mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

28 gru 2007, 13:18

chloee byłam kiedys w kołobrzegu i mi się nie podobało, takie miasto jak karzde dużo bloków. no chyba że kwatere macie wdomku to może będzie inaczej. ale w tym roku byliśmy w łebie, i było super :ico_brawa_01: Jechalismy w ciemno nic nie mieliśmy zarezerwowane, znajomi rezerwowali sobie wcześniej i jak przyjechali to koleżanka się rozpłakała :ico_olaboga: to był koszmar co zobaczyła. no i musieli szukać innych noclegów.A myśmy super trafili, zawsze to troche strach jechać w ciemno z dziećmi. ale udało się i było naprawde super.

[ Dodano: 2007-12-28, 16:27 ]
a wy gdzie się podziewacie cały dzień :-D

Awatar użytkownika
chloee
Mistrz pióra
Mistrz pióra

28 gru 2007, 17:44

mazia, nad morze jeżdżę co roku. A Kołobrzeg uwielbiam. Byłam już tam 7 czy 8 razy. W blokach to my nad morzem nigdy nie mieszkamy, mamy takie życie na co dzień. Lubię duże kurorty i zawsze takie miejsca wybieramy na wakacje. A kwatera już sprawdzona, byliśmy tam jak Maciej był jeszcze w brzuszku :-) Blisko do morza...

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

28 gru 2007, 19:27

Ach morze.............. Ostatni raz byłam w maju 2006 z Wiki w brzusiu, było zimno ale i tak miło. Szkoda że już tak nie jest między nami :(

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

28 gru 2007, 21:27

co się dzieje z naszm forum?? :cry: gdzie się podziały dawne czasy jak nas tyle było i gadałyśmy,gadałyśmy...

jak się widzi,że pusto to odechciewa się wchodzić na forum.Szkoda bo fajny kawał czasu na forum spedziłyśmy ze sobą :cry:

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

28 gru 2007, 21:38

Ale się rozmażyłyśmy :ico_haha_01: Jak bylismy jeszcze przed slubem to co weekend wyjeżdżaliśmy pochodzić pogórach :-) To były czasy, wszystko się zkończyło po ślubie, ja do pracy mąż do pracy. Na wakacje jezdziliśmy do rodziny męża ( do Inowrocławia ,Torunia) tam balowaliśmy z kuzynostwem.Potem urodziła się Martynka to tez tylko do rodzinki. Dopiero w tym roku byliśmy znowu na takich prawdziwych wczasach w Łebie. :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
nella
Mistrz pióra
Mistrz pióra

28 gru 2007, 22:37

Widzę, że tu bardzo wakacyjnie się zrobiło :-D
Tez bym poleniuchowała na plaży hmmmm
Jak wszystko się dobrze ułoży to może wybierzemy się pod koniec lutego lub w marcu do Egiptu :ico_brawa_01: Trzeba korzystać póki Maksiu ma wyjazdy za free :-)
Biura podróży tak beznadziejnie wymyśliły, że jak dziecko skończy dwa lata to już płaci jakiś procent ceny, najczęściej 50 % :ico_szoking: Paranoja, co takie dziecko je albo pije :ico_olaboga:
W lipcu byliśmy we Władysławowie nad morzem i było super mimo, że Maks był tylko raczkujący :-)

Teraz z innej beczki ale też rozrywkowej :-D
Cały dzień byłam dziś ze szwagierką w krakowie na polowaniu na wyprzedażach. Ludzi w galeriach co niemiara ale klika ekstra ciuszków złowiłam :ico_brawa_01:

My na sylwestra wybieramy się do znajomych :-)

[ Dodano: 2007-12-28, 21:46 ]
Co do tych zmian po ślubie...... dlatego nie braliśmy ślubu :ico_oczko:

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

28 gru 2007, 23:00

No my też właśnie planujemy Egipt, ale podejrzewam że zrobimy to z dnia na dzień,bo z planow nam cięzko wychodzi cokolwiek....
Nellu bez ślubu,zazdroszcze, tak czasem mysle po co mi to było :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
nella
Mistrz pióra
Mistrz pióra

28 gru 2007, 23:10

Nie czuliśmy potrzeby legalizacji, Maksiu nas związał na całe życie :-)
Byliśmy ze sobą ponad dwa lata zanim zdecydowaliśmy się na dziecko.
W zasadzie niczym taki związek się nie różni od ślubnego - faceci są ogólnie inni :ico_oczko:
Do tej pory każdy mógł iść w każdej chwili w swoją stronę bez zbędnych formalności teraz odkąd mamy Maksia już nic nie jest takie proste :-) Tak że teraz niczym prawie się te związki formalne czy nasz nie różnią. No może nie rozliczamy się razem podatkowo :-D

Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

29 gru 2007, 00:49

cześć Laseczki :-)

nie wiem co pisać, zaglądam, czytam i brak czasu na odp...

teraz wszyscy śpią, więc...
Dziś podpisałam umowę, dostałam podwyżkę 20% plus jakieś tam 250 zł miesięcznie dodatku (rozłożyli mi trzynastkę na 12 miesięcy :-D) umowa na 3 lata, i źle i dobrze, wypowiedzenie krótsze jakbym jednak nie chciała wrócić...

Różuś miodek, Liluś słodzik - życie :-D Dziś byliśmy u znajomych co mają 2 tyg. Zosię... jutro wpadają moje kumpelki ze szkoły... Bartek ma urlop, troszkę pomaga, nie za dużo :-D

Po Świętach jak po Świętach... waga nie spadła, planuję kupić orbitreka, może pomoże :-D

Dziś szczepiliśmy Różeńkę, była dzielna mimo wszystko :-) waży 3860 - czyli pięknie :ico_brawa_01: Lila waży 9670 :-) a mam wrażenie że z 15 kg :-D ja ważę 64 i wkurzam się :-/

My na wakacje odkładamy co miesiąc 500 zł, ale w tym roku Polska, bo jak tu odpoczywać z dwoma oseskami :-) Mazury w dodatku, by blisko było podrzucić ew. moim rodzicom ;-)

buziaczki

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

29 gru 2007, 10:01

hej co wy tak długo śpicie :-D Ja znowu pierwsza :ico_brawa_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”