To i ja sie odmeldowuje,tez mialam klopoty wejsc na TT.
Mordeczka-masz fajnego czarodzieja w domu,bo ta miotla to normlnie atrybut czarownic a w meskim wydaniu to nie wiem jak to sie nazywa

Jaki ten najmlodszy kwietniak slicznie wyrosniety!!!
Kari-a Twoj tak ladnie odkurza!Podeslij go do mnie,bo moje dziecko ryczy okropnie jak odkurzam,wiec na pewno szybko sam z wlasnej nieprzymuszonej woli odkurzacza do reki nie wezmie(ale jak tak sie glebiej zastanowic to ma to po tacie)
Syla-widze ,ze urlopek udany!!!Supi.Bardzo sie ciesze!A zdjecia rewelka i widze,ze byla Was tam wieksza grupka.
Kolka-a ta Twoja coreczka z boczkiem powala na kolana.Moj dzis delektowal sie truskawka,mam nadzieje,ze nic mu nie bedzie bo to o tej porze roku wiadomo jakie truskawy.Ty i Kari macie ciagle jakies wesela a my to nie mamy gdzie sie isc wyszalec
Mroweczka-teraz za kazdym razem jak uzywam Sudocremu zastanawiam sie czy Antosiowi tez by smakowal

I spoznione przyjmij zyczenia urodzinowe.Przeczytalam na mojej poczcie ta wiadomosc dopiero teraz,wiec nie wiedzialam

A o jakie urodzinki Ci chodzi?Twoje czy Erysia,bo sie pogubilam.
Hektorka-a jak dziecko wybierze dlugopis to co to wrozy,bo jak lyzke to chyba kucharz
My robimy malemu roczek 12 maja -tutaj to dzien wolny i wtedy akurat byla wolna intencja mszy sw,a my mamy tradycje uroczyscie obchodzic roczek ze specjalnym blogoslawienstwem dla dzieci rocznych.Nie wiem czy to tylko taki regionalny zwyczaj np na Slasku,ale u nas w domu zawsze tak bylo.Po mszy oczywiscie imprezka.Wynajelismy sale i chcemy wynajac firme cateringowa.
[ Dodano: 2008-03-28, 01:34 ]
Caro-a mozesz mi podeslac linka tej firmy u ktorej mozna zamowic kartki zaproszenia ze zdjeciem?A tak wogole to cos malo tutaj zagladasz,czyzbys tak intensywnie pracowala nad tym,zeby w przyszlym miesiacu @ nie nadeszla?