HELOOO
mam juz neta, jestem nreszcie, juz nie moglam sie doczekac.
Kochane ja musze leciec do miasta na zakupki, wlasnie sie szykuje i jak tylko wroce to do Was zagladne.
dziekuje kochanaPATI - jesteś!!!! Suuupeeerrr!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dziekujemyIwonka, Pulinka cudna, sliczna z niej dziewczynka i podobna do braciszka![]()
super,U nas wszystko dobrze, maly przesypia nocki bez pobudek,ma juz dwa zabki, jak upoluje jego usmiech to wkleje, zeby sie pochwalicjak na razie nie raczkuje, obraca sie w okol wlasnej osi i zasuwa do tylu, noi mowi, tata, baba, dada, ale mama nic a nic
ja tez sie ciesze, bo brakowalo mi Was, jak juz tak z grubsza ogarnelam, a Eris spal to sie nudzilam, tak chcialo mi sie z Wami popisac.witaj Pati, fajnie,że już jesteś
super,![]()
![]()
dla Ericzka
Bede wieczorkiem, po "Na Wspolnej"
Mopja Su sie wczoraj czolgala do gazety... tylko patrzec jak zacznie zasuwac
Dziś shoo pewnie będzie biegać po sklepach za wdziankiem dla JasperkaPS. Ciekawe jak lot SHOO i kiedy sie do nas odezwie...
i wzajemniemilego dzionka
U nas dziś już ładnie, od samego ranka słoneczko świeci ale 4 dni wcześniej paskudnie było - zimno, wietrznie i deszczowo.U nas dzisiaj padaale przynajmniej jest cieplo
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość