Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 gru 2008, 11:13

nie Zborra ,jeszcze nie w trakcie....dopiero u mnie 9.10 :-D

a Hani co sie dzieje? :ico_szoking: jedz do lekarza bo to najpewniej...jakies wirusisko sie przyplatalo pewnie :ico_noniewiem: to moze smekte jej podaj :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 gru 2008, 11:20

Wymioty i temperatura mogą wskazywać również stan zapalny gardła, nie koniecznie to od brzuszka. najlepiej skonsultować to z lekarzem jednak. Dużo zdrówka dla naszej Hanutki!!!! A ja miałam na spacerek, no ale zupe wstawiłam i pranko się jeszcze pierze więc zajrzałam.

GLIZDUNIA, daj znać jak już będzie po wizycie, napewno zajrzę tu po spacerze, bo pewnie nie wytrzymam.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2008, 13:01

U nas dziś piękna pogoda, podobnie jak u Sikorki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: więc już o 10 zapakowałam małego i na spacer :ico_haha_02: Najpierw sprawunki w sklepie a później bieganie za kotkiem :ico_haha_02: Teraz ja jem obiadek, a pałeczkę przejęła teściowa.

Karola a jednak gorączka :ico_olaboga: Oby to nie było nic poważnego :ico_sorki: Wiktor mi nie wymiotował jak miał tą temperaturę więc może rzeczywiście gardło :ico_noniewiem:

Daria czekamy na wieści :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

01 gru 2008, 13:17

my też juz po jednym bardzo długim spacerku, a na 15 idę na spotkanie z wrocławskimi e-mamami.

Zdjęcia "zdobyczy" wkleję wieczorkiem jak wrócę, bo M. zostawił wczoraj wieczorem fotaka w aucie, i nie zostawił mi kluczyków....

kamizela, z moją mgr to jest tak. Temat mam zatwierdzony od dwóch lat tylko nie mogę się zebrać do kupy i napisać pracy. W sumie mam jeden rozdział i to nie cały, bo co chwilę znajduję coś co można by w nim umieścić. Potrzebowałabym dwóch dni bez obowiązków, żeby go skończyć. Na zajecia juz nie chodzę bo nie mam na co. Wszystko mam pozaliczane, czasami wpadam tylko do mojego promotora żeby sie pokazać że żyję.

Idę położyć ALicję na drzemkę, bo zaczyna pokładać sie na podłodze

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 gru 2008, 13:25

halo halo,wrocilam :ico_haha_01:
no babka mnie zbadala"normalnie"i pobrala probki na wymaz....i mowi ze nic nie zauwazyla innego,nie wie skad te bole niestety...moze jakas infekcja wiec czekam 10 dni na wynik a potem jak sie okaze ze wynik dobry to dodatkowo zleci usg bo tak przy badaniu nic nie wykryla :ico_noniewiem: no wiec czekamy :ico_haha_01: czy ja mam schizy jakies czy co? :ico_noniewiem:
dzieki za kciuki,nie bylo zle bo lekarka fajna i nie ma tu takiego fotela ginekologicznego i wogole sympatycznie jest,pozakrywana recznikiem sobie lezalam zeby sie nie wstydzic w miare :-D :ico_oczko:
no i od razu Mayci po buty pojechalismy i kupilismy jesienne...zimowe sa blee i tak nie ocieplane a do kozakow w jej rozmiarze nogi wepchnac nie szlo a Maya takie cyry robila i zalewala sie lzami ze kupilismy takie w ktore wlozymy ciepla skarpete w razie mrozu i juz :ico_noniewiem: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2008, 13:25

Ewcik ale jeśli teoretycznie chciałabym ubiegać się o jakąś pracę to możesz mówić, że masz magistra ? Chyba nie skoro nie obroniłaś pracy :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-01, 12:28 ]
Daria to świetnie, widzisz, na razie wszystko wskazuje na to, że nic ci nie dolega :ico_sorki: :ico_sorki: :-) Teraz czekamy na wynik wymazu :ico_sorki:

A butki pokaż nam koniecznie :ico_sorki: Ja nie miałam większych problemów z kupnem kozaczków dla Wiktora. Ale jeśli u was i tak nie ma takich śniegów jak u nas to rzeczywiście założysz jej grupą skarpetę i będzie śmigać.

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

01 gru 2008, 13:42

kamizela nie mogę powiedzieć że mam mgr, bo go nie mam. To byłoby kłamstwo

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2008, 13:49

Ewcik chyba im dłużej będziesz odwlekać napisanie pracy tym trudniej będzie ci się do tego zabrać, nie ? Bynajmniej ja tak miałam :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2008, 14:18

Witam

pracy miałam w pip i jeszcze trochę :ico_olaboga: dobrze, że to ostatni tydzień jak mam wszystko :ico_sorki: od poniedziałku będzie lżej... :ico_sorki:

Daria cieszę się, że nie jest źle i czekam dalej na wieści jak wyniki. a pytałaś się tej lekarki czy to ta choroba co Gosia napisała?? nie pamiętam nazwy bo była skomplikowana.

A co znowu naszej Hani??? :ico_olaboga: Karola kuruj ją!!! i daj znać co i jak

kamizela, ja wierzę, że Wam się uda :ico_sorki: tęsknotę przeżyjesz.

Sikorko Karolek super mówi

kamizela, nie tylko Wiktor mało mówi, Kinga to też taka niemowa... teraz jest na etapie mówienia "atul" czyli artur :-D a tak to tylko: mama, tata, am, nie
i na imię dalej ma "nia/nie".

Ewcik, pisz pracę i się broń, bo im później tym gorzej

[ Dodano: 2008-12-01, 13:34 ]
Pamiętacie jak pisałam do 3 razy sztuka???

Znalazłam mieszkanie, co prawda dojazd do pracy A. będzie miał kijowy, ale powiedział, że da radę :)
2 pokoje 50m 1550 + opłaty na białołęce :)
dostałam zdjęcia na maila więc zaraz wrzucę na fotosika i pokaże Wam, ale od razu mówię, że zdjęcia robione komórką więc kiepskiej jakości, ale są :)
blok ma 5 lat :)
no i mieszkanie wolne od 1 stycznia więc w sam raz :ico_brawa_01:
na osiedlu ponoć mieszka sporo rodzin z dziećmi, jest sporo miejsc dla dzieci do zabawy, więc może Kinga zacznie mieć w końcu kontakt z innymi dziećmi :ico_sorki:
no i babka powiedziała, że trzyma je dla nas. Jutro A. jest umówiony z tą kobitką na oglądanie, podpisanie umowy itp.
oby tym razem się udało :ico_sorki:
lecę na fotosika

[ Dodano: 2008-12-01, 13:42 ]
Łazienka
Obrazek

Chyba przedpokój
Obrazek

Kuchnia - mi się podoba
Obrazek

Duży pokój
Obrazek

Nie wiem czy to garderoba, czy jakaś duża szafa
Obrazek

Mniejszy pokój
Obrazek

I znowu mniejszy pokój, ale inne ujęcie
Obrazek

[ Dodano: 2008-12-01, 13:52 ]
laski a Wy gdzie?

sama tu zostałam??

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2008, 14:53

doris, mieszkanko super bardzo mi sie podoba

u mnie bez zmian
nadal załamka i do tego jeszcze zjazd na uczelni ktory mnie dokumentnie wykończył

w przyszłym tyg tez mam i to musze jechac w sobote i niedziele

ewcik a jak ja studiuje zaocznie to tez mam to ubezpieczenie?

niewazne zresztą bo w piątek sie okaze

jutro M ma kolejną rozmowe ale to sie wszystko tak rozwleka w czasie

a ja dzisiaj zapisałam małą do złobka od wrzesnia ale nie wiadomo czy ją przyjmą bo dzieci w pień

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”