ja ostatnie dni też coś dziwnego czuje ale doszłam do tego że to chyba te cholerne wzdęciaPoza tym odczuwam lekki ból w podbrzuszu
- dobry pomysl ale ja tez mysle,ze to pecherzJeśli się pogorszy, wcześniej się wybiorę do tego lekarza.
- hi,hi, ja czesto mam takie snykupowałam jej body z kubusiem puchatkiem![]()
MI TEŻ SIĘ WYDAJE ŻE MOJE SIĘ USPOKOIŁO I JUŻ TAK NIE SZALEJEbo teraz jakos mniej daje znac o sobie
no ja też się stresuje ale dlatego że potrafią do mnie wydzwaniać setki razyDla mnie każdy telefon z pracy to duży stres, i tak się cały czas martwię, że zostawiłam dziewczyny w najtrudniejszym momencie. Na szczęście dzwonią rzadko, tylko w wyjątkowych sytuacjach.
no masz zwolnienie i nie ma co do pracy chodzić Ona jest niepoważna że Cię o to prosi...a do mnie koleżanka się nie odzywa bo jej powiedziałam że chyba jej nie zastąpię, ja mam leżeć a nie w pracy gnić
- jeszcze troszke wytrzymajPoza tym pogoda piękna... za oknem, aż mi się chce wyjść.
- ja bym sie rozlaczyla bez slowa za takie cos'khemmmm hmmmmm po co to ja dzwonię??
- a to przeciez pracodawca placi za L4 i sam z ZUS-u sobie potraca,czy jak?załatwiłam z zusem sprawy, napisałam podanie aby kasę mi na konto przesyłali
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość