOO, to uwazam, ze to jest super sprawa.. nasze dzieci sa juz na tyle "kumate", ze beda zainteresowane zwierzakami... jak mysmy byli w ZOO (jakies 3-4 miesiace temu), to Jasper byl jeszcze za maly, zeby cokolwiek go ruszalo... chociaz wodzil oczami za malpami i papugami :ico_noniewiem:

a tlumy, no coz, trzeba sie liczyc z tym, ze nie bedzie pusto :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2009, 16:36

margarita83, hustawka fajna, tylko ja bym miala problem z jej zawieszeniem... tzn. tak na raz to okej, ale nie chcialabym, zeby mi w drzwiach wisiala non stop :ico_noniewiem: gdzie ja zawiesicie ??
hmm, chyba w drzwiach i pewnie będziemy ja podwieszać żeby nie przeszkadzała - zdaje się na męża - on na pewno coś wymyśli ;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 kwie 2009, 17:35

heja, wpadlam tylko wstawic foty dywanu i Su i zabieram sie za pranie, sprzatanie, pakowanie... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: ale mi sie nie chce... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jak Wam sie podoba dywanik??

[ Dodano: 2009-04-30, 17:41 ]
aaaa, i cytuje esa od Pati:

Hej. U nas wszystko ok, na razie wszystko stoi, w piatek zdajemy klucze ze starego mieszkania, wiec w koncu ruszy sie cos tu. A co na watku, jak pociechy, jak Su? Msmy 2 zabka, Erik zasuwa do tylu jak perszing, wszedzie go pelno, a od wczoraj mowi baba. Pozdrow dziewczyny. Buziaczki.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2009, 18:07

margarita83, no, jak sie ja da podwiesic tak, zeby nie zawadzala, to git :-)

nas tez wzielo na przeprowadzke.. za drogo wychodzi to mieszkanie, jeszcze jak doliczyc prad i wode, to naprawde za duzo placimy... znalazlam na internecie ogloszenie domu na sprzedaz... na pierwszy rzut oka jest ok, 3 sypialnie, 2 lazienki, taras, kuchnia wyposazona, blisko do Gibraltaru (wazne ze wzgledu na prace Adriana i przyszly zlobek, przedszkole, czy co tam..) i podobno ma widok na morze.
mozecie sobie kuknac http://www.123propertynews.com/property ... ty_id=2148 - po prawej na dole sa dodatkowe 2 zdjecia, wyglada ladnie..
chcemy pojechac obejrzec ten domek... cena przystepna... moze wezmiemy kredyt i kupimy, jak nam sie spodoba :-) fajnie by bylo miec cos swojego, zamiast ciagle wyrzucac pieniadze "w bloto", placac czynsz obcym ludziom... a jak gdzies wyjedziemy i tu nie bedziemy mieszkac, to zawsze mozemy komus wynajac ten dom, chetnych tu nie brakuje, bo pelno ludzi pracujacych w Gibie tam nie mieszka i woli Hiszpanie, bo jest taniej... napisalam do tej agencji, zobaczymy, kiedy bedzie mozna tam pojechac :-)

aa w ogole, Jasper tak mi sie rozlatal, ze przed chwila spuscilam go z oczu na doslownie 2 minuty, a ten polecial do kuchni :ico_olaboga: i zaczal sie dobierac do miotly... dobrze, ze sie na niego nie przewrocila, bo to taka duza miotla :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-04-30, 18:11 ]
Gie, dywanik super, material bardzo podobny do naszego, taka "sprasowana owieczka" :-D ze zdjecia wyglada, ze nawet dokladnie ten sam material... a Zuzia jak ladnie juz siedzi!! :-D brawo :ico_brawa_01: moj jeszcze tak prosto nie siedzi, pochyla sie do przodu, albo podpiera rekami na bokach ;-)

[ Dodano: 2009-04-30, 18:14 ]
Gie, i widze, ze tez miotle trzymasz w poblizu... i kable tez ;-) u nas to bylby pierwszy cel, w przeciagu 10 sekund Jasper by sie dobral do miotly i zaczal szarpac kable :ico_olaboga:

a co do SMS-a Pati, to Erik juz chyba chodzil do tylu, jak ona jeszcze byla na watku, albo cos mi sie zle kojarzy... moze teraz szybciej chodzi :-D i :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za drugiego zabka!!

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2009, 18:16

hejka

Gie, dywanik super :ico_brawa_01:
shoo, na pierwszy rzut oka domek wygląda całkiem całkiem, fajnie jest mieć swoje gniazdko, może akurat Wam się spodoba,uda wziąć kredyt i kupicie sobie.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2009, 18:18

aha, a Jasperkowi kupilam te koszulki :-)

http://www.mothercare.com/Stripe-and-li ... 1&mcb=core

[ Dodano: 2009-04-30, 18:20 ]
Iwona H, hej.. no, wyglada fajnie, ale malo zdjec, poza tym sa male, chociaz z tego, co mozna zobaczyc, to jest niezle (naprawe te domy tutaj to sa zapuszczone!), ten wyglada czysto i przytulnie. mam nadzieje, ze rzeczywistosc nas nie rozczaruje ;-)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2009, 18:51

shoo, koszulki fajne :ico_brawa_01:

kurcze, nie ma moich suwaczków :ico_placzek:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”