Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 maja 2009, 20:22

Witam

ja tez za bardzo nie mam czas, jak tylko uporzadkuje reszte rzeczy to juz bede czesciej.

Gie, filmiki cudne, a Su w roli Indianina jest powalajaca, normalnie sama do siebie sie smialam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A co do pelzania, to gratulacje, juz niedlugo zacznie zasuwac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Moj Erik jak na razie sie nie odpycha, chodzi do tylu i obraca sie wokol swojej osi, na takim jest na razie etapie.

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 maja 2009, 12:11

witam witam
strasznie upada nas wątek :-/

no my wczoraj mieliśmy sporo pracy a po południu poszliśmy na ogród do teściówki
no i wczoraj P. zamontował hustawke Majce - foty później :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

zmykam robic obiadek
gie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Su.
pokazał P. filmik - stwierdził że śmiga mała ;-) Zaraz dogoni Majkę ;-)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 maja 2009, 12:59

Witam i ja
strasznie upada nas wątek :-/
:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

margarita, to czekamy na fotki :ico_oczko:

A ja doczekałam się słowa MAMA - Paulinka od wczoraj nic innego nie mówi tylko to :-D :ico_brawa_01:
a w między czasie powie też BABA.

Dziś pogada nie bardzo u nas, niby świeci słoneczko ale trochę wieje. :-/

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 maja 2009, 14:33

Witaj Iwona H,
u nas też taka pogoda, ale Maja poszła na spacerek z dziadkiem :DD
Zjedlismy obiad i dziadek (mój tata) się zaoferował więc poszli, nie ma ich juz godzinkę ;-)
A my z P. w międzyczasie ... no wiecie ... :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
a teraz P. poszedł do garażu ;-)
Maja wróci dostanie obiadek i chyba też pójdziemy sobie na ogród do P. :ico_noniewiem: albo skoczymy do galerii, mleko sie skończyło i no i chciałam kupić Majce nowa butelkę :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-05-10, 20:57 ]
oj ale pustki :ico_placzek:

postanowiła wrzucic wam kilka fotek i filmików ;-)
zaczynamy fotki :DD
zabawa w łazience ;-)
Obrazek

no i nowa huśtawka
Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tu Maja i jej pierwsze 4 kąty :DD
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Moja mała damulka (zobaczcie lewą rączkę) ;-)
Obrazek

[ Dodano: 2009-05-10, 20:59 ]
Filmiki za moment, ładują się ;-)

[ Dodano: 2009-05-10, 21:06 ]
filmiki
wyczynowiec :DD
http://pl.tinypic.com/r/2jcyhcj/5

mały aligatorek ;-)
http://pl.tinypic.com/r/3461aq0/5

prędkość światła :DD
http://pl.tinypic.com/r/hvtkqd/5

a tu mała wcina ciasto drożdżowe ;-)
http://pl.tinypic.com/r/wlvouu/5

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 maja 2009, 22:50

margarita, skomentuję to jednym słowem Majka jest NIESAMOWITA :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ogromne brawa dla niej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za extra fotki a jeszcze lepsze filmiki.

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 maja 2009, 09:06

Witeczka z ranka ;-)

Iwona H, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
dziękuję kochana

ale powiało ciszą :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 maja 2009, 09:18

Heloo

faktycznie wieje tu pustkami :ico_placzek: jejku ja mam jeszcze troche do robotki tu, ale postaram sie czesciej zagladac.

U nas za oknem pochmurno, a wczoraj bylo tak goraco.

margarita, Majka niesamowita, wielkie brawa dla niej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a fotki powalajace, szczegolnie te w pralce :-D

Iwona, :ico_brawa_01: dla Pulinki za slowo MAMA :ico_brawa_01:

Gie, co u Ciebie?????

Ciekawe jak tam shoo po chrzcinach

[ Dodano: 2009-05-11, 09:19 ]
A Erik dobral sie wlasnie do kabla od lampki i musialam go stamtad zabrac bo zaczal go jesc, co za dziecko :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-05-11, 09:22 ]
Ide go nakarmic, zjesc sniadanko i ogarnac mieszkanko i pozniej zajrze

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 maja 2009, 11:24

Cześć

Dziś 11sty więc stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 9 miesiąc Paulinki i Zuzi :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:
Iwona, :ico_brawa_01: dla Pulinki za slowo MAMA :ico_brawa_01:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Gie, co u Ciebie?????
właśnie :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Ciekawe jak tam shoo po chrzcinach
może dziś zaglądnie do nas? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 maja 2009, 14:41

Jestem

wczoraj nie miałam jak zajrzeć przez tę komunie (masz była już o 9:00 rano :ico_puknij: ), wróciłam do domu po 19:00 i nie miałam już siły na kompa...

teraz cały tydzień jestem sama w pracy, bo kumpela na L-4, więc mogę nie mieć czasu na zaglądanie...

IWONKA - dla Paulinki :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: i dla mojej Su :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

MARGARITA - zdjęcia super, huśtawka cudna, z pierwszego filmiku smialam się w głos, ale to śmiesznie wygląda jak Majka idzie tak bokiem wzdluz szafek... :-D
Jest naprawdę szybka, jak błyskawica :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A takie mluchy mogą jeść ciasto drożdżowe...?? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Moja Su niedawno dopiero zaczela sama siedziec, kilka dni temu popelzla do przodu, wstaje podpierajac sie np o mnie i nie chce juz siedziec, tylko najchetniej skakac... wczoraj tez nauczyla sie klaskac... jak ktos klaszcze, to ona tez zaczyna i sie przy tym cieszy...

a wiecie co... wczoraj przyszla do mnie rano tesciowa o 7:30 (Pan spal po nocy), zeby sie zajac mala jak ja bede na tej komunii), siedziala z nia w duzym pokoju, ja sie malowalam w lazience. Su byla mrudna od rana, nic Jej nie pasowalo, jeczala wszedzie, wiec tesciowa Ja musiala trzymac na rekach. I slysze z lazienki, ze cos upadlo na podloge, a chwile pozniej ryk malej... Ide do duzego pokoju i pytam co sie stalo. Tesciowa z takim glupim usmiechem na twarzy, przestraszona, mowi, ze nic, ale widzę, że coś się stało, mała płacze okropnie, lzy leca... wziełam ja na rece, przytulilam i pytam tesciowa co sie stalo. A Ona mowi w koncu, ze no nic wielkiego, ze upadl im pilot od tv na podloge i jak tesciowa sie po niego schylala trzymajac Su na kolanach, to ja przechylila niechcacy i mala uderzyla czolkiem w szklana lawe...

Uwazam, ze mozna bylo tego uniknac, ale ch*j, nic nie mowie, kazdemu moze sie czasem zdarzyc... ale krew mnie zalala jak tesciowa (Ona tak chyba ze strachu przede mna) zaczela gadac do Zuzi - "oojj, nie placz juz, no przeciez nic sie nie stalo, nawet nie ma sladu..." (rzeczywiscie, pewnie bardziej sie wystraszyla, niz ja zabolalo) "...juz nie placz, to nie moja wina, to twoja nieuwaga..."

:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Ona mowi do 9-ciomiesiecznego dziecka, ze to jego nieuwaga????????????? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:

ale mnie wqrw zlapal, mialam ochote Jej powiedziec, ze jest pie***eta, ze pieprzy takie bzdury, ze az sie rzygac chce i ze to oczywiscie tylko i wylacznie Jej wina, a nie dziecka, ktore nie ma jeszcze pojecia co robi!!! Sama sie nachylila i walnela glowa o lawe?? NIE! Tesciowa sie z mala nachylila i ja uderzyla! Wiecie co? Nic by sie nie stalo, gdyby tesciowa powiedziala :"Oj przepraszam, niechcacy mala uderzyla czolkiem w szybe, przepraszam, schylalam sie po pilota i jej nie odsunelam od krawedzi..." Naprawde, ja wiem, ze nieraz nie da sie upilnowac dziecka (chociaz tutaj wystarczylo pomyslec i nie byloby tego wszystkiego), a Ona pieprzona zaczela sie od razu tlumaczyc i wybielac, ze to przeciez nie Jej wina - to mnie tak wqrwilo! Jak to opowiadalam swojej mamie, to ta do mnie: "ja ci juz dawno mowilam, ze ona (tesciowa) ma cos nie tak z glowka" :ico_puknij:
Ja nie wiem czemu Ona sie tak zachowuje, tak sie boi mojej reakcji, czy co? Przeciez bym jej za to nie zabila!!! :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Nie chcialam juz wszczynac awantury przed wyjsciem, wiec trzymajac Su na rekach mowilam tylko do niej, ze przeciez jest jeszcze malutka - dajac tym samym do zrozumienia tesciowej, ze to Jej wina, a nie malej... i na tym sie skonczyolo, ale postanowilam nastepnym razem przy podpbnej sytuacji i glupim wybielaniu sie, ze powiem jej wprost, zeby nie pieprzyla glupot, tylko bardziej uwazala na Zuzie - nawet kosztem klotni, obrazy i Bog wie czego jeszcze... mam dosyc... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 maja 2009, 16:23

Gie, faktycznie masz trochę nie halo tą teściową. Zastanów sie lepiej kochana nad inna opiekunką dla Su, pamiętaj obcej będziesz mogła wszystko powiedzieć bez krępacji, ale pomijając to - może Su będzie bezpieczniejsza i nie będzie więcej zdarzeń przez "jej nieuwagę"!!!
A takie mluchy mogą jeść ciasto drożdżowe...?? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

nie wiem, ale myślę że mały kawałeczek jej nie zaszkodził ;-)
Dziękuję za miłe komentarze ;-)

ciekawe jak Marta i Jasper po chrzcinach :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-05-11, 16:24 ]
ehh zapomniałam
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Paulinki i Suzuki ;-)

[ Dodano: 2009-05-11, 16:24 ]
margarita, Majka niesamowita, wielkie brawa dla niej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a fotki powalajace, szczegolnie te w pralce :-D
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”