Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 gru 2008, 23:22

a ja tam lubie slodycze Lidlowe,takie typowo niemieckie pierniki i czekolady nugatowe :-D
moj A. rozebral pralke wyjal brzydka grzalke i kupilismy nowa na necie...40f :ico_zly: no i oby to byla ta jedz bo jak nie to termostat jeszcze trzeba bedzie kupic,juz pal licho te czesci...chce miec sprawna pralke juz...i moze taniej wyjdzie jak sam wymieni te czesci jednak niz kupno nowej :ico_noniewiem: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 gru 2008, 00:00

GLIZDUNIA, ja też lubię bardzo Lidlowe słodkości, nie ma u nas LIdla, ale czasami w Radomiu coś sobie kupię, a jak pracowałam to często w pracy jadaliśmy do kawki.

Tak tak, Karolek później dziś wstał i później poszedł spać. Już zauważyłam, że on od momentu obudzenia wytrzymuje 5 godzin i idzie spać więc jak obudził się parę minut przed 17.00 to usnął parę minut przed 22.00 A rano obudził się przed 9.00 to poszedł na drzemkę przed 14.00.

A wiecie jakie ja mam zakręcone starsze dziecko, wysłałam go dziś do sklepu po główkę czosnku, a on mi przyniósł 2 kg ziemniaków :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: normalnie zakochany, marzyciel, albo już sama nie wiem, nie wiem czy się z tego śmiać, czy płakać. Tłumaczył się, że ja go zawsze po ziemniaki wysyłałam i tak jakoś... :ico_haha_01:

kamizela ja też dziś wygrałam koszulę, jak wszystko będzie ładne, to mamy już strój na wigilię. Czekam tylko na przesyłki, porobię fotki i się pochwalę - spodnie next, koszula adams.

No to dobranoc.

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2008, 08:21

witajcie ja dzisiaj odsłaniam zasłonki

mała obudzila sie ze strasznym placzem wpół do 7 wiec nici ze spania

a powiedzcie mi mamy smoczkowe jak to z tym smokiem?
bo moja zasypia praktycznie bez niego ale kurde jak w nocy sie rozedże to normlanie nic jej nie pomoże
masakra jakas
dałam jej mleko myslałam ze to pomoze ale ona tylko polozyla sie obok tatusia i sie przytulała

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2008, 09:15

Dzień dobry, Agata :ico_haha_01: To my pospaliśmy 30 minut dłużej od was :ico_haha_02: Ze smoczkiem nie pomogę :ico_noniewiem:

Sikorko no nieźle Kacper zakręcony hihi, ja obstawiam na pierwszą miłość :ico_oczko:

A ja ledwo wstałam i już przelicytowałam jeszcze jedną bluzkę Nexta :ico_olaboga: :ico_oczko: Troszkę droższa od tej, którą wygrałam wczoraj ale świetna jest ... Zobaczymy, aukcja kończy się za 8 godzin.

Karola, jak Hania ?

Daria no oby udało się wam naprawić pralkę :ico_sorki: Jednak przy małym dziecku pralka musi być sprawna :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 gru 2008, 10:41

halo halo....dzis ide wyslac czesc prezentow swiatecznych bo to co ma dojsc na Mikolajki moze nie zdarzyc :ico_olaboga:

Kamila,no Mayci pranie zrobione mam cale wiec tylko wyprasowac i ona to przez jakies 2 tyg. powinna miec ciuszki ale my nie bardzo...ale do 7dni ma ta czesc dojsc :ico_sorki: :ico_noniewiem:

Jagodka,no ja ze smokiem tez nie pomoge....

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 gru 2008, 10:50

Hello,
Jagodka u nas jest tak że Krystek potrzebuje smoka do spania, bez niego nie umie zasnąć. W ciągu dnia nie jest mu potrzebny i wcześniej też stosowałam go do uciszania płaczów w dzień, ale teraz już umie sam się uspokoić. Jedynie w nocy nie ma innej rady jak smoczek.
GLIZDUNIA, to trzymam kciuki żeby to była ta grzałka a nie termostat.
kamizela, bardzo podoba mi się ta bluzka :) Szkoda tylko że taka droga wysyłka.
Sikorka, zakochany jak nic :D Ale i mi się takie wpadki zdarzały :D

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 gru 2008, 11:09

Miałam coś napisać, ale Karol wpakował się na kolana więc narazie tylko dzień dobry i idziemy na spacer

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 gru 2008, 11:51

A ja jadę na cały dzionek do siostry :ico_oczko: Miała być ładna pogoda a tu widzę, że jakoś się chmurzy :ico_noniewiem: Wiktor pobryka z kuzynem a ja sobie poplotkuję :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 gru 2008, 11:52

no a ja chcialam isc na poczte i nonono bo leje,a tak pieknie z rana sie zapowiadalo :ico_zly:

dziewczyny pokazujcie te stroje swiateczne,juz sama nie wiem co Mayci kupic...chce cos w swiatecznych koorkach czyli raczej czerwien....no ale ciezko znalezc cos ladnego zeby nie bylo jak zeszloroczna kieca Mayci :ico_noniewiem: natchnijcie mnie jakos :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 gru 2008, 12:15

GLIZDUNIA, niestety ja nie poradze. Juz wiem że Krystek będzie w spodniach na kant i bluzce z kamizelką :D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”