W szpitalu nie patrzą na to jakie pieluchy masz, bo to Twoja indywidualna sprawa. Tylko te Dada zaczynają się od 2 i mogą być za duże dla takiej kruszynki świeżo urodzonej.Moza uzywac pieluch dada od poczatku czy robia problemy w szpitalach?
Jeśli łożysko tfu tfu się będzie odklejało to to dla Waszego dobra ! Potrzeba wtedy rodzić, bo łożysko nie ma tych właściwości co powinno. Będzie dobrzeboje sir ze dostane skieroeanie do szpitala tak jak mowil mi ostatnio ze wzglrdu ns lozysko. A ja taka panikara jestem
aaa takie z was gagatki
Mad dobrze mówiW szpitalu nie patrzą na to jakie pieluchy masz, bo to Twoja indywidualna sprawa. Tylko te Dada zaczynają się od 2
Ja też mam 1 paczkę tych pierwszych pampersów oraz 1 i 2 z happy a chce jeszcze kupić huggisy bo teraz ma być super promocjaJa mam paczkę pampków Happy 1 i paczkę Pampersów 1 i paczkę Dada 2. Myślę, że wystarczą na sam początek.
ja własnie maiłam pierwszą cesarkę bo mi się łożysko odkleiłoJeśli łożysko tfu tfu się będzie odklejało to to dla Waszego dobra ! Potrzeba wtedy rodzić, bo łożysko nie ma tych właściwości co powinno. Będzie dobrze Nie wyprzedzaj myśli.
Ich nigdy za wielei chyba przesadziłam z chusteczkami do pupy tyle ich mam
1 Dada ? Serio ? Kiedyś pytałam to babki powiedziały, że 1 nie ma...u nas w biedronce mają 1 nawet takie pakowane po 2 sztuki do szpitala za 1,99
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Semrush [Bot], Shawnamailk i 1 gość