Czesc babeczki!
Wikusi spóźnione zyczenia miesięcznicowe
Wczoraj jak wyjechałam na ploty, to wróciłam o 20
teraz jak jest dłuzszy dzień, normalnie nie czuje się kiedy juz wieczór nastąpi
a miałam jeszcze do banku wejść po potwierdzenia zapłaty hehe. Babka zaprzyjaźniona pracuje, zostawiłam dane do przelewów i poszłam, a kasy nie dałam (do nie chciała od razu) no a ja nie zdązyłam z tą kasiorą przed zamknięciem
ojoj nie zaufa mi więcej!
Madziorka Lelek fantastyczny! Fajne macie atrakcje. Noo torcik urodzinowy pierwsza klasa!
Edytko, tak zawsze bywa. To, na co mamy najwięcej czasu, zazwyczaj robimy na końcu i to biegiem
Wczoraj byliśmy na basenie, tzn kolezanki córka była, a my towarzysko. Dowiedziaąłm się ceny dla niemowląt - 270 zł za 12 lekcji, to chyba nieduzo, co? Poza tym moze wchodzić osoba towarzysząca, co prawda w spodenkach i koszulce, ale grunt, ze moze! Pogadam z Kotem moze się zapiszemy, bo tak zadnych atrakcji małą nie ma..tylko chałupa i spacery między blokami.
Wystawiam ciągle te ciuchy na allegro. Kurcze dlaczego mi od razu nikt nie powiedział, ze mozna wstawiać duze zdjęcia i dowolną ich ilość w edytorze tekstowym nic za nie płacąc dodatkowo?!?!?!?! Wczoraj kombinowałam coś po tym, jak Kamilka napisała o tych fotach, no i doszukałąm się jak mozna wstawić duuuuuuuuuuuzo dokłądnych, wyraźnych zdjęć na aukkcji! Super :) A myślałąm, ze takie fotki mogą wstawiać tylko ci, którzy dopłacają za konto
Miłego dzinka dziuochy!