Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lip 2009, 22:14

Równo za tydzień, w środę. Już się nie mogę doczekać. Zwłaszcza, że nadal mam podejrzenia co do jakichś problemów z pęcherzem. Dziś latam bardzo często do kibelka :ico_wstydzioch: Poza tym odczuwam lekki ból w podbrzuszu :ico_olaboga: Martwię się. Jeśli się pogorszy, wcześniej się wybiorę do tego lekarza.

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

02 lip 2009, 08:29

Ja mam na wizytę za tydzień w poniedziałek to się podpytam o co chodzi z tymi nogami jak na razie leże, trochę boje się poniedziałku bo jadę na egzamin z testów i cały dzień będę na nogach :ico_noniewiem: w samochodzie 2 godz w jedna stronę później egzamin i 2 godz jazdy jeszcze aby miasto poznać bo tam egzamin na samą myśl jazdy samochodem jest mi niebobrze a chyba nic nie można brać na wymioty, nie wezmę reklamówkę aby samochodu nie ufajdać :ico_oczko: miałam też 15 jechać pojeździć ale chyba sobie odpuszczę i tylko 21 przed egzaminem pojeżdżę, co będzie to będzie a nie chce tak się przemęczać

ostatnio śniła mi się moja dzidzia, tylko nie wiem jaka płeć leżała już obok mnie i kupowałam jej body z kubusiem puchatkiem :-D

[ Dodano: 2009-07-02, 08:31 ]
Poza tym odczuwam lekki ból w podbrzuszu
ja ostatnie dni też coś dziwnego czuje ale doszłam do tego że to chyba te cholerne wzdęcia :ico_zly: brałam nospe bo myślałam że to skurcze ale w sumie pomaga bo działa trochę wypróżniająco :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

02 lip 2009, 09:13

Jeśli się pogorszy, wcześniej się wybiorę do tego lekarza.
- dobry pomysl ale ja tez mysle,ze to pecherz :ico_sorki: :ico_sorki:
kupowałam jej body z kubusiem puchatkiem :-D
- hi,hi, ja czesto mam takie sny :ico_brawa_01:

Ja juz od 5 dni nie wymiotuje i jakos tak mi dziwnie,nie wiem co z dzidzia,bo teraz jakos mniej daje znac o sobie i sie wkrecam glupia,ze cos nie tak :ico_zly:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lip 2009, 09:34

Ja nadal mam mdłości jak szalona. Czasem jest lepiej, a czasem jak brzucha nie przechytrzę to poranne przytulanie kibelka niestety się zdarza. Dziś niestety przegrałam, tak się dzieje gdy sama sobie robię śniadanie. :ico_wstydzioch:
Rybka, gdy przez tydzień miałam spokój z mdłościami i wymiotami też tak reagowałam :ico_oczko: Po prostu martwisz się, to normalne.

Anetka, masz rację będzie co będzie Twoje i dzidzi zdrówko jest teraz najważniejsze. Ale wierzę że zdasz ten egzamin :-) My tu na forum będziemy trzymać kciuki, te małe i te duże :-D

Poza tym pogoda piękna... za oknem, aż mi się chce wyjść.

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

02 lip 2009, 11:44

Rybka wiem, że byłam szczepiona ale co do choroby to nikt nie pamięta czy przechodziłam :ico_noniewiem: to wszystko mnie dołuje strasznie...
Dziś mam wizytę to powiem o tym, może dostanę skierowanie na krew (w poszukiwaniu przeciwciał czy coś...) no chyba że ta szczpionka wystarczy...

co do mdłości to nie mam już jakiś czas, nie masz się czym zamartwiać i ciesz się że te mdłości ustąpiły. Z dzidziusiem na pewno jest wszystko dobrze :-)

słyszałam że nogi puchną w ciąży i to chyba świadczy o zatrzymaniu wody ale to dopiero początek...może to przez te upały...

Shiva jesteś na półmetku ;) drugi tydzień już szybciej zleci :)

[ Dodano: 2009-07-02, 11:46 ]
ps. z pracy zabrali mi telefon służbowy a ciągle wydzwaniają z głupotami!! Dosłownie laska do mnie dzwoni powiedzieć że: 'khemmmm hmmmmm po co to ja dzwonię??? no zapomniałam zadzwonię jak mi się przypomni..."
dziś to opieprzyłam zdrowo :ico_zly:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lip 2009, 14:47

anusiek, rzeczywiście jacyś dziwni ci ludzie od Ciebie z pracy. Może roboty mają za mało, więc Ci głowę zawracają niepotrzebnie?? A może tak tęsknią :ico_oczko: Bardzo dobrze, że ochrzaniłaś ich :ico_brawa_01: Jak już muszą dzwonić, to niech mają jakiś poważny powód.
Dla mnie każdy telefon z pracy to duży stres, i tak się cały czas martwię, że zostawiłam dziewczyny w najtrudniejszym momencie. Na szczęście dzwonią rzadko, tylko w wyjątkowych sytuacjach.

anetka607

02 lip 2009, 15:05

bo teraz jakos mniej daje znac o sobie
MI TEŻ SIĘ WYDAJE ŻE MOJE SIĘ USPOKOIŁO I JUŻ TAK NIE SZALEJE

a do mnie koleżanka się nie odzywa bo jej powiedziałam że chyba jej nie zastąpię, ja mam leżeć a nie w pracy gnić :ico_zly: a dzisiaj załatwiłam z zusem sprawy, napisałam podanie aby kasę mi na konto przesyłali no i się dopytałam kiedy dokładnie mają mi dawać, babka była spoko, aż się zdziwiłam bo gadał mój szef że tak same powalone pracują, on chyba jest powalony a babka super i się nie denerwowała nawet jak głupie pytania zadawałam :-D

zgubiłam kabel do aparatu, ani nie mogę go naładować ani zgrać zdjęć tych co tam już są :ico_zly:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

02 lip 2009, 18:26

Dla mnie każdy telefon z pracy to duży stres, i tak się cały czas martwię, że zostawiłam dziewczyny w najtrudniejszym momencie. Na szczęście dzwonią rzadko, tylko w wyjątkowych sytuacjach.
no ja też się stresuje ale dlatego że potrafią do mnie wydzwaniać setki razy :ico_noniewiem:
no i się niczym nie martw Twoje i dziecka zdrowie jest najważniejsze a koleżanki zapewniam Cię poradzą sobie :-)
a do mnie koleżanka się nie odzywa bo jej powiedziałam że chyba jej nie zastąpię, ja mam leżeć a nie w pracy gnić
no masz zwolnienie i nie ma co do pracy chodzić Ona jest niepoważna że Cię o to prosi... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

02 lip 2009, 22:33

witam dziewczynki,dzis udanego dnia ciag dalszy :-D

Najpierw zakupy z kolezanka,pozniej zabawa na podworku,maly w baseniku - opalil sie super i tylko pupcie ma blada.Smarowalam go kremem z filtrem 75,to sie zastanawaim jak wygladalby bez tego filtra-chyba jak murzyn...poparzony murzyn :ico_olaboga:

No a wieczorkiem polozylismy synka spac,zjedlismy na kolacje kielbaske z gilla i pieczarki...mniam,na koniec partyjka w babingtona,zeby w brzusiu sie uklepalo i padam na twarz :-D

anusiek, no i co u lekarza? Nic nie piszesz :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-07-02, 23:24 ]
Poza tym pogoda piękna... za oknem, aż mi się chce wyjść.
- jeszcze troszke wytrzymaj :ico_sorki:
'khemmmm hmmmmm po co to ja dzwonię??
- ja bym sie rozlaczyla bez slowa za takie cos :ico_puknij:
załatwiłam z zusem sprawy, napisałam podanie aby kasę mi na konto przesyłali
- a to przeciez pracodawca placi za L4 i sam z ZUS-u sobie potraca,czy jak?

Jutro mnie tez nie bedzie,bo jade nad jeziorko z koleznka i synkiem,a w sobote do Mielna nad morze :ico_sorki: Oby pogoda dopisala :ico_wstydzioch:

anetka607

03 lip 2009, 09:44

iw_rybka, za pierwszy miesiąc płacił szef a teraz już zus do końca, znalazłam kabel do aparatu tylko mi napiszcie jak wgrać zdjęcie :ico_wstydzioch: nie chce mi się szukać bo już chyba ktoś tłumaczył

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”