jak to zrobiłaś??????? kąpałaś ją w wanience???wykapalam Zuzie na spiocha!!!!!
można nakarmić na śpiocha, przebrać, ale wykąpać.....

noo, bardzo grzeczny chlopczyk z niego, sama sie dziwie po kim on to maale ten Wasz Jaspi, to zlote dziecko
ja bym kojca nie brala, tylko duzy koc... skoro mowisz, ze Zu jeszcze nie przemieszcza sie za bardzo, to kocyk w cieniu bedzie idealnyJa juz prawie spakowana... kurna, ile tego...Jak my sie do fury z tym zapakujemy - dont noł...
Kojec (pomyslalam, ze przyda sie np. na dwor...), wozek, nasza torba z ciuchami, Zuzi ubranka, ogromna torba z zarciem, fotelik... ehh...
![]()
Hhhheeeee, Su sie wywsciekala na nowym dywanie, a teraz na nim spi![]()
sprobuj takie cwiczenie: dziecko lezy na brzuszku i widac, ze chce isc do przodu, to podstawiasz swoje dlonie pod jego nozki, ale bez nacisku.. i pozwalasz sie dziecku "odbic" - dobre cwiczenie na miesnie nogJak na razie - mala kreci sie wokol wlasnej osi, a wczoraj wieczorem jak lezalam z nia na lozku, to tak troche pelzala do przodu - raczkowanie jeszcze nie...
to tylko pozazdroscic brataCo do brata - a więc UWAGA pochwalę się - mianowicie brat jest szefe kuchni w Zajeździe Tumidaj, potrafi szyć np. ciuchy, firanki, ufarbować włosy jak również je wymodelować i upiąć w koka np., no i obciąć też potrafi
Tak naprawdę to on potrafi chyba wszystko, no może samochodu nie naprawi - ogólnie jest złota rączka.
ja uwazam, ze u nas jest jeszcze za zimno, zeby polozyc dziecko na kocu na golej ziemi...ja bym kojca nie brala, tylko duzy koc... skoro mowisz, ze Zu jeszcze nie przemieszcza sie za bardzo, to kocyk w cieniu bedzie idealny
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość