W szpitalu nie patrzą na to jakie pieluchy masz, bo to Twoja indywidualna sprawa. Tylko te Dada zaczynają się od 2 i mogą być za duże dla takiej kruszynki świeżo urodzonej.Moza uzywac pieluch dada od poczatku czy robia problemy w szpitalach?
Jeśli łożysko tfu tfu się będzie odklejało to to dla Waszego dobra ! Potrzeba wtedy rodzić, bo łożysko nie ma tych właściwości co powinno. Będzie dobrze Nie wyprzedzaj myśli.boje sir ze dostane skieroeanie do szpitala tak jak mowil mi ostatnio ze wzglrdu ns lozysko. A ja taka panikara jestem
aaa takie z was gagatki
Mad dobrze mówi u nas w biedronce mają 1 nawet takie pakowane po 2 sztuki do szpitala za 1,99W szpitalu nie patrzą na to jakie pieluchy masz, bo to Twoja indywidualna sprawa. Tylko te Dada zaczynają się od 2
Ja też mam 1 paczkę tych pierwszych pampersów oraz 1 i 2 z happy a chce jeszcze kupić huggisy bo teraz ma być super promocja i chyba przesadziłam z chusteczkami do pupy tyle ich mamJa mam paczkę pampków Happy 1 i paczkę Pampersów 1 i paczkę Dada 2. Myślę, że wystarczą na sam początek.
ja własnie maiłam pierwszą cesarkę bo mi się łożysko odkleiło nie dosyć że mocno krwawiłam to jak dojechałam do szpitala okazało się że małej już tętno zanika wtedy podpisywałam szybko zgodę i zaraz na ciecie u ciebie będzie dobrze zobaczysz ja też w dzień kiedy to się stało sporo się nalatałam ,wtedy nie mieliśmy auta i jechaliśmy z mężem po wózek ,do tego mojego szczeniaka wtedy po parku goniłam i i byliśmy u rodzinki w odwiedziny i nalatałam się po schodachJeśli łożysko tfu tfu się będzie odklejało to to dla Waszego dobra ! Potrzeba wtedy rodzić, bo łożysko nie ma tych właściwości co powinno. Będzie dobrze Nie wyprzedzaj myśli.
Ich nigdy za wiele Zużyją sie, też mam ich sporoi chyba przesadziłam z chusteczkami do pupy tyle ich mam
1 Dada ? Serio ? Kiedyś pytałam to babki powiedziały, że 1 nie ma...u nas w biedronce mają 1 nawet takie pakowane po 2 sztuki do szpitala za 1,99
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość