Super !!!
Czyli mnie przeskoczyła hihi
Ale się cieszę
znam dziewczyny które przed porodem szły do kosmetyczki na manicure, pedisure i opalanie natryskoweA jak, na porodówce też jakoś trzeba się prezentować hehe
ja to mogę rodzić w każdej chwili ale mój syn nie spieszy się na świat w związku z tym idę poszaleć z odkurzaczem aczkolwiek pod kocykiem jest mi bardzo przyjemnieNo to jak margolcia urodziła to mogę zabierać się za sprzątanie
Czytając powyższe myślałam, że napiszesz że jak margolcia urodziła to teraz Ty możesz iść rodzić
no co Ty, zobaczysz że Martynka do tygodnia będzie na świecieMax 3 tygodnie i tego się trzymam
Wiesz co czytałam o tym, czy pies czuje dziecko w brzuchu. Wszystko wskazuje na to, że jak najbardziej tak. Z pewnością czuje tętno. Moja psina nie tyle chodzi za mną, co jak siedzę na kanapie dosiada się do mnie i perfidnie dosuwa tak że nie raz boki zrywam ze śmiechu, przytulając się do brzucha. I jest to dziwne, bo nigdy tak nie robiła ! Zawsze śmialiśmy się, że ma charakter kota i chodzi własnymi ścieżkami.A właśnie Mad miałam się Ciebie pytać. Czy Twój pies pilnuje Cie bardziej niż zwykle??
Po cichu tak liczę, ale głośno nie mówię co by nie zapeszaćAga26 napisał/a:
zobaczysz że Martynka do tygodnia będzie na świecie
Ja tez tak mysle
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość