frydza wow wiki sporo wazy hehe ale ona przesciha rowiessnikow we wszytkim wwiec co sie dziwic nie? hhihi
lelek wlasnie padl ufff nie kladlam go jeszcze spac dzis bo ladnie sie bawil, gadal, biegal, schody mu sie spodobaly i co chwile sie na nie wspina.. wydaje sie jakby mogl spokojnie do samej gory wejsc
i musze za nim chodzic. asekurowac itd ufff
a teraz tylko go wystawilam w wozku do ogrodu i normalnie 3 sek i spi
oby jak najdluzej
Aniu strasznie mi zal helenki.. okropne sa takie chorobska/wirusy, miejmy nadzieje ze z dnia na dzien bedzie duza poprawa i mala przestanie zwracac...
a na ten weekend to mieliscie jutro juz jechac?
najwazniejsze zdrowko heleneczki.. wiec przesylamy duuzo buziakow.. :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: ale tylko ode mnie i adasia
bo lelek niby wyzdrowial a cos mu tam charczy jeszcze co mnie niepokoi, i pokaszluje
daje mu deflegmin ale to tylko mozna 3 dni stosowac
i wlasnie moze wiecie? czy moge po kilku dniach znow mu dac troche???
bo co ja sama moge mu pomoc? a na sama mysl o lekarce to mnie
ogolnie ok, niech ta chrypa tylko minie, bo to zawsze jakis powod do zmartwien nie?
i teraz sobie mysle ze moze za wczesnie byl ten sobotni basen?
ale na cos zawsze mozna zwalic nie?
ja dzis niedospana i zmulona na maxa
mialam jechac z lelkiem do centrum ale nie moglam sie zwlec z lozka i lenia zlapalam
leon gdzies ok 5 bawil sie na calego
na nic sie zdaly nasze prosby i adama proby uspienia.. po kilku minutach zrywal sie z lozeczka skory do dalszej zabawy
i o 6 juz z adamem zszedl na dol, ja godzinke pospalam w spokoju
i wreszcie przed 8 padlismy oboje na dwie godziny hehe ale i tak przerywane ... wrrrr
mielismy plan zrywac z cycem na noc, tzn zaczac go ograniczac
i na pierwsze przebudzenie zapodac butle.. hmm plan byl
tylko jak sie lelek obudzil to ani ja ani adam nie mielismy sil zejsc na dol i flache przygotowac
oboje chetniej wzielismy go do siebie a ja do cycka ma sie rozumiec
moze dzissiaj sie uda hehe
oooo juz pada
[ Dodano: 2008-04-29, 16:42 ]
ALEKSANDROWICZ juz przeginasz z tymi wczasami
nie za dobrze wam czasem???
nie ma cie juz chyba 2 tygodnie
wpadaj szybko i opowiadaj
ciekawe jak tam blizniak
Tomus nasz w irlandii sie buja? hihi jestem pewna ze rozkosznie czas spedza hehe i irolom usmiechy puszcza hehe
fotki z niedzieli poki fotosisk nie szwankuje