Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lis 2008, 18:49

polozylam go wlasnie na macie i ma ucieche... :-)

Wasze maluchy tez tak maja, ze nie lubia lezec bezczynnie?
moj albo musi byc czyms zainteresowany (mata, bujak, zabawka), albo potrzebuje towarzystwa, kiedy nie spi (kogos widziec, slyszec - niekoniecznie byc noszonym).

ooo A. wstal, bedziemy musieli pojechac do sklepu, bo mleko dla juniora sie konczy

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2008, 19:34

minelo 5 godzin od ostatniego jedzenia, a ona nadal nie chce nawet lyka i jeszcze sie smieje :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lis 2008, 19:42

no widzędziewczeta że na romantyczne wieczorki was wzięło.
Ja też mialabym ochote, ale dzisiaj o 7 rano mam rewolucję żołądkową :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Biegunka i wymioty, jestem taka slabiutka że az poł tomna, dobrze że P. zajał sie do południa Majką. No bo niestety musiałam wstać i zająć się małą bez względu na samopoczucie, ach te chłopy...
idę spać
kolorowych
pa

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lis 2008, 20:30

margarita83, przykro mi :ico_placzek: moze do jutra Ci przejdzie... takie rewolucje zoladkowe nie trwaja dlugo.. o ile nie jest to cos powaznego.

Gie, dziwne.. po 5 godzinach to mala powinna juz byc glodna, tak na chlopski rozum.. nawet doroslemu po 5 godzinnach burczy w brzuchu :ico_noniewiem:

moj marudny dzisiaj Jasper wlasnie zasnal... ufff, lece czytac dalej ksiazke i puszczam tu mojego faceta, bo szuka jakiegos dobrego aparatu.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2008, 20:45

ja już nie wiem... przypomnialo mi sie, ze mam w zamrazalniku 60 ml mleka z piersi, wiec rozmrozilam malej, zeby sprawdzic czy moze rzeczywiscie mleko sztuczne juz jej przestalo smakowac... zjadla 40 ml przed chwila i znowu ryk... dalam infacol, nic nie pomoglo... teraz szykuje kapiel, a ona przysypia... moze troche woda z niej wyciagnie i mi cos zje... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: nie mam juz sily, cos czuje, ze z naszego romantycznego wieczoru nici... jutro koniecznie do lekarza...

[ Dodano: 2008-11-11, 20:52 ]
wykapalam mala i zjadla po kapieli (z trudem) 60 ml...

teraz spi, moze juz na cala noc, nie wiem... jesli tak, to dzisiejszy bilans 435 ml :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2008, 10:13

czesc

Gie, czyli dzisiaj idziesz z mala do lekarza? jestem ciekawa co z ta Twoja Zuzia sie dzieje (jezeli w ogole COS sie dzieje...) :ico_noniewiem:

wczorajszy wieczor nam wypalil,maly na dobre usnal juz o 21, a my z A. zjedlismy kolacje i obejrzelismy sobie w spokoju film :-)
obejrzelismy "The Strangers" - horror :ico_chory:
w sumie fajny, mozna sie przestraszyc, ale tez troche naiwyny (jak wiekszosc z tego gatunku), ja pozniej nie moglam zasnac w nocy, a jak zasnelam, to mialam koszmary :ico_olaboga: nigdy wiecej horroru na noc :ico_nienie:

[ Dodano: 2008-11-12, 09:15 ]
margarita83, jak sie czujesz? przeszly Ci juz te dolegliwosci zoladkowe?

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

12 lis 2008, 10:51

Witam i ja:):):)

A my dzisiaj z Emilcią na szczepienie.
Porozmawiam z pediatra odnośnie jej apetytu,a właściwie o jego barku :ico_olaboga:
Niestety dziisja prtzyjmują dopiero od 15-tej :ico_noniewiem: A ja juz chciałabym miec to za sobą.

Ddzisiaj w nocy o godz. 1.....przyszedl na świat synus znajomej.
Teramin miała na 16.11. ale wczoraj wieczorem zaczęła plamić.
W szpitalu była około 22;30.....na wstępnym badaniu okazało się ,że ma rozwarcie na .....i tu normalnie was zatka....na 7 cm... :ico_szoking: Położna przebiła jej pęcherz płodowy....dostała odrazu bóle te....odpowiednie,na to kroplówa....i malutki Kubus pojawił sie na świecie o 1 w nocy...dokładnie 3 miesiące po mojej Emi... :ico_brawa_01:
No właśnie moja córcia kończy dzisiaj 3 miesiące.....z tej oto okazji stawiam :ico_tort: :ico_brawa_

[ Dodano: 2008-11-12, 09:52 ]
shoo, super ,że Jasper dał wam rozkoszować sie chwilą... :ico_brawa_01: kochane dziecko :ico_oczko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2008, 11:21

Jagna30, :ico_tort: dla Emilki :ico_brawa_01:

i gratulacje dla znajomej :-)
rozwarcie 7 cm na wstepnym badaniu, to ladny start .. no i porod nie trwal dlugo, fajnie, ze szybko i sprawnie poszlo.

ja jestem bardzo ciekawa, dlaczego Wasze maluszki takimi niejadkami sie zrobily.. czy to rzeczywiscie zabki, czy co..

kurde, u nas halas jak 150 :/ jakies samoloty wojskowe cwicza manewry nad naszym domem i jest taki poglos, jakby 10 grzmotow nagle huknelo :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2008, 11:27

Witam :-)
margarita83, jak sie czujesz? przeszly Ci juz te dolegliwosci zoladkowe?
No tak już mi przeszło, dziś od rana ma takiego powera że hej. Wstałyśmy z Majką o 8, P. pojechał do pracy o 7. No i jak wstałysmy to ja małej włączyłam karuzelę a sama posprzatałam kuchnię, pozamiatałam podłogi, rzuciłam pranie, a później oporządziłam córcię - wczoraj nie robiła kupy więc dzisiaj rano była mega kupa :ico_szoking: po kolana była usrana moja sralineczka :-D :-D :-D (ale określenia)
Shoo gratuluję udanego wieczoru :-)

My z P. mamy dzisiaj 4-ro miesięcznicę i z tej okazji :564: :ico_zdrowko:
Jagna30, Ty z Emi idziesz na drugie szczepienie???
Moja Majka jest mlodsza o jeden dzień ale to drugie szczepienie miałyśmy w piątek, dlaczego wy tak późno???

[ Dodano: 2008-11-12, 10:28 ]
o wlasne, zapomniałam kochana :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Emi

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

12 lis 2008, 11:36

margarita83, Dla Was :ico_tort:

No tak wyszło,że jesteśmy o tydzień do tyłu ze szczepieniem...bo moja księzniczka się rozchorowała.....i musieli nam date przesunąć....

[ Dodano: 2008-11-12, 10:40 ]
Pokażę Wam moja Emi....w wózeczku...za chwilke będe chyba musiała wozic ja w w sportówce :ico_szoking:
Obrazek

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”