Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 gru 2008, 10:10

Niech blask tych swią sprawi
by były najpiękniejsze na świecia a białe pyłki
lecące z nieba stworzą nastruj tych świąt
zycze wszystkim ludziom na ziemi
by te święta zbliżyły ich
bo to jedyny wyjątkowy czas
by przełamać te wszystkie pozostałe dni
niech pujda w zapomnienie
poprostu kochajmy swych bliskich
za każdy dzień
za uśmiech
za miłosc
która dali nam
więc WESOłYCH SWIAT życzę wam

Obrazek
Obrazek

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 gru 2008, 11:12

dziekujemy :ico_sorki: :ico_haha_02:

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 gru 2008, 11:33

wiatam moje kochane kolezanki
nadal mam malo czasu dla Was, przepraszam wpadlam tylko na chwile :ico_wstydzioch:
Chcialam Wam zyczyc kochane moje zdrowych pogodnych swiat, pelnych milosci, ciepla, aby Wam i waszym rodzina nigdy niczego nie brakowalo, duzo zdrowie dla wszystich dzieciaczkow(uwielbiam wszytkie) :-D i caluski dla Was przesyla Basia Zuzia i Michal :ico_oczko: jutro sie odezwe pappaa

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

24 gru 2008, 11:48

Witam i ja. dzisiaj zabiegana. wczoraj sie nie chcialo nic robić to dzisiaj trzeba w kuchni posiedzieć.
Jak bym już nie zajrzała to życzę wam Wesolych swiąyt w cieplej rodzinnej atmosferze. Dużo miłości, zdrowka i wszystkiego co najlepsze, bogatego Mikołaja, który przyniesie Wam i dzieciaczkom mnóstwo prezentów :) :-D

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 gru 2008, 14:46

TO NORMALNE, ZE TU PUSTO, BO [PRZECIEZ WSZYSTKIE COS GOTUJEMY CZY JESZCZE SPRZATAMY :-) mam nadzieje, ze jutro uda nam sie wszystkim pogadac :-) i pochwalic sie prezentami czy pokazac fotki :-)

wesolych swiat!!!

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 gru 2008, 15:40

RADOŚCI Z TEGO CO JEST,
NADZIEI NA TO CO BĘDZIE,
DYSTANSU WOBEC TEGO CZEGO ZMIENIĆ SIE NIE DA ,
DNI WYPEŁNIONYCH SZCZĘŚCIEM MIŁOŚCIA I RADOŚCIĄ.
SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ O KTÓRE WALCZYĆ WARTO,
RADOŚCI KTÓRĄ WARTO SIĘ DZIELIĆ
I PRZYJACIÓŁ Z KTÓRYMI CHCE SIĘ BYĆ
I NADZIEI BEZ KTÓREJ NIE DA SIĘ ŻYĆ
ORAZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO... Z OKAZJI ŚWIĄT dla Was wszystkich życzymy MY!!!!!

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

24 gru 2008, 21:43

Witam serdecznie w ten piękny wigilijny wieczor :ico_haha_01:

My już bylismy na wigili u teściów. Teraz siedzimy u rodziców na dole. Tzn ja teraz przyszlam, żeby uspic Julke a Kuba bawi się nowymi prezentami.
Był u nas Mikołaj. Myślalam, ze Kuba się będzie bal a on i cześć z nim zrobił i wierszyk powiedział i buziaka mu dał :ico_szoking: Julka też podeszla do Mikolaja i klepała go po nodze a jak ja Mikolaj wziął na ręce to mu brode chciała urwać :ico_haha_01:
Także ja idę się jeszcze troszkę pogościć

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 gru 2008, 22:10

u nas tez fajnie, Olo dostal kupę prezentów.... :-) szczesliwy, pelen wrazen... teraz juz spi, a my pijemy sobie fajnie :-) tak na smak :-) ja akurat limoncello :-) reszta rum z colą, na kedzenie juz patrzec nie mogę :-D

[ Dodano: 2008-12-24, 22:36 ]
MIkołaj byl u nas!!!

Olinek dostal samochod taki do jezdzenia po caaaalym domu :-)

Nastepnie zestaw młotkowy edykacyjny :-)

MIkolaja fakajacego koziolki i grajacego wiszocaego na spadohronie :-)

Chyba z 8 ksiazeczek takich twardych :-)

Zabawki gumowe do kapieli :-)

Bączka :-)

Zachwycony byl wprost, nie wiedzial, co sie dzieje!!! :-) :ico_brawa_01:

U mnie tez byl MIkolaj :ico_brawa_01: - dostalam dwie ksiazki, w tym "Kakstus w sercu" :-D dostalam zestaw do manicure, cudowny i bardzo porzadny, chyba na cale zycie :-) Dostalam bizuterie, plyn do demakijazu, lusterko, sciereczki do kuchni takie sliczne :-) swiece swiateczna olbrzymią :-) , sliczne figi :-) podkolanowki nieuciskajace takie grubsze troche :-) no i sliczna bizuterie Apart :-) :-D uffff :-D

[ Dodano: 2008-12-24, 22:36 ]
a poza tym bylo bardzo milo.... najwazniejsze, ze jestesmy razem.... :-)

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

25 gru 2008, 10:15

Witam z rana. Nocka ok. tzn. mała spala do 7 w swoim łożeczku ale nawet jak ją wzięlam to już nie poszła spać.

Anuszka super prezenty dostałaś. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: U nas Julcia dostała rakietę do ksztaltow vtech, lalkę raczkującą, takie pudeleczka co się jedno w drugie wkłada i wieżę z kółek.
Kuba dostał kolejkę, samochód, koparę, ciastolinę
Ja: taki jakby blender ale z pojemnikiem, zestaw kieliszków do wina, puder i podkład, błyszczyk, perfumy

Dzisiaj u nas na dole są gości. także pewnie też mnie dzisiaj nie będzie. :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 gru 2008, 11:22

Anuszka super prezenty dostałaś. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: U nas Julcia dostała rakietę do ksztaltow vtech, lalkę raczkującą, takie pudeleczka co się jedno w drugie wkłada i wieżę z kółek.
Kuba dostał kolejkę, samochód, koparę, ciastolinę
Ja: taki jakby blender ale z pojemnikiem, zestaw kieliszków do wina, puder i podkład, błyszczyk, perfumy
Ty tez :-) :ico_brawa_01: MIkołaj hojny dla nas :ico_brawa_01:

a gdzie reszta świętujących? :ico_szoking:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”