Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2008, 19:35

no raczej nie czuje sie w ciazy
raz sie czuje a raz nie
dzisiaj jak sie najadłam to normalnie takie mdlosci ze hej
ale z rana juz sie uspokoilo

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 gru 2008, 19:44

Agata,ja mysle ze nic nie dzieje sie bez przyczyny....jesli tym razem nie jestes w ciazy to napewno rzuci to inne spojrzenie na nastepna ciaze...moze to przyspieszy decyzje o drugim dziecku albo oddali na jakis czas...bedzie jak ma byc ale ja mysle ze bedzie dobrze dla Was wszystkich,nie martw sie......wiem ze to trudne ale postaraj sie dla siebie samej.....i mowi to ta ktora jest strzepkiem nerwow ostatnio :-D :ico_puknij: ale cos mi sie ostatnio wyluzowalo,bo i tak nic nie zmienie...jest jakas kolejnosc i trzeba sie jej trzymac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2008, 20:32

GLIZDUNIA, ja wiem ze nic bez przyczyny
ale jest mi troszke ciezko
puscilam dziecku dobranocny ogród i mam chwile spokoju

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2008, 20:39

a moja juz spi :-D ja zjadlam kolacje i bede zabierac sie za podlogi, to jest normalnie nie mozliwe zeby tak syfic...zostawic tatusia z corcia na poł dnia i syf jakich mało :ico_olaboga: nie mowiac o garach, jak jutro mi taki numer wywinie i nie pozmywa to mu zostawie ta sterte do nastepnego dnia i do kolejnego az sie opamieta :ico_haha_01: :ico_wstydzioch:

a co zakupow to po prostu szkoda słów..tzn kupiłam kuchnie dla Milenki taka jak mama chciała i kase dla mojego młodszego chrzesniaka i puzzle dla starszego, ale porazka, bardzo ubogi wybor w tych zabawkach, nie umialam nic znalezc dla Mili zeby miała prezent dziadkow bo dali kase i nadal juz nie mam pomyslu..chyba cos poszukam na allegro i zamowie i bedzie z głowy..ach nie wiem..
a dzisiaj kupilam sobie nowa firanke do duzego pokoju :-D mama musi mi ja tylko troche przerobic, ale jestem zadowolona bardzo z tego zakupu, mysle zeby jeszcze dokupic do pozostałych okien i na swieta bede miała cos nowego w oknach :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2008, 20:55

Witam się i ja wieczorową porą :ico_haha_01:

Agatko nie pozostaje ci nic innego jak tylko czekać na piątek :ico_noniewiem: Ja to jestem w gorącej wodzie kapana i dla mnie byłaby to katorga :ico_olaboga: Ale myślę, że skoro test wyszedł pozytywny to musiał być odpowiedni poziom hormonu hcg i to jest ciąża tylko wczesna ... Trzymam kciuki :ico_sorki: :ico_sorki:

Karola miejmy nadzieję, że Hanutce szybko minie :ico_sorki: :ico_sorki: Mój już uspokoił się z tym pchaniem wszystkiego do buzi :ico_sorki: Mamy na przykład puszkę groszówek i dwugroszówek i daję mu je do zabawy, on je wkłada do auta i wykłada i jeszcze ani razu nie wziął żadnego do buźki ... Ale i tak mam na niego oko jak się nimi bawi :ico_nienie:

Daria świetne butki :ico_brawa_01: To jest ta skórka zamszowa ? Nie będą przemakałay ? No i May w tym poncho :ico_haha_02: wygląda rewelacyjnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Licytuję koszulkę dla małego :ico_olaboga: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 gru 2008, 21:00

Kamila,to jest jakies takie blizej nieznane mi tworzywo ale od srodka miekka skorka wiec nie przemokna raczej :-) a jaka licytujesz,pochwal sie!

Jagodka,wiem ze Ci ciezko i nawet nie pomyslalam inaczej :ico_nienie: ....ja duzo o tym mysle i takie refleksje mi sie nasuwaja poprostu :ico_noniewiem:

Lady,firanki?no to bys sie z moja mama zgrala ona tez lubi miec cudenka nowe w oknach :-D a ja firan wcale nie mam bo mam za slabe karnisze i by mi pod ciezarem spadly :ico_olaboga: wiec liche zaslonki jedynie i to nie we wszystkich oknach :ico_noniewiem:

Maya dzis nie spala w dzien..i mysle ze zaraz pojdzie w kimono :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 gru 2008, 21:06

Ja firany mam tylko w dużym pokoju, a w małym i w kuchni tylko rolety. Ile to mniej roboty i sprzątania jak nie ma firan, rolety podniosę, okno umyję i gotowe.

A mój Karol szaleje, zabawa na całego, bo się wyspał w dzień do 17.00.

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2008, 21:08

kamizela, ale nawet w przypadkach pustego pecherzyka beta rosnie wiec poziom hormonów tez rośńie
dopiero potem spada

troszke o tym [poczytałam i wiem ze jednym to rozwiązuje sie pozytywnie a innym negatywnie
pozostaje czekac

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2008, 21:16

Daria jak wygram to się pochwalę hehe :ico_haha_01: Jeszcze ... 13 minut !

Agatko aha, nie wiedziałam :ico_noniewiem: To rzeczywiście, tylko czekanie ...

Ja mam w pokoju firankę ale taką długaśną aż do ziemi, a wsumie podobają mi się takie krótkie, do parapetu :ico_noniewiem: Teraz nic już nie będę zmieniać, w UK wszystko sobie urządzę po mojemu :ico_sorki: :ico_haha_01:

Sikorko to chyba mały później poszedł na drzemkę, że wstał dopiero o 17 :ico_noniewiem: Mój nie spał w dzień więc poległ o 19.30 :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-12-01, 20:29 ]
http://www.allegro.pl/item488858132_nex ... 92_cm.html

Wygrałam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 gru 2008, 21:39

Kamila,no dobra cena na koszulke nie?gratuluje!!!! :-D ale sie rozkrecilas,i dobrze bo trening czyni mistrza :ico_haha_01: :ico_oczko:

moja pszczolka juz odlatuje....mam wolny wieczor!!! :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”